Dadoo me nedavno taky,posilala jsem neco sestre , rozmery krabice byly O.K. Ale vazila malo pres 5 kilo . To uz poslat neslo, pan rikal ze i kdyby to prijal on, odnekud to poslou zpet.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Antje me ted prevzala zasilku 5,3 kg a proslo to...
rasaNori vse je o lidech, me rekl ze se to stava, od nas to jde do Plzne, tak jsem poslusne odesla na postu. Zase to bylo v Praze hned druhy den.
barbucha Nám šel balíček z Kanady 7 týdnů. Českou poštu z toho neviním.
Jako jo, je možný že na moři panovalo dlouhý bezvětří ![]()
Potvrzju my do Kanady i z Kanady aktuálně cca dva měsíce. Před koronou to bylo doručené i třeba za 2 - 3 týdny.
Dadoo no já se chystám taky posílat balíček do UK-vánoční mi Ceská pošta ztratila
...já je tak nenávidím...manželovi dnes přinesli lístek,ze nemůžou doručit dopis,protože nejsou lidi....já asi pomalu a blbě chápu...ale PROČ rovnou nepřinesli místo toho lístku ten dopis????????????
dej mi,prosím,vědět,jak jsi ten balíček poslala-tedy kým?..díky
Dadoo jestli chces, poslu ti do SZ nase firemni udaje
čím to může být, že mi rádiem řízené hodiny od změny času zpožďují o osm minut? Už jsem je 4krát synchronizovala a pokaždé se nastaví stejně blbě ![]()
mezinárodní cargo je teď obrovský průser. A ten Suez je sice na Twitteru ohromě vtipný, ale teda malér to bude jeste neskutečný.
SunEclipse naše teď taky blbnou, vůbec se nechytí na signál.
OliveOyl Poté, co tady kdysi padlo "zebra na ruzne zpusoby" a já marně přemýšlela, kde koupit zebří maso, mě už nic nepřekvapí! ![]()
OliveOyl kdybys umela lackovce, tak to vis hnedka!![]()
711990 a dopr... ![]()
Jitka77 Mám tu dotaz na prostředí, kde jsi je viděla
OliveOyl Poté, co tady kdysi padlo "zebra na ruzne zpusoby" a já marně přemýšlela, kde koupit zebří maso, mě už nic nepřekvapí!
![]()
Já jsem si dnes byla na poště vyzvednout tajuplný balíček a dostala jsem vánoční dárek odeslaný 20.12.2020 z Norska
. Takže mám skutečně druhé vánoce, heč ![]()
Kokoska to jako že bych to poslala pres vaši firmu ![]()
Šiš to by ale od tebe bylo strašně milé a laskavé.
Ja potrebuju poslat dceři dvoje koupene šaty a hlavně, HLAVNĚ, dva kalendáře na 2021, které jsem holkám vytvořila s Růženkou.. Aby je dostaly aspoň v dubnu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.