bram to mas urcite pravdu,ja jsem samouk a jeste ne moc pohybove zdatny.
Mulen jj napad za vsechny prachy a pro me asi ta power joga nebude.
Budu muset jen pomalu a protahovaci.
Zarinya jóga je pro všechny, ale v těch začátcích je dobrý poradit se s lektorem a nepouštět se do žádných velkých divočin
A kdo potřebuje rozhýbat záda, doporučuju tyhle spinální cviky, je to teda takový retro, ale v podstatě základ české fyzioterapeutické školy, jak ji vyučovali Vojta, Véle, Lewit a ze které vychází Kolář, Mojžíšová a spol.
https://www.youtube.com/channel/UC317Tpt_JvkeEJakYn33hJw/videos
Zarinya jóga je pro všechny, ale v těch začátcích je dobrý poradit se s lektorem a nepouštět se do žádných velkých divočin
jo,to jsem tim prispevkem chtela rict.Ta pomala,protahovaci mi dela dobre,ale u ty power nestiham a tak to delam blbe a pak to ma nasledky.
Zarinya když ti nebude něco jasný, tak se klidně ptej :)
bram dekuju.:-)
bram na to se určitě koukni. Jinak já jsem od září začala chodit do jógy. Teda "chodit".....![]()
Dekuju za jogove upresneni!
Zarinya ehm, dneska sem to taky udelala a migrena uz najizdi![]()
711990 a myslis,ze delame neco blbe nebo to pro nas migreniky neni?
Zarinya rekla bych, ze oboji:D ale kvalitne provadena joga na lekci s dobrou lektorkou mi spis pomahala. Jenze sama sebe tak dobre neuhlidam, abych vsechno delala spravne
ja kdyz se drzim tech lekci na protazeni,na bolava zada tak je mi taky dobre.
bram no dnes jak jsem dala v leze ty nohy za hlavu,tak mi ted dost boli za krkem a kdyz me boli za krkem tak mi to rozjede migrenu.Ale tuk tuk,hlava se zatim umoudrila a boli jen ten krk.Uz se mi to stalo jednou.![]()
bram ja to asi radsi vynecham,uz vim,ze to dokazu.![]()
bram dik, ja to taky radsi vynecham:D dusej me u toho speky![]()
Já dneska udělala po hodně letech svíčku, jen tak mě to napadlo. Pohled na moje "nové" břicho v té poloze byl naprosto skandální.
Troufla bych si tipnout, že se člověk bojí už trochu dopředu a křečuje šíjové a čelistní svaly -> migréna. Mě to naštěstí netrápí, ale ve svíčce i pluhu si většinou tlačím na nějaký (třetí? čtvrtý?) obratel, nejsem si jistá tou oporou o ramena.
Dřív se mi ještě ve svíčce stávalo, že jsem si tlačila na nějaký nerv, co se obtáčí kolem paže, to pak nešlo moc držet. Teď už se mi to nestává, asi se někam uklidil ![]()
dynda
svíčka i pluh jsou moje oblíbené cviky. Ale na břicho jsem se koukla jen jednou a nikdy více!
dynda joo bricho ve svicce je taky dobry![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.