"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 20. března 2021 16:59

Lamicka taky jsem chodila bosá roky, já papuče nesnáším:-( ale prostě to jinak nejde, mám to fakt vyzkoušený, už mockrát jsem to zkusila a po pár dnech je zas pokorně vytáhla.. nestojí to za to:-/ samozřejmě netvrdím že to u tebe musí být stejný, ale zkus

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. března 2021 17:20

viktorka_od splavu praveze ja si uz par mesicu rikam, ze bych mela papuce zase vytahnout. Jak jsem ted hodne doma, tak mi prijde, ze se mi zase trochu rozslapla noha, ale nejak se mi nechtelo. Asi se budu muset namotivovat koupi novych vidim to na nejake arizony.

Online EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 20. března 2021 17:20

clothilde mě ta plochá noha napadla jako možné vysvětlení. Ale v zásadě bych řekla, že taky nemám plochou nohu. Je mi divný, že to mám jen na té levé noze (jak to popisuješ ty, připadá mi to stejně). Asi to bude chtít zajít za odborníkem.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 20. března 2021 19:34

Catherinne prosím, můžeš říct, kde jsi koupila ten váleček? Předpokládám, že je to ten 11cm a asi s tou výplní?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. března 2021 19:44

To mi idete do rany. Mňa už vyše týždňa boli spodná časť chodidla (vonkajšia strana) ale len pri chôdzi a čím viac chodím, tým je bolesť väčšia a postupne prechádza až na kosti priehlavku (pardon, vo vysvetľovaní fakt neexcelujem). Pri hodinovej prechádzke už dosť výrazne krivam. Vôbec teraz necvicim, žiadna väčšia námaha, prišlo to z ničoho nič a nejak sa neviem ani pregooglit čo by to mohlo byť  

Online Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 20. března 2021 20:02

Kde je paktofonika ? Dlouho jsem ji tu neviděla.

Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 20. března 2021 20:29

crazydaisy zdravotnické potřeby, tvrdší je, celogumový. Takže asi s výplní. Já ho koupila v obchodě, řekla jsem co a jak a paní poradila. Váleček lepší než míček. Neutíká tolik.

Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 20. března 2021 20:43

Mrakoplas to bych si tipla na tu ostruhu, ta bolí při chůzi čím dál, tím víc, někdy je problém i jen stát na nohou.

Offline 4n4
250 příspěvků moje polička 20. března 2021 20:44

Teda, děkuji za rady. Balonek jsem si už koupila, ale bolí to na jedné patě fakt moc. Děti nebo kocour ho někam zakutáleli, tak to ještě zkusím a jinak se musím dokopat k tomu lékaři nebo fyzioterapeutovi

Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 20. března 2021 20:47

4n4 proto je lepší váleček, ten se nezakutálí ,  alespoň ten můj, je fakt těžký, proto se o něj dá plnou silou opřít.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. března 2021 20:58

Catherinne lenže mňa neboli päta ale tá plocha medzi patou a maličkom. Aj keď ono je to ťažko poznať kde ťa bolesť presne je, pri tej chôdzi sa to akoby trocha presúva.

Edit. Ploché nohy nemám, nadváhu tiež nie a ani neúmernu záťaž. Tak mi to vychádza, že je to z lenivosti

49359 příspěvků moje polička 20. března 2021 21:02

Mrakoplas nemáš nový (nebo naopak moc starý) boty?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. března 2021 21:06

viktorka_od splavu nemám. Teraz tu musím s hanbou priznať, že nosím skoro celú zimu jedny topánky . Sú to megapohodlne vagabondy, nikde netlačia a nosím ich skoro denne už tri mesiace. Ale tiež ma táto súvislosť napadla. Lenže prečo druhá neboli? No, keď to neprejde tak sa objednám na fyzio, aj tak tam plánujem ísť s mladším.

Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 20. března 2021 21:09

Mrakoplas ostruha nemusí být jenom na patě. Tak pokud ti to brání v chůzi výrazně, jdi se raději poptat k odborníkům. Držím palce 

49359 příspěvků moje polička 20. března 2021 21:14

Mrakoplas uplně nejjednodušší je zkusit změnit ty boty, než se dostaneš na řadu u doktora. a určitě i domácí, buď jiný než nosíš nebo pokud žádný, tak vytáhnout třeba letní pantofle. a určitě bych zkusila i cvičit, jak ten váleček tak třeba chození po špičkách, patách, hranách.. po chvilkách během dne. třeba na něco přijdeš už během týdne dvou

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. března 2021 21:15

Catherinne ja to doma skoro vôbec necítim, mne to začne až keď dlhšie chodím a čím dlhšie, tým horšie. Teraz skúšam prenosy váhu na vonkajšiu časť chodidla a cítim to celkom dosť.

Môže to byť všeličo, možno aj následok vyvrtnuteho členku spred pár rokov, zlého doslapu.. sama to veru asi nerozlusknem. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. března 2021 21:17

viktorka_od splavu no, tie papuče nenosím už od strednej školy, to bude ťažký oriešok si na to zvyknúť :) Blbá ľavá noha, furt s čímsi otravuje, kŕčové žily, vyvrtnuty členok a teraz toto

49359 příspěvků moje polička 20. března 2021 21:20

Mrakoplas no já netvrdím že to určitě zabere, ale za pokus to stojí no a když si mám vybrat jestli papuče nebo bolesti tak mám teda jasno

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 20. března 2021 21:24

Catherinne Děkuju

Online EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 21. března 2021 00:03
Reakce na Pinot Noir:

Kde je paktofonika ? Dlouho jsem ji tu neviděla.

​Že jo? Taky si říkám, že tady dlouho nebyla.