Pavlena díky. K Brexitu mají velmi neurčitou poznámku o tom, že "neúčtují žádné další poplatky"
Taky mi přijde, že valná část eshopů pomalu obrací... hodím jim dotaz.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Děkuju moc všem ohledně rad na MS. Zjdu s ní na gyndu, domluvím se se známou fyzioterapeutkou a budeme cvičit a tančit
.
A mám náročný dotaz spíše na dámy z Prahy. Nevíte, prosím, v Praze o nízkoprahovém zařízení, a co je důležité, s psychiatrickou pomocí pro mladého (30) bezdomovce? Není závislý, ani drogy ani alkohol, má psychický propad, mluví o konci života, spí na lavičce (v tomhle mrazu). Má i sociální fobii, takže do azyláku nebo nějaké noclehárny nechce a nepůjde. Nepůjde nikam, nic si nezařídí. Je dospělý a svéprávný, tudíž to nikdo nemůže udělat za něj. Potřeboval by 4-5 dnů psychatrické terapie + nocleh, aby se z toho dostal, pak bývá více schopný se o sebe postarat. Pokud o něčem víte, děkuju moc!
Mirka obrátila bych se na terén Armády spásy, dojdou za ním venku, navážou kontakt, zařídí, doprovodí kam třeba.
INCOM1 Armáda spásy už padla ve vyčerpaných možnostech, když jsme to včera řešili. On s nikým nikam nepůjde
. Ideální by byla psychiatrická léčebna, ale oni ho jen tak nepřijmou. Snad po pokusu o sebevraždu? Protože není závislý, tak ani žádná odvykačka, léčebna nepřipadá v úvahu. Včera ho doprovodili do Centra sociálních služeb na Žižkově, dovnitř mohl jen on, poslali ho kamsi na sociálku, takže se vrátil na lavičku do parku.
Napadlo mě, jestli tu někdo neví o nějakém konkrétním zařízení, kde by se o něj postarali
Aranel do Bohnic volali, nechtějí ho. V tom RIAPSu byli včera, paní ho nevzala a někam poslala, jenže on nepůjde. Asi je to marné
. Každopádně díky!
Mirka To je... taková častá překážka.
držím palce.
Mirka zkuste Fokus Praha, specializují se na duševní nemoci, minimálně by vám měli poradit
@Ginger continuity Sweet Potato Aranel Lamicka
takže kauza péřové rukavice
zarezervovala jsem ty Sir Pepino 8000 v huda sportu a šla se na ně podívat. Ty byly teda obří
, fakt, tak ty až si dám challenge proběhnout anarktídu... tak jsem poprosila slečnu prodavačku, jestli bych mohla mrknout na ty 4000 a to bylo mnohem lepší. Tak jsem si udělala radost.
Hned jsem v nich odešla a teda řeknu vám, boží. Už se těším na zítřejší běhání.
Catherinne když tě poslouchám, tak je snad koupím ještě letos
jakou máš prosím velikost?
madluša Děkuju, informaci jsem předala. Důležitá je teď momentálně pro něj kombinace psych. pomoci a nějakého azylu, aby někde nezmrznul. On, než by šel do nějakého zařízení, tak asi radši v tom parku zmrzne, prostě instituce ne, lidi ne. A přitom je to slušný kluk, ale vůbec to ve společnosti nedává.
Úplně čerstvá informace - našli terénního pracovníka, který bude přímo kontaktovat jeho. Nevím, z jaké instituce. Tak snad mu pomůže.
Catherinne A kdo to říkal? My jsme to říkaly.
Prostě jak člověk zjistí, že mu nemusej mrznout ruce...
marieu next krom toho, ze balik u dpd visel dalsi 4 dny, nedoplacela jsem nic. Byly tam teda trika a kalhoty pro starsi za asi 15 stovek.
Mirka tak držím palce, ať to dobře dopadne. Dlouho jsem s duševně nemocnýma pracovala a ta bezmoc je strašná.
Pinot Noir Renusatko dík, moc radost jste mi neudělaly. A ta nestabilita se projevuje jen když člověk chce "makat do kopce" a nebo i když jen sedí a šlape aerobně s nízkou teplovkou u seriálu? S tím zkoušením je to teď na prd. ![]()
rasaNori tak to je dobrá zpráva. Děkuju! 4 dny přežijem...
Sairon mně připadá, že daní za lehkost je sražená velikost, takže to má sedlo kolmo nad šlapátky, malé sedlo, nic moc nelze nastavit, nebo je ten posun možný jen malý kousek, protože každý kus železa se počítá. Plus se ty lehké chvějí, není to moc příjemné. A nejtěžší kus je samozřejmě to závaží, které roztáčíš a když je to malé kolečko, není ten pohyb nijak komfortní. Ale 8 tisíc je docela dost, za to myslím pořídíš slušný stroj. Zkoušela jsem všelijaké z různých supermarketů kolem 2 tisíc, a to se fakt nedá.
Catherinne diky, tak ja do nich teda pujdu :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.