Jezdite nekdo na kole (sportovne) v sukni, ktera neni cyklosukne? Mam skvele elasticke cyklosortky, ale esteticky uz se v nich necitim dobre, tak bych pres ne chtela sukni z funkcniho materialu, ale bojim se, ze mi to nejak poleze v pase, kdyz to nebude spojene.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity No počkej ale, ty si určitě myslíš, že se na zemi rozvalíš, jak je libo?
Ale to ani omylem, ty Japonky sedají hrozně úhledně, kolena u sebe, klečíš...jako chlapy jsem viděla normálně si natáhnout nohy, ale ženskou nikdy!!! Strašný je to!!!
Super jsou ale restaurace, který mají stůl jakoby vnořený do díry, nebo jak to říct, takže se sice sedí (nebo klečí, jak je libo) v úrovni podlahy, kde chodí i obsluha, ale ty můžeš sedět úplně normálně, jako u našeho stolu.
rasaNori telefonovani je strasny, strasny! Prakticky cely dny, ted je nejaky novy projekt, takze kolikrat i po vecerech. Sice telefonuje u pocitace, ale strasne nahlas, vetsinou zapne hlasity poslech, aby mohl pri tom psat, i pres zavreny dvere to slysim porad. Nenavidim to, ale nemuzu s tim nic delat.
Kokoska ja hlavne nechapu, jak v tom vlastnim revu muze slyset (a nelibe nest:-)) ze my ostatni vytvarime taky nejaky hluk.. asi nejaka muzska superschopnost;-)
viktorka_od splavu navíc je to selektivní. Neslyší, když na něj volám, ale když potichu utrousím něco pro sebe, to má ucho jak netopejr.
continuity tvl brble jo? no já teda když pracuju, tak to může generovat hluk, ale pokud by to někomu vadilo, tak nemusím dělat nic
Zlatá slova, sestro ![]()
Milostpán má televizi v ložnici taky, ale já ne! Snad by se to neposralo, kdyby s tím mlácením přestal, dokud se nedozvím kdo je vrah! ![]()
barbucha tak jestli naklepává kotletky na neděli, tak bych ho snad ani nerušila.
Den má 24, opakuji: 24 hodin! Z nichž velkou část já trávím v práci - na rozdíl od milostpána, takto důch... eh, povaleče z povolání!
Takže nic, kotletky na neděli můžou počkat.
Jo taky jsem se chtěla přidat s vsuvkou, že kdyby dělal hluk s přípravou oběda/večeře tak to skousnu.Kan
barbucha My televizi máme, ale skoro nikdy puštěnou, takže spojení kuchyně a obýváku vítám. A jelikož se nedíváme ani jeden, tak kvůli tomu odpadají i dohady a rušení.
Kluci mají v pokoji svoji, takže víceméně mám ten luxusní prostor jen pro sebe
. Naopak mi vyhovuje dozorovat sporák ze sedačky. A myčku máme tak tichou, že vůbec nevím, že jede.
Hodně z vás tu používá respirátory Good mask, nemáte některá tip, zda se dají koupit levněji než kolem těch 30 Kč? Kupuju je na rohlíku, po eshopech ceny podobné.
Nějaké respirátory prý mívá Billa, Kaufland aj, ale v naší bille je nemají ani náhodou, tak nevím jakou značku.
A nezkoušely jste náhodou ty respirátory, co prodává teď nově DPP? Jsou blbý?
Respirátory Good Mask měli před pár dny v Máji na Národní třídě u pokladny v potravinách po třech kusech za 34,90 Kč.
žluťásek v Lidlu(kdyz nejsou vyprodany) je mivaj 3ks/30Kc a muzes koupit 3 balicky.
Nebojujete taky někdo s placením na Rohlíku? To je už poněkolikáté, co mi neprošla platba a tudíž ani nákup. Vždycky říkají, že je problém u nich, peníze jsou hned zpět, ale už mě to nebaví :( Platíte někdo kartou u kurýra? Bývá to v pohodě?
Lamicka mne se to stalo jen jednou, ale mam pocit ze proto, ze jsem hned zavrela stranku jakmile jsem odsouhlasila platbu. ted vzdycky pockam az mi cinkne potvrzovaci sms a zatim to prochazi
viktorka_od splavu ja to mam v apce a urcite jsem ji nezavirala, po prvni spatne zkusenosti taky vzdycky cekam na sms. Dnes mi to neproslo celkem 3x :( nastesti jsou rychli ve vraceni penez :)
Lamicka Budu asi jiná oblast... Problém s platbou kartou nemám. Ale nefunguje mi u nich, aby si můj účet zapamatoval kartu. Musít to tam při každém nákup ťukat znovu. Zatrženo zapamatování karty mám. Předchozí kartu si to pamatovalo. Platila jsem párkrát kartou kurýrovi, bylo to bez problémů.
Lamicka mě se to stalo taky jen jednou. Před covidem jsme většinou platili kartou kurýrovi a problém nebýval. Jednou to nějak nešlo, tak nám dal fakturu. Tu jejich aplikaci teda nepoužívám, hrozně se mi to sekalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.