barbucha no to jsou ty aliancni lety. Toto přesně nevím, jak to funguje. Já když jsem chtěla vědět, co poletí, muz zavolal a bylo. Ono se to casto plánuje na poslední chvíli, ty letadla musí porůznu do servisu a oni jsou v tom plánování všichni dost flexibilní, aby to bylo co mozno nejvíce ve vzduchu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jo, do servisu - koukala jsem, že Boeingy jsou pořád ještě odstavený, mají tam psanej Airbus... No nic, už dřív jsem se divila proč na jeden a ten samej let mají psaný dvě společnosti. Co mám zkušenost, tak to nakonec stejně vždycky vyzobly Smartwings ![]()
barbucha to jsou share linky..domluvěj se dve společnosti na spolupráci. V letovým plánu tam pak maj značku obě, obě prodávaj letenky. Čí mašina pak poletí pak tuším někdy se dá najít v poznámkách, něco jako "operated by"
Edit: no ČSA a Smartwing už dneska jedno jsou, držej to už jen z marketingových důvodů jako brand - a možná kvůli smlouvám na sloty.
Jedno jsou... ale Smartwings dostaly úvěr, přičemž CSA se potácí na okraji propasti ![]()
barbucha tak tomuto nerozumí asi nikdo. ![]()
barbucha jednou jsem měla něco podobnýho, myslím, že to tenkrát bylo tak že část letadla (sedadel) šla za jednou společností a část za druhou
Prosímvás, kde jsou ty pražský Klínový řemeny pro vracení COS?
už došlo i na mě..
Ounz Ja byla asi 2x u Jiraku Slavikova 9. Ale budou to vsechny DPD mista, kde berou zpet?, hleda se to blbe.
mirajo já tady z místní diskuze pochopila, źe to právě malokde berou. Díky za tip :)
Ounz já byla v Jindřišský věži taky 2x
crazydaisy díky!
Můžu doporučit tu zmíněnou Jindřišskou věž - je to přímo na zastávce tramvaje, milá a komunikativní slečna. A šikovná otevírací doba.
jerry super :)
continuity Nevím, kde jsi to zmiňovala, ale někde jsi tu psala, že ti nefungovaly Alenčiny Moje daně? Co na nich nefungovalo, to potvrzení zaslání pomocí bankovní identity, nebo něco jiného? Ty nové způsoby potvrzování (z nichž ta bankovní identita by byla asi pro běžného občana nejužitečnější) je totiž asi to jediné, co je na nich skutečně přínosné, jinak je to převlečený EPO.
Isca já se tam nepřihlásim přes identitu moji banky. Oni psali i na stránkách, že to nebude pár dní fungovat. Jinde to může být bez problemu. To je fuk, já to stejne delam přes EPO, už to nám pripravene, akorat dnes jsem zjistila, že mi ještě chybí vytisknout jedno potvrzení. Obálky jsem nejake našla, tak dám další pokus v pondělí večer.
continuity Toho jsem se bála, slíbila jsem pomoct neteři, kdyby to šlo na 100% elektronicky (což pro běžného smrtelníka bez datovky a elektronického podpisu by řešila ta bankovní identita), šlo by to do 1.5., takhle to musíme zmáknout příští týden.
Isca papírově to snad posunuli o měsíc?
Ještě se podívej, ale jsem si skoro jistá. Já to pošlu, když už to nám. Mi chybí jedno potvrzení že Slovenska a to mi zas vydají až když donesu z českého financaku potvrzení o domicilu (Hlava XXII jak vyšitá). takže to budu řešit ještě o prázdninách, třeba to mezitím rozchodi.
continuity O ten měsíc později, do 1.5. včetně (bez daňového zástupce), je to možné od r. 2021 právě tehdy (novela Daňového řádu), když to podáš elektronicky. Což vyžaduje nějaký ten ten způsob elektronického potvrzení, z EPO jde použít právě jen elektronický podpis, nebo přihlašovací údaje do datové schránky(což používáme v práci), u lidového faceliftu aka Moje daně by právě šla použít i ta bankovní identita. Papírově (osobně, poštou) to zůstává do 1.4 včetně.
Isca mám za to, že elektronicky se letos může až do 1.6., papírové do 3.5...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.