navíc adresa odesilatele je jen textové pole, které může mít libovolný obsah, můžu poslat mail který bude mít v odesilateli president.of@america.com
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
To mi před časem přišlo taky, psala jsem to sem do Stěžovacío vlákna. Je to fake.
Mě to taky pišlo a to paypal vůbec nemám.
Tenhle mail už jsem taky potkala, přišel uživateli, který vůbec paypal nemá, takže je to podvrh, neklikat!
poradíte mi tu někdo s facebookem v mobilu? něco se mi totiž stalo - nevím proč, ale najednou to po mně chce 4-místný číselný kód. nikdy jsem si žádný nenastavovala a nevím, kde ho najdu nebo nastavím. díky.
na počítači mi přihlášení funguje normálně, na e-mail...
Obávám se, že to je virus. Už se mi taky stalo, chtělo to po mně nějaký jednorázový kód a nedostala jsem se na FB nikam.
Koukám, že se vám na poličce objevil Black. Jak vám jde? Sám o sobě mi hodně voní, i když dost pánsky, ale na mě je to echt pánské, bohužel, nejde to. Myslela jsem, že je to parfémem, ale....na vás OK?
Už jsem to tu myslím psala, pro mne je Black tak trochu záhadou. Kupovala jsem ho naslepo, na doporučení Razorblade, máme podobnou úchylku na divnovůně. Takže podle jejího popisu i recenzí jiných jsem čekala pecku, která sice možná nebude k unesení, ale budu se s ní aspoň opájet v soukromí. Ovšem místo šavlozubého tygra mám rozespalé koťátko, krásné, milé, něžné, pořád mi to vrtá hlavou, jestli to je fakt opravdu Ten Black. Mám pocit, že bych to na sebe musela vylít celé, aby to bylo ono. Já ho tedy vlastně koupila jakože muži, ale ani na něm se ten "wow efekt" nedostavil.
Setkaly jste se někdo s tím, že by školka pořádala pro děti " školku u moře"? Z toho, co jsem pochopila, by mělo jet asi 30 dětí (3 - 5 let), 3 učitelky + doktor + dvě babičky (jako doprovod svým vnoučatům, ne jako pedagogický dozor) na tyden do Itálie, 14-16 hodin autobusem do nějakého areálu i s bazénem. Fakt si někdo troufne tam poslat svoje dítě? Jako já si pamatuju, že jsme na konci 1. třídy jezdili na školu v prirode, ale u takhle malých dětí mě to překvapilo. (Synovec jede s babičkou, tak ta se k němu postará, ale co ti ostatní?)
Divím se těm učitelkám, já bych na jejich místě nejela. Vůbec mi to přijde na hlavu, proč jezdit na školu (školku) v přírodě nějam do Itálie, když prakticky z každého města u nás jste za hodinu v horách. Byl tak syn známých(cca 10 let), taky v Itálii, k moři navíc vůbec nešli
U nás jezdí školka jen na půldenní výlety. Slyšela jsem, že někdo pořádal "noc ve školce" pro starší děti, ale jinak jsem o ničem podobném neslyšela.
Já jsem za totáče ( tuším rok 82 nebo 83 ) na takové školce u moře byla - v Rumunsku pod stany. Letěli jsme pochopitelně nějakým rozhrkotaným uřvaným sovětským strojem, vzpomínky jsou velmi mlhavé - v kempu byly turecké záchody, u pláže duny jako u Baltu a všichni jsme si prý odtamtud přivezli vši.
Ale jinak jsme všichni přežili a rodiče tehdy vůbec neřešili, jestli nás pustit nebo ne. Ale byla jiná doba, no...
Naše pražská školka ( stejná, do které jsem chodila já a dokonce i moje máma ) pořádá školky v přírodě 2krát ročně - vždycky na 9 dnů. Je teda určená hlavně pro nejstarší děti, pokud jich není dost, můžou se přihlásit i z nižšího ročníku. Jen jednou museli kvůli nedostatku zájemců podzimní turnus zrušit. Dcera jela na tři, jen poprvé se jí stýskalo, ale to jsme se byli v ČR celkem krátce po přestěhování z Berlína, takže asi ještě nebyla úplně adaptovaná, jinak odjela i přijela vždycky nadšená.
Mám to stejně jako Garfie, nechápu, že to nevadí učitelkám (i když možná jim to bylo nařízeno). Hlavně nechápu, proč tahat takhle malé děti tak daleko. Za mých mladých let jsme jezdívali se školkou na týden do Krkonoš a vzpomínám na to moc ráda (oproti běžné docházce) a asi by mě mrzelo, kdybych o to přišla. Stesk po rodičích nebyl, moje maminka jezdila jako dozor. Přijde mi tedy dost zbytečné jezdit kvůli tomu do Itálie, ale týden v přírodě byl moc fajn a všichni, které z té doby ještě potkávám, na to vzpomínají v dobrém.
Taky jsem byla, v Rumunsku, i po těch letech si pamatuju, že jsem byla nadšená. Vůbec nechápu, že je někdo proti, fakt je to dobou, dřív se děti podle mě mnohem víc vedly k samostatnosti.
Když ono se teď všechno moc řeší i s těmi dětmi, jako by byly rovnocennými parťáky, což prostě nejsou. Přiznám se, že jsem se dcery nikdy neptala, jako to třeba dělali jiní rodiče, jestli chce jet nebo ne. Ti, kteří se ptali a dostali od dítěte odpověď, že by teda jako radši zůstalo doma, tak vyměkli. Ale zase každý zná svoje dítě nejlíp, pokud některé snáší odloučení fakt špatně, asi to nemá cenu - bylo by to trápení pro dítě, rodiče i učitele.
A kam jste chodila do školky? Myslím, že ani za totáče jich moc do Rumunska nelítalo ( ta naše prý teda jezdila hlavně do Jugoslávie, Rumunsko byla trochu výjimka ).
Do stanů v rumunském kempu za dunami u pláže na Mamaii jsme jezdili s rodiči. Byla to nějaká rekreace od Českých drah. Milovala jsem to tam, navzdory tureckým záchodům.
Já si to až na zmíněné střípky fakt skoro nepamatuju ( ještě teda jednu takovou nechuťárnu, jak jeden spolužák fascinovaný tím tureckým záchodem do něj strčil nohu, a pak ji nemohl vytáhnout
). Zpětně si teda říkám, že to od těch učitelek byla dost odvaha jet s pětiletými dětmi pod stan a ještě do zahraničí.
to slyším prvně, že by někdo nechtěl na školu v přírodě, mně to tam přišlo super, skoro se to tam neučilo :-D My teda byli málokrát, ve školce tohle vůbec nebylo, ani žádný výlety a během základky jsme byli jen třikrát, ale i tak to bylo dobrý.
Já teda svý děti vypakuju hned jak to jen půjde. Taky nevyměknu, musí si zvykat.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí