Mirka Trochu s nadsázkou, cviceni podle Mojzisove je strasna nuda :-) vic by mohla zaujmout hormonalni joga, nebo cilene uvolnovani panevniho dna specialnimi cviky. Ale za sebe rikam, nic neni samospasne, treba u me porad, kdybych si mela vybrat mezi mou beznou menstruaci a porodem, beru porod, minimalne to bylo kratsi.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ginger tak jsem to zkusila navrstvit, pod ty teplý se mi nic nevejde, na to jsou malý a palčáky přes ně nemám a ty by asi musely být obří.
Catherinne Sir Joseph je top. Samozřejmě, že je většinu roku neužiješ, ale tolik místa ve skříni nezaberou.
Zarinya To dáš. Taky se neumím přetvařovat. Totální ignorace je jediný způsob. Jo emoce, naučit se je aspoň trochu zvládat je pro některé povahy práce na celý život. Jsem toho příklad
. Já ve dvaceti a teď, to je velký rozdíl.
Myrtila mne prisla strašná nuda i ta hormonální jóga, to už radši ta mojža a nejlepší dojit na tu fyzioterapii, ona i ta Mojžíšová už se dneska cvičí trochu jinak
fyzioterapeuti tvrdí, ze při menstruaci nemá bolet vůbec nic
Sweet Potato je u nich výhoda, že třeba v hudy bych je mohla vyzvednout už dnes. Protože čekat 10 dní na doručení nemá smysl, že jo...No nic, půjdu si teď zaběhat a uvidím, jestli budu trpět tak jako včera. Muž dostane zítra výplatu, tak že by se trochu rozšoupl. ![]()
A to jsou přesně ty situace, kdy to, že nemůžu chodit do práce, mě sere neskutečně. ![]()
kocoureksuggy crazydaisy tak receze na laky.![]()
Prvni byl super,drzel aniz by bylo potreba tak jsem odlakovala po ctyrech dnech kvuli vyzkouseni noveho odstinu.No a ten zklamal dost,uz druhy den se loupal,brutalne zabarvil na zluto nehty,tak ted zkousim ten treti.....
Ale tim,ze to jde normalne odlakovat a funguje lampa na zaschnuti tak presto usetrim more casu,tak v tyhle situaci je to zatim pro me nejlepsi reseni.
Je jasny,ze lak z drogerky za par eur se asi z drahym neda srovnat,ale nechce se mi moc investovat,kdyz jeste nevim jestli zas nezacnu chodit na gelovky az se otevre.
Potrefenáhusa No, to asi bolet nema, ale... zkousela jsem Mojzisovou i s mobilizaci, hormonalni jogu, cviceni na panevni dno, dokonce jsem byla i v laznich, a pomohlo az otehotnet, coz asi dcera od Mirka slyset nechce
Ted jsem sama zevdava, jak se to bude vyvijet dal.
Omlouvám se předem, zda to tu už proběhlo- týká se to zásilek z UK po Brexitu. DDP znamená jen uhrazené clo, nebo i DPH? Mně nezbyde, než pro velkou objednat oblečení z Nextu, poněvadž mají téměř jako jediní příčetné dětské vzory i na oblečení ve velikosti 134...
Nemáte prosím některá tip na rotoped, cenově tak do 8tis, hlavní požadavek je aby byla stavitelná i řidítka tak, aby bylo možné sedět i vzpřímeně a ideálně taky aby to nebyl úplně těžký krám.
Catherinne ja jsem rozhodnuta koupit ty sir joseph, ale asi az pristi rok, chci je videt. Jen koukni zda 4000 nebo 8000, mne ty 8000 prisly na obrazku strasne objemne.
Sairon základ u dobrého rotopedu je, aby to byl těžký a velký krám
. Ty lehké stojí za prd. Řídítek se nedržím, sedím vzpřímeně a čtu si časopis, knížku, mobil. Takže s tím neporadím, řídítka bych vůbec nemusela mít. Za mě jsou super rotopedy Kettler, ale někdo tu psal, že snad končí/skončili. A bez vyzkoušení bych vůbec nedoporučovala kupovat. Pokud se ti nebude sedět dobře, stoprocentně skončí jako věšák na ... župany ![]()
Sairon přesně jak píše Pinot Noir . Rotoped je jediný ve sklepě a důvod je přesně ta lehkost a nestabilita. Doporučuju vyzkoušet a nebo jen na nějaký čas zapůjčit.
marieu DDP by mělo být uhrazené clo. DPH zřejmě ne. Ale moje zkušenost je, že si UK webshopy snadno spočítaly, že by u nich už nikdo nenakoupil a proto hradí oboje. Za Next nemůžu ručit, ale zatím vyzkoušeno Allsaints, Deciem, Woolandthegang. Nic za to nedáš, když se předem dotážeš. Nebo zkus pátrat v obchodních podmínkách, často to mají v sekci "Brexit".
prosím vás, nemáte tip na nějakou asi internetovou televizi?nebo jakéhokoli poskytovatele, se kterým jste spokojení.
já tomu rozumím jako koza petrželi, na tv se už prakticky nedívám, ale našim končí dnes (
) skylink, a zdá se jim drahý, a že jestli není něco lepšího. potřebují televizi, protože v počítači nic nevidí (takže dokumenty by sice sledovali na pc, ale potřebují velký obraz).
co se programů týče, tak sledují véceméně všecko, matka miluje všechny do doktory z hor a doktory z vesnice, takže sleduje i tv barrandov. ale jinak sledují history channel, dokumenty o starém římu i detektivky a westerny (ohledně skladby pořadů). a otec musí mít všechny sportovní kanály na světě asi.
Jiná Realita máme doma internetovou T-Mobile. Spokojenost, neseka se, cenově odlišené podle počtu programů. Máme nějakou střední nabídku a ani nevím co tam vše je![]()
Catherinne Za péřové palčáky je to fakt normální cena a kdo už jiný by je měl mít... ![]()
Aranel je fakt, že 300km za 6týdnů by si zasloužilo odměnu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.