viktorka_od splavu díky moc! Ještě to sjedu jednou teda cely znovu
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ginevra taky díky. Máme sedačky s výškou 7 Cm, potřebovala bych aby tam zajel
Sweet Potato No právě... Ale jednu zimu nám tady mezi paneláky bivakoval alexandr, to taky zrovna není středoevropský druh.
Vlaaa_p já mám dyson digital slim fluffy, v Evropě se neprodává, jen v Asii. Musím říct, že dneska jsem radostně luxovala se starým vysavačem, nějak jsem za měsíc dysonu nepřišla ba chuť, i když ho používám skoro denně, někdy i víckrát za den. Na zajetí pod nábytek je adaptér, který ohne tyč vodorovně s podlahou. Mám nízký gauč i postel. U gauče je to ok, u postele blbý. Asi jak je pro asijský trh, tak je tyč kratší a i po prodloužení adaptérem se nedostanu doprostřed postele. Taky mi přijde že se při luxování pod nábytkem těžko kontroluje, kde luxuje, ta hubice (nebo jak se to jmenuje) se mrská ze strany na stranu.
Ginevra Děkuju
Jitka77 a co kavče?
Taky myslím, jestli by to nemohla být kavka?

Nyarlathotep Kokoska Díky všem za nápady - byl to svým způsobem subtilní pták (i když velikosti kosa), s opravdu výrazně tvarovaným tělem - uprostřed až baňatým a nahoře i dole útlým, měl zřetelný krk (jako třeba hrdlička) a dole se rozšiřující ocas, který tvořil téměř třetinu jeho délky. Kompletně černý včetně zobáku. Hlava jako kulička nasazená na krku.
Jitka77 skoda ze nemas fotku!
tady jeste neco ke scitani lidu
ale okrajove i k te BI continuity
kdyby se ti Antje nechtelo cist cele tak ten kousek kopiruju-asi vystihuje zcela tu vyhradu co mam a tipuju i tu tvou..
„Je to taková vaše nová 'digitální občanka',“ píše na svém webu Airbank. Problém je v tom, že občanský průkaz vystavuje stát, a měl by i ten digitální. On to ostatně dělá, ale blbě. Propagace nula, navíc čip v občance nefunguje ani v jednom procentu prodávaných počítačů. Čtečky čipových karet má jen zlomek manažerských notebooků, takže zjednodušeně – elektronická identita od státu je lidem úplně k ničemu, bankovní identita ověřovaná přes SMS nebo mobilní aplikaci banky funguje. To ale není řízení státu jako firmy, to je privatizace základních služeb státu.
tady jeste neco ke scitani lidu
ale okrajove i k te BI continuity
kdyby se ti Antje nechtelo cist cele tak ten kousek kopiruju-asi vystihuje zcela tu vyhradu co mam a tipuju i tu tvou..
„Je to taková vaše nová 'digitální občanka',“ píše na svém webu Airbank. Problém je v tom, že občanský průkaz vystavuje stát, a měl by i ten digitální. On to ostatně dělá, ale blbě. Propagace nula, navíc čip v občance nefunguje ani v jednom procentu prodávaných počítačů. Čtečky čipových karet má jen zlomek manažerských notebooků, takže zjednodušeně – elektronická identita od státu je lidem úplně k ničemu, bankovní identita ověřovaná přes SMS nebo mobilní aplikaci banky funguje. To ale není řízení státu jako firmy, to je privatizace základních služeb státu.
Sice píšeš pro Anje, ale i já si ráda přečtu celý článek, až se k tomu později dostanu, dík za otevření. A myslím, že jednu z mých výhrad to, co cituješ, hezky vyjadřuje. Z mého laického pohledu občana má stát spoustu registrů a informací, platíme mu za to, aby je spravoval a pracoval s nimi - a teď je na to zřízena privátní společnost, která si za to také bude dávat platit. Hrubě zjednodušeno z mé strany, omlouvám se. pílím pracovat.
Anaj ouje, moje chyba:-)
Zajímalo by mě, čím jsou služby Český Pošty tak cenný. Balík do 1kg do Německa stojí minimálně 500Kč. Balík do 1kg z Německa do ČR stojí 7€. ![]()
Rychlostí a spolehlivostí přece. Zřítelnici teď zrovna došel balíček v nadzvukové rychlosti tří neděl a reklamovat doručení jsem stihla jen jednou! ![]()
Zřítelnici teď zrovna došel balíček v nadzvukové rychlosti tří neděl
Asi měl krátký nožičky a neutíkal tak rychle![]()
Hlavně asi neměl křídla, tak musel i plavat...
Anaj podobný konstrukt jako je nase bankovní identita, existuje třeba ve Švédsku, není to žádná česká specialita.
A když vidím, jak státu jdou ty on line služby, asi jsem radši, že to dělají lidé z bankovnictvi, kteří jsou v bezpečnosti cepování už řadu let regulátorem i trhem. Když se vezme stav bezpečnosti napříč komercnimi segmenty, tak první je bankovnictví a pak dlouho nic...
Chtěla jsem poslat balíček přes Zásilkovna do UK a nelze.. Posílat mohou jen firmy. ![]()
Jak poslat do UK?
Kromě České pošty?
Dadoo me napadlo jen DHL, ale to asi bude drazsi.
UPS?
Antje zkusím. Ta zásilkovna mě Teda těžce zklamala![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.