"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 11:33

KokoskaTaky jsem hned vyzkoušela . Svíčka se u mě dost zhoršila (aktuálně mám těžkou prdel a nepropnu nohy). Kobra o.k. Dříve jsem běžně udělala most i dala nohy za hlavu, dávno již tomu. Takže dík za připomenutí, jak za jeden pitomý rok může být člověk naprosto nepoužitelný a k ničemu. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 11:42

mitford sister jiste, hned a bez pripravy, silou vule

Ale vypada to efektne, uplne jedoduse, kdyz se to umi.

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 11:43

Evaeva já mám krátký a v sedu mi akorát nedosáhnou :)) 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 12:15

Já jsem zkoušela ten cvik, jak se hodí nohy za hlavu (pluh?). Při tělocviku na základce to bylo easy, teď samozřejmě nezvednu zadek. Když si pomůžu rukama, tak už dobrý. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2021 12:27

brrr ten mazanec je dobrá zpráva, radiátor se podle mě dělá, když nemáš nohy úplně kolmo (nebo břicho jako v pátém měsíci jako já).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2021 12:29

whiskas most já udělám - ze země, to je spíš o protažení, bych řekla. Hlavně to s těma plotýnkama nezkoušej!

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 12:36

Evaeva No právě ... Udělala jsem ho běžne, bez problémů. Tedy ne ze stoje, ale ze stoje u zdi, žebřin a teď . Mám na sebe vztek. Jasně, nečekala jsem, že věkem bude vše lepší. Ale že se to vše podělá tak z gruntu a člověk se najednou rozpadne, to mě fakt zaskočilo. Předklon s hlavou ke kolenům taky bez šance. Připadám si fakt jak stará osoba.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 12:40

whiskas most uz taky neudelam, ani ze zeme. Ale ja jsem fakt povalec, necvicila jsem systematicky uz ani nepamatuju. Joga me laka, ale radsi bych pod dohledem. Podle videa si myslim, ze bych to delala blbe, sama sebe nezkontroluju. 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 12:44

Evaeva Chtěla jsem nějake velikonoční přirovnání, ať nemusím psát těhotenské břicho.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 12:54

brrr ja rada pouzivam vyraz Tlusta Terezaje to z detskyho leporela a nic nevystihuje moje bricho v ohybu tak, jako tenhle obrazek

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 12:56

711990 to byla moje oblíbená knížka.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 12:57

whiskas Tonda ji zboznuje a ja taky, zvlast tuhle basnickuasi ze mu obrazek pripomina maminku

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 13:16

711990 Ty si ... to určitě ne. Tlustá Tereza je prostě taková "milá" . Ale už asi tuším, odkud vznikla má fobie z pneumatiky , trauma z dětství.

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 13:26
Reakce na Kokoska:

mitford sister jiste, hned a bez pripravy, silou vule

Ale vypada to efektne, uplne jedoduse, kdyz se to umi.

​to má u mě velký potenciál! s vyraženýma zubama bych dozajista zhubla jedna radost

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2021 13:31

Kokoska s kontrolou je to samozřejmě lepší, ale jestli si byla zvyklá (něco) cvičit, podle videa se to dá. Chce to najít nějaká, kde to hodně vysvětlují, jsou i zaměřená na jednotlivé pozice.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 13:35

bram Neumím najít, kde jsi se ptala na ten hřeb z Milevska, doufám, že nevadí, že odpovídám tady. Po těch prvních článcích jsem tu kauzu přestala sledovat, možná to mělo nějaké pokračování, teď myslím v odborné rovině. Osobně jsem dosti skeptická, ať už k provedení toho samotného výzkumu (ten člověk, co hřeb nejvíc prezentoval není archeolog) nebo k samotným výsledkům. Připadá mi, že to byla taková "haló akce". Když se to srovná třeba s těmi objevenými runami z Pohanska nebo teď naposled s "Vinořskou princeznou", tak to nesnese měřítka odbornosti. Ty druhé dva objevy jsou několik roků staré (dva, tři), protože než se s tím šlo do medií, tak proběhly analýzy, jejich kritika a v případě toho žebra s runama publikace v odborném časopisu, až pak se to představilo veřejnosti. Takhle by se to myslím mělo dělat. To Milevsko bylo takové hr, hr, fotka kardinála s hřebem, reklama pro firmu, co to dělala a konec. Ale abych nebyla tak negativní, ty skeny a prezentace práce, co tam dělali (vynesení těch dutých prostor na stěnu kostela, ...), to se mi líbilo.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 13:40
Reakce na Evaeva:

whiskas most já udělám - ze země, to je spíš o protažení, bych řekla. Hlavně to s těma plotýnkama nezkoušej!

MostTen jsem onehdá zkoušela. Já se vůbec nezvedla. Zadek včetně všeho prostě zůstal na zemimanzelmI zkusil pomoc ze mě lehce nadzvedne. A vůbec.Na.to.musí.byt.nejaky.specialni.grif.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 13:46

Evaeva no nebyla prave, zacinala bych od nuly. A kdyz si vzpomenu na pilates, jak me tam porad ta cvicitelka rovnala, je mi to jasny.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2021 13:48

rysamona já bych řekla, že na to nějaký grif bude, protože já jsem teď fakt marná, akorát jsem relativně pružná. Taky určitě hřeším na věk, za dvacet let budu ráda, když se vůbec že stoje ohnu k zemi:)

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 13:50

viktorka_od splavu no to musis prece udelat to protazeni a pohled dopredu a pak se to vlastne zvedne a vyvazi samo! Ehm, teorie by byla, o praxi se pokouset nebudu, mam obavy, ze bych nedokazala ani oprit to koleno tam, kde normalne u lidi byva triceps