viktorka_od splavu ja taky pres bolest nejdu,ale staci se trochu zahnout a ten kriz citim.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mulen ja to mela jeden cas taky,zatuhly rano uplne vsechno a taky uz se videla,ze mam Bechtera,bylo to zpusobene stresem,ale fyzioterapie a i ta joga (co zvladnes) pomohla.A hlavne ten stres odeznel a uz se ztuhnutim nemam problem.
711990 taky bych potřebovala nové, ty moje mají možná i patnáct let
Zarinya tak to je super zpráva, že tě to přešlo
, hned to vidím líp. Už jsem si říkala, jestli hekam už teď, co až mi bude třeba šedesát..
Mulen mela jsem stejne myslenky,to bude zas dobry.![]()
Mulen já měla takové myšlenky ve třiceti, to bylo dost krušný, no a o dvacet let později se cítím když ne líp tak minimálně o nic hůř:-P
Zarinya dik![]()
viktorka_od splavu To jde![]()
Mulen diky, uz chapu. Takto bych asi radsi ty ruce nepropinala, ne? (Rozumim, ze to neni podstata dotazu)
baltik Jo, ono to samozřejmě není pohodlné, dělat to s pokrčenýma rukama, ale určitě má pánev ležet na zemi a ruce propnout (=prohnout se v zádech) jen tak, aby to nebolelo. Teda bram to asi ještě potvrdí.
Já mám blbý dotaz. Kolik tak asi lidí má v kartotéce (tzn. je "obsluhuje" nebo jak to říct) jeden praktický lékař / jedna praktická lékařka?
711990 Je v tom rozdíl, v psovi hlavou vzhůru se opíráš jen o nárty a dlaně, kobra má nohy a pánev na zemi.
Aranel aha, takže pánev má ležet na zemi a ruce buď pokrcit nebo natáhnout před sebe?![]()
A co v leze dat nohy za hlavu?Ja mela velkou radost,ze to dokazu,ovsem moje krcni pater mela jiny nazor a ja blbec to dnes udelala zas a ted tu lezim s hroznou bolesti za krkem a nejspis mi to rozjede migrenu.![]()
Mulen Myslím, že máte špatného učitele jógy.
Mulen jestli máš problém se zvednout nahoru, dělej malou kobru. zvedej hrudník jen kousek nad podložku, vůbec není nutné se zvedat vysoko. Důležité ale je, a to i při nízké i při vysoké kobře, aby pohyb vycházel už ze stydké kosti. Taky je důležité, aby byly dlaně přilepené k podložce, prsty doširoka od sebe a při zvedání je důležité tlačit do špiček prstů. A vytahovat se šikmo dopředu do dálky za temenem hlavy. Tady se dělají velké chyby a troufnu si tvrdit, že proto Zarinya bolí u kobry bedra.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.