Evaeva Karoleenaa rozuzlení mojí Deciem shipping otázky: Nakonec to z Belgie přišlo za 2 dny, celkem teda 15 dnů od objednání. Každopádně v den, kdy jsem měla kolem 10 hodiny odjíždět (na 3 týdny!) mi přišla ráno sms, že 8-10 hodin doručují..
Takže super, mohla jsem vzít věci s sebou a musím napsat, že minimálně korektor super!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pavlena tak to je super. Užijte si to!
Pavlena moc dekujeme!
Pavlena No paráda, a podle těch 15 dnů usuzuju, že trend doručovací doby se taky vyvíjí slibně, stále to klesá!! :))
A s korektorem jsem taky zatím spokojená, konzistence přesně tak akorát, ani moc hutnej, ani moc vodovej, barvu jsem taky trefila (uf), takže zatím samá pozitiva...
Prosím, přihlášení k trvalému pobytu znamená i výměnu příslušných dokladů?
Tak Betty ano. Taky je potřeba ohlásit změnu na pojišťovně, plus případně zaměstnavatel, banka, doktor apod. U nás na úřadě mi rovnou dali s přihlášením i papír, kde bylo vypsano, na co nezapomenout.
Doporučíte, prosím, nějaký eshop, kde se dají koupit kvalitní pánské kožené náramky.?
Něco na tento způsob(ale pánské, aklidně užší...)

Mám takový obecný (a blbý) dotaz. Jak moc riskantní je objednávat si něco z Francie? Líbí se mi kabelka Hexagona, ale nejsem si jistá, jak spolehlivé jsou francouzské poštovní služby. Ovšem horší než naše pošta to snad být nemůže
. Ptám se zde, protože předpokládám, že zdejší milovnice parfémů už něco podobného absolvovaly :-).
whiskas myslím že může:-)) a jelikož parfémové znalkyně často nenavštěvují neparfémová vlákna, zkusím ti na to vyvolat Korsičanka
viktorka_od splavu ![]()
toho sem se bála. Asi si tedy raději nechám zajít chuť a porozhlédnu se v našich vodách.
whiskas Já myslím, že bys to objednat zvládla, jen jestli ten obchod je stejně spolehlivý jako ty parfumářské
A collissimo (franc. přepravní služba) dopravuje poněkud zdlouhavě. Naše pošta je proti nim velký borec!
viktorka_od splavu Hezké čarování![]()
Korsičanka Ha, funguje to, skvělé
, tímto děkuji i viktorka_od splavu (nevěděla jsem, že umíš čarovat
).
A tobě díky za reference. Objednat by nebyl problém, ale případné dobrodružství s francouzskou poštou si raději odpustím. Pro nervový kolaps mi zcela stačí naše "drahá" pošta
.
whiskas hlavně pak to dobrodružství s vracením...![]()
whiskas Ja bych jenom dodala, ze kabelky Hexagona se mi taky libily, nez jsem je videla nazivo, obchod je v Brne. Vypadaji dost lacine, rekla bych az jako z trznice.
žluťásek děkuji za odpověď
Potrefenáhusa
to by jedině muselo klapnout, ale další důvod, proč zapomenout.
Myrtila Fakt? Já jich viděla jen pár na nějakém českém e-shopu, ale ty byly "plastové". Na webu Hexagony mají i kožené. Ale proč by měl být výsledek tak odlišný, že? Díky. Budu se tedy raději držet osvědčených značek, nebo našich e-shopů, kde není problém svou nespokojenost rychle vyřešit
(viz poznámka od Potrefenáhusa ).
whiskas No, ona treba ta kuze vypadala pekne, ale jak bych to popsala, treba hrany te kuze, svy, proste detaily vypadaly dost hrozne. Samotnou me prekvapilo, jak moc to ty kabelky srazilo.
Myrtila Děkuju za ušetřené zklamání
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.