"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 17:18

Vy jste mě tady zblbly jak s měřením. Musela jsem najít a vyzkoušet kobru i svíčku. A dobrý.

Jen teda jsem se dívala a není u kobry nutnost mít natažené ruce, podmínka je tam ta pánev na zemi, tak v tom případě nechápu....když dělám kobru, tak nedám zdaleka pánev k zemi, zvedám se už prakticky od kolen.....Jógu nedělám, ale jednu sestavu, kde kobra je, aniž bych věděla, že je to kobra a je to přece obráceně. Pánev leží na zemi, zvedám se zádovýma svalama a potom si pomůžu rukama. Je jedno jak moc mám ruce ohnuté, není nutné je mít napnuté, postupně se to zlepšuje. 

Svíčka problém není a varhany mám taky

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 20:40

Renusatko Prosím tě má nějaký významnější vliv značka nebo druh přístroje použitýho na denzitometrii nebo je to jedno? Konečně jsem se rozhoupala a mám už žádanku, tak abych věděla, podle čeho vybrat pracoviště.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 20:46

crazydaisy Pokud to mají někde uvedené, tak je dobré jít tam, kde dělají tři snímky, páteř, kyčel a předloktí. Měl by to dnes umět skoro každý přístroj, pokud není extra starý. Jinak by tam žádný velký rozdíl být neměl. Vím, že třeba v Třebíči dělají dva snímky a pokud tam něco vyjde a je potřeba léčba, tak je stejně pošlou ještě do Brna. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 20:59

Renusatko Děkuju

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 21:28

Já vám dám svíčku. Celeste Barber by mi mohla závidět 

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 22:07

barbucha  no asi tak nějak

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 10:05

Ktera ovce musela jit zkusit svicku? A dala jsem to, ale dostat to moje pozadi nad zem je teda fuska Uplne kolmo ke stropu to nebylo, ale propnuty kolena a spicky jo. Na zem za hlavou ale nohy nedostanu, ono pres medicinbal na brise to fakt je trosku problem.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 10:17

Kokoska bud rada,ja se nohama za hlavou odrovnala zatim!na dva dny.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 10:17

Kokoska já samozřejmě. Blbý, ze jsem šla zkoušet i kobru, jestli ji dělám spravne, sice ji dělám běžně, ale teď jsem kor přidala a musela jsem si skripnout nějaký nerv, protože mě už 2 dny neskutečně od zad bolí podbřišek, ani brufen nezabírá. Příště už nic nezkousim

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 10:19

nonemy promin,ale

snad mi bude prominuto,protoze ja uz tu trpim dva dny.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 10:28

Zarinya jo, jsme stejné trumpety at nas to brzy přestane bolet! Já s touto bolesti šla naposledy dokonce na gyndu, teprve tam mi doktor vysvětlil, ze to je od zad. No dnes to je jasné, bolí mě to vepředu i vzadu. Manžel jel s dcerou na kolo a já tu skucim.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 10:31

nonemy ja jsem si rano musela vzit silny prasek,protoze uz me vzbudila bolest a z te nabeh na migrenu....

Asi se pokorne vratim k StillOneTheWay.......az me to prejde.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 10:40

nonemy tak jsem nastudovala kobru (jogu necvicim) a s natazenyma rukama to nedokazu. Mam sice na zemi stydkou kost, ale kycelni kosti uz nad zemi. Coz je asi blbe, ze jo? Kdyz mam mit na zemi i kycle a dlane v urovni ramen, mam trochu pokrceny ruce.

Ale dobra zprava je, ze jsem se pak bez problemu zvedla a nic me neboli, jen se citim fajn protazena. Asi s tou jogou zacnu!

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 10:58

Zarinya to máme fakt podobné, taky mě bolest vzbudila a taky ráda a nejčastěji cvičím se StillOnTheWay

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 11:01

Kokoska ruce být natažené nemusí, já je právě natáhla moc na na sílu asi a přehnala jsem to. Joga je super, ale na silu se nic dělat nemá.

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 11:10

Tak a teď zkuste pozici vrány :)

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 11:14

Ale vážně, v joze je nutný se k těm pozicím propracovat a některý nepůjdou nikdy. Já svíčku udělám, ale nemůžu v ní skoro dýchat, jak mě dusi prsa. Ty mi vadí ve spoustě pozic. V jiných mám problém poměrně krátkých, ale osvalených částí těla - pákový efekt a efekt nahečmanýho masa :) 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2021 11:22

mitford sister já mám zas krátké tělo, takže když sedím, ruce opřu o dlaň a pořád je mám pokrčené.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 11:23

mitford sister haha, vranu jsem zkoušela dávno, tu nedám. Mám slabé ruce

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 11:30

Evaeva Já mám zase kratké ruce, takže v sedu je na zem dám, ale mám to naknap.

Svíčku udělám, ale zespodu nevidím žádný radiátor, spíš mazanec.