dynda Jojo, přes břicho to chce široký pevný pás u legin... ale nohy ve svicce vypadají úchvatně dlouhé a štíhlé :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jako to tak píšete tak jsem vlastně ráda, že svíčku už dávno neudělám![]()
viktorka_od splavu co to povidas, svíčku udělám i ja. A strašně ráda z lehu na zádech dávám nohy za hlavu. Protahnu si při tom záda.
Tak Betty no protože nemáš těžkou p.del jak já. taky jsem dělala v pohodě, včetně těch nohou za hlavu samozřejmě.
viktorka_od splavu prosím ťa kde máš ty ťažky zadok?
Ved si štíhla. Na ig občas vidím oveľa objemnejšie joginky a dokážu neskutočne pozície, pre mňa úplne sci-fi.
Mrakoplas tak jasně, pokud by ten objem byly svaly, ale to nejsou![]()
viktorka_od splavu já svíčku udělám, a to sakra vím, co je to těžký zadek:) ono na tom vlastně nic není.
Fakt nevím, co mě to napadlo, zrovna jsem se převlíkala, takže pás od legín tam rozhodně nebyl. Viděla jsem něco mezi žebrovým radiátorem (a tím nemyslím koukající žebra) a tou prasnicí z Jen počkej, zajíci. A je to venku.
Prosím, máte někdo zkušenosti s myšlenkovými mapami? Pracujete s nějakou? Která vám vyhovuje? Díky za info...
edit - koukám na Twineery.org. zrovna...
Nechte toho s tema svickama a srolovanejma brichama! Ja z jogy neudelam skoro nic a ani me to teda nijak netrapi.
Chodim ted trochu behat, to je krome ty jogy tak jediny, co se da. A zatimco pred pul rokem jsem si pripadala jak magor, s nekoordinovanymi pohyby, lapanim po dechu a nutnym stridanim s chuzi, tak ted pozoruju, ze takovejch bezcu z donuceni je plny les a nepripadam si tak blbe. Driv jsem byla fakt jedina, komu to neslo. A teda po tom pul roce mam pocit, ze mam nohy jako pstros
. Fakt uplne pevny, jako z kamene. Jen to, co je od pasu vejš, je nejaký blbý.
Torrah Já mám ráda whimsical.com, je to takový vizuálně sympatický, ve free verzi omezený na počet projektů a sdílení, ale celkem jsem si s tím vystačila.
Karoleena díky, kouknu
viktorka_od splavu no pockat, dyt se rukama podpiras, to mi nerikej ze si ten zadek nezvednes![]()
711990 no jak říkám, já ho jaksi zvednu, to zas jo, ale nenarovnám nohy
se tady zhruba poznávám v některé cvičence:-))

viktorka_od splavu no jasně, ale to je pořád svíčka, i když nedokonalá. Já je samozřejmě taky nemám kolmo do stropu.
Evaeva nj tak já řeknu že nějaký cvik umím, pokud ho udělám tak, jak se má. dámy na fotce se to určitě naučí, já už asi ne:-P
viktorka_od splavuchapu, ale kdyby propnuly nohy, tak to neni tak hrozny ne. Ted jsem se koukala na sebe do zrcadla(ty brisni rolky sou teda jeste horsi v zrcadle
) a delam ji teda skoro stejne priserne:D ale dokazu to i narovnat, kdyz na sebe koukam
viktorka_od splavu 711990 já myslím, že čtyři ženy na fotce jsou docela správně - pozice lomené svicky.
Ale v józe není žádná poloha správná jen v jednom provedení, právě že různé varianty podle tvých aktuálních schopností jsou stejně hodnotné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.