Nemate nekdo zkusenost s tim jaky server by byl idealne aktualni pro inzerci pronajmu bytu? Mam na to firmu, ale s Covid se to moc nehybe, tak me napadlo jit tomu naproti. Diky
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
0zero7 Dost inzerátů vídám na MarketPlace na FB, to mi přijde jako dobrá cesta (lokalizace, opakování, zájmy, cílovka), je to daleko aktivnější nabídka než jen čistě web. A dobré pro osobní inzerci mohou být lokální skupiny (pokud to nemají zakázané). V lokálních skupinách taky často lidé poptávají (chtějí bydlet v určité lokalitě).
Jinak asi Bezrealitky.cz.
0zero7 dobře fungoval Bezrealitky. Ale počítej s tím, že ti zkraje zavolá asi 10 realitek.
andulka01 FB zkousim, ale asi to bude muset hodit maminka, protoze pochybuju ze z Can mi to vezme inzerat.
continuity bez realitky znam, to je ok. Spousta realitek mi volalo i skrz Bazos, masakr no....
Tušíte někdo jak je to s velikostmi sportovních věcí oceans apart? Jak to odpovídá?
Víte někdo, jestli nějaké internetové knihkupectví prodává i drobné hračky? Mám v plánu nákup nějakých knih a zároveň jsem synovi slíbila koupit pár drobností (bublifuk, křídy, jojo,..), až se otevřou hračkářství. To bude tímhle tempem nejdřív v červenci, tak bych to sfoukla při jednom.
Evaeva megaknihy. ale trva u nich dost dlouho odesilani:-(
Evaeva U Dobrovskýho mají docela velkej výběr všelijakejch her, hraček i papírnictví. A něco určitě má i Knižní klub.
Evaeva určitě má neco i luxor.
viktorka_od splavu continuity Karoleena díky, kouknu na to
Evaeva v megaknihách už maj všecko včetně domácích potřeb, vína, různýho jídla, dokonce nějaký oblečení pro děti, boty, kosmetika... Tuhle jsem na to koukala s otevřenou pusou.
AA taky e-shop s kytkama, v pondělí jsem si při vyzvednutí zásilky nebyla jistá, jestli nejsem v květinářství.
žluťásek teď ještě, aby tam měli i ty knihy, co chci![]()
andulka01 prosimte, nevim jestli jsem jelen, resim s maminkou FB a divam se pres video, nema na svym FB Marketplace. Ty ho zminujes, tak je v CZ podporovany asi? Nevim, cim to je....
0zero7 Horní lišta, třetí ikonka zleva, domeček s markýzou?
andulka01ja vim, mam to stejne, ale ona ho nema, to je na palici teda
0zero7 aktualizace?
viktorka_od splavu FB nebo nejakyho systemu? Blbe se mi tohle ridi na dalku, tak ani nevim, FB jsem myslela, ze se aktualizuje sam teda.
0zero7 no fb se asi aktualizuje sám, spíš toho zařízení ze kterýho tam chodí. na pc prohlížeče, nebo zkusit jít tam z jinýho prohlížeče. chápu, na dálku je to dost děs
viktorka_od splavu dik, napisu at zkusi :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.