Dadoo ja pouzivam liftago. Nevim, jak to maji ostatni sluzby, ale pro liftago jezdi taxikari, ne kazdy jouda, co ma ridicak. Je to pohodlne, pouzivat roky, muzu doporucit.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosím vás, kde se poohlídnout po klasické bílé košili? Z takové té neprůhledné, křupavé bavlny? Spíš oversize střihu?? Děkuju hezky předem za tipy.
marieu Já už mám většinu bílých košil z COSu, ale je třeba správně vybrat tu sílu bavlny, mají různé.
Tulipe no toho se právě obávám. I když např za 14 dní otevřou, já se do kamenné prodejny jen tak nedostanu...
marieu vetsinu z nich mam z gantu a jsem spokojena
jinx no jo, vždyť to je tak trochu "referenční" značka, úplně jsem zapomněla, díky!
Karja No a kondicionér dobrý?
Aranel Noo trvalo mi mytí hrozně dlouho, mám i ten tuhej šampon teď novej. Takže je to fakt delší, ale děti to výjimečně akceptovaly a čumely u vany, jen to teda asi neumyju tak pečlivě, ono než se to rozmydlí!
Chtěla jsem něco objednat z urbanlux.cz a už třetí den mi nejde nic vložit do košíku. Můžete prosím některá zkusit, zda budete mít ten samý problém...??![]()
tina slo mi to bez problemu. Mam ti poslat ucet za ty boty, co jsem tam strcila? ![]()
tina Zkusila jsem a problém nemám.
Tak koukám, že přes Microsoft edge mi to jde, Firefox nespolupracuje.
POMOC, POMOC - hledáme někoho, kdo trošku rozumí daním v Anglii a právu okolo? Kdo má zkušenosti z britským daňovým systémem a změnami?
třeba Emerald ?
Odkud teď kupujete the Ordinary?
Mám otázku, ktorá mi vŕta v hlave. Čo sa robí s nepredanými topánkami? Viete akože minuloročné modely. Išla som okolo obuvi a vyzerá, že vyložili to, čo tam bolo vlani pri jarnom lockdowne.
Prosim kde se da koupit pekne holcici obleceni vel. 146- 152 ?
Neter vzdy zasobovala recka prababicka, ted to nejde, maminka prosla HM a pry hadry. Neporadite nekdo, prosim ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.