Janulik03 no a jak jsem psala uz to bylo hodne spatne predtim a ted kdyz jsem si dala praci z vysvetlenim tak to dopadlo uplne stejne jen jeste kratsi takze je momentalne oprava nemozna.![]()
pujdu jinam a domu se budu plizit.....no nevim kudy.![]()
Janulik03 no a jak jsem psala uz to bylo hodne spatne predtim a ted kdyz jsem si dala praci z vysvetlenim tak to dopadlo uplne stejne jen jeste kratsi takze je momentalne oprava nemozna.![]()
pujdu jinam a domu se budu plizit.....no nevim kudy.![]()
Tak Betty tak pockej na papir, co jinyho
Mam dotaz - stahla jsem si do PC nejake instruktazni video. Na netu je jen do dnes. Stahlo mi to jako WEBM. Bude spustitelne i zitra? Co je to za format?
Máte někdo zkušenosti s neohebnými zády? Teda já mám pocit, že jsou neohebná, když dělám kobru, tak nedám zdaleka pánev k zemi, zvedám se už prakticky od kolen. V kombinaci s tím, že mě záda vždycky přes noc ztuhnou a ráno se hrabu z postele jak stará žebračka, než to přes den rozhýbu, se teď tady straším Bechtěrevem..
Chodím k neurologovi, na rtg mám jen jeden lehce posunutý obratel (a osteochondrózu
) a ten mě pošle jen jednou ročně na rehabilitaci, která moc nepomáhá (ani cvičit nepomáhá). Napadlo mě, jak jsem si googlila toho Bechtěreva, objednat se na revmatologii. Ale možná jen blbě plaším, zeptám se svého rehabiliťáka ![]()
Mulen urcite se zeptej, ale s tou kobrou.. ja se neprohnu ani nahodou a bechtereva stopro nemam![]()
viktorka_od splavu trochu si mě uklidnila
. Já když vidím svoji dceru, jak se ohne prakticky do pravého úhlu..![]()
Mulen je to dané geneticky. Ja Ja Když vidím moje dceru, jak bez rozcviceni, klidně hned ráno, začne blbnout a udělá špagát nebo rozštěp, jen tak. ![]()
To já nezvládla ani v jejím věku, ani pozdeji, když jsem na tom už cíleně makaka.
continuity tak to asi bude jen tím posunutým obratlem. Začalo to, když jsem přestala jezdit na koni, trochu doufám, že když zase začnu, povolí to.
Mulen tak nějaké degenerativní změny na páteři má úplně každý 40+. Spousta lidí to vůbec neví, protože jim to nedělá žádné problémy. Byla bych na posunutý obratel hodná. ![]()
Mulen Tohle jsem vídala (dokud to ještě šlo) na józe často. Takže určitě nejsi výjimka. Pokud doktoři nic nenašli, tak mně nejvíc pomohl fyzioterapeut - ale chce to někoho opravdu dobrého, kdo s Tebou bude pracovat komplexně.
Mulen ja si to nedokazu predstavit, jak nedas panev k zemi v kobre, vsak panev na zemi lezi a zvedas ramena hrudnik, ne? Pardon, je to muj problem, ale fakt nevim :(
Mulen viktorka_od splavu kobra mi tedy taky vadi,boli me v krizi(snad ji delam spravne)a vlastne veskere civiky smerem dozadu.![]()
katkas to by bylo fajn..
Mulen ja si to nedokazu predstavit, jak nedas panev k zemi v kobre, vsak panev na zemi lezi a zvedas ramena hrudnik, ne? Pardon, je to muj problem, ale fakt nevim :(
pánev leží na zemi, vzpírám se na rukou a... buď ty ruce nenarovnám nebo se mi pánev od země zvedne a to pěkný kus Zarinya já nikdy přes bolest nejdu, už mám rozum:-P
viktorka_od splavu přes bolest jsem to nikdy nezkoušela, to je hrozná představa![]()
Mulen loni touhle dobou jsem skončila u doktora protože jsem chtěla rozcvičit ty bolavý kyčle
(co nebyly kyčle ale SI)
viktorka_od splavu no já asi teda počkám co mi řeknou na té rehabilitaci.
MPLee prosimte nemas tip na dospelacky koleckovy brusle? Po jakym modelu koukat? Pripadne i pokud nekdo jiy mate tipy, beru! Naposled jsem brusle mela pred 10 lety:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.