Dadoo mas to v SZ
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Co udelat s kadernici,ktera je tak trochu kamaradka a hlavne sousedka z vedlejsiho bytu,ktera nas striha cely lockdown,ale uz po druhy nejsem spokojena se strihem????![]()
Mate nejakou radu?
V obytné čtvrti, maloměsto poblíž přírody.
Zarinya asi bych to zkusila ještě napotřetí, nějak jí to vysvětlit, a pokud by to nešlo tak bych se netrápila
já mám teda problém že dost často jsem napoprvé spokojená, kadeřnice/kadeřník se snaží vychytat to co nejlíp, vím že mám problematický vlasy ale když je dotyčný šikovný a fakt se vynasnaží tak ten střih aspoň chvíli vypadá dobře, barva je dle přání.. no a pak tam jdu podruhé, furt dobrý, potřetí.. začíná se z toho stávat rutina, a podesáté už si připadnu jak na běžícím páse a výsledek nestojí za nic. nemyslím si, že bych byla nějaká problémová zákaznice a chtěli se mě zbavit, spíš už to pak není žádná výzva a novinka, tak prostě šup šup a další prosím.. to bych teda taky ráda věděla, jak z tohohle ven
viktorka_od splavu jo,to co popisujes byva taky caste. Achjo.
Dokonce i muj muz nechape jak strasne me ostrihala.![]()
Ted to jeste preziju, ale priste uz to bude na hrane abych mela nejaky uces na dovolenou.
viktorka_od splavu ja dnes mela chut zalezt do prvniho kadernictvi na nejakou opravu,ale s tim co mi "vytvorila"vzadu to neni mozne.![]()
Je s cesanim hodne prace a vysledek je strasnej......![]()
Zarinya To tě lituju
. Já když to čtu, tak jsem tááák ráda za neteř. Přesně ví, co jo a co ne a za co bych jí utrhla hlavu. Stříhá mě perfektně tak od jejich 16. V době, kdy jsem musela do kadeřnictví, jsem pravidelně přicházela vzteklá nebo s pláčem. Někdy pomohlo okamžité umytí a někdy teda ten střih byl tak strašnej, že se nedalo dělat nic než trpět. Nápady u mých jemných pěti vlasů, na obrácenou podkovu, ofinu a podobný, který si dotyčné nenechaly vymluvit, byly fakt něco. Jednou jsem taky poprosila sousedku, před dovolenou
a ona mi na mých dlouhých vlasech ostříhala vzadu nahoře takovou tu palmu, na pár milimetrů až centimetrů. To mi dorůstalo snad 5 let.
Renusatko jezis![]()
nejhorsi je,ze kdyz pujdu jinam tak taky neni jisty jak to dopadne.A to fakt nechci nic extra.....
Zarinya No právě, jak to není někdo, kdo tě stříhá dlouho, tak je to sázka do loterie. Já taky měla vždycky pocit, že nechci nic složitýho. Radu ale nemám. Možná jak říká viktorka_od splavu , ještě to s ní probrat a zkusit do třetice, ale pokud to dvakrát stálo za prd, tak je otázka jestli to nemá nějaký svůj postup pro všechny.
Renusatko ja mam spis pocit,ze i kdyz vysvetluju,ukazuju obrazky tak,ze se stejne nejak nechapeme.![]()
S blizicim se letem chytam paniku
a jeste moje vlasy rostou neskutecne pomalu.
Zarinya u nas ted byla pani Sambova, taky jde ke kadernici, ale ona ma skvelou ( jde zitra, musim behem te doby dostat do jejich psa ATB) , rikala jestli na tebe ta kadernice nezarli, ne ze by ti zrovna chtela ukrast manzela , ale takova zenska zarlivost, ze si nepripada vedle tebe hezka.
To mi prijde mozny.
Zarinya já bych poradila komunikovat. Přesně si vysvětlit co chceš a co nechceš. Co se ti třeba špatně fouká, kde to trčí, kde to plihne... my nejsme věštkyně, neumíme číst myšlenky...a je potřeba to s námi pokaždé probrat..
No a když to spolu proberete a potřetí to bude blbý, tak asi budeš muset hledat jinde ![]()
viktorka_od splavu To znám úplně přesně, ke svému kadeřníkovi chodím už roky, objevila jsem ho zcela náhodou, chodila jsem k jiné kadeřnici v salonu Mia, která tehdy nějak neměla termín. Ladil střih, vybíral barvy, radil jak s fénováním a domácí úpravou, no zázrak. Ale postupně je z toho čím dál větší rutina, něco ostříhá, plácne barvu a i takové přešlapy byly, jako mikádo na každé straně jinak dlouhé nebo trčící pramen delší než ostatní, co se musel dorovnat. Zjištěno bohužel až doma.
Antje
ne to opravdu ne.
Catherinne no,proto jsem poprve nic nerikala a sebekriticky usoudila,ze jsem ji to asi blbe vysvetlila a dala si ted opravdu zalezet ji to vysvetlit a i obrazek nasla a ono to vlastne dopadlo uplne stejne jako minule.![]()
Jako ja verim,ze kadernice by to mozna vyfoukala do nejakeho tvaru,ale ja si s tim nedokazu nic udelat a takovy uces nechci a to si myslim,ze nejsem uplny kopyto,no.
Je to fakt dilema,protoze uz mam strach,ze to potreti dopadne zase takhle.![]()
Mrs.Robinson to se mi taky stalo,dvakrat.![]()
Potřebuju prvně něco poslat přes zásilkovnu - cena 65 Kč je platná pro všechny balíčky?
tina jj ale je tam limit rozmeru, do kterych se musis vejit
711990 jasný, moc dík
Kdyz vracim balicek, tak jen s formularem pro vraceni nebo i fakturou? Moc nevracim a muj mozek dneska stavkuje.
Co udelat s kadernici,ktera je tak trochu kamaradka a hlavne sousedka z vedlejsiho bytu,ktera nas striha cely lockdown,ale uz po druhy nejsem spokojena se strihem????
Mate nejakou radu?
Mám stejnej problém... přičítám to teda taky tomu, že prostě to domácí stříhání neni úplně to pravý, v "salonu" to jde nějak líp... ale taky mi to přijde odbytý a celkově k ničemu. Přitom holka je ochotná a aktuálně v prdeli, je mi jí líto... ale na druhou stranu kvůli charitě nasazovat vlastní hlavu se mi nechce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.