"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 21:00
Reakce na Karja:

Já neudělala nikdy most;-). Ani hvězdu ne. Já se tyhle věci už jako malá bála učit:-D. 

​přesně

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 21:01

Kokoska ale zas babička, co umí stojku...  O tý by věděla celá školka. Natuty

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 21:02

Catherinne Ale do tebe bych to neřekla;-). No člověk se trochu stydí, když tu ženský o generaci starší píšou ,,že udělají most že stoje,,:-D. Jsem takovej fyzickej negramot:-D. 

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 21:22
Reakce na Karja:

Já neudělala nikdy most;-). Ani hvězdu ne. Já se tyhle věci už jako malá bála učit:-D. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 21:28

Koukám kolik nás tady s tím mostem kvůli strach je. Aź se divím

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 21:33

Karja já jsem taky negramot! Hvězdu jsem se nikdy nenaučila, hrozně jsem se bála. Ale ta jóga je super, že si v ní každý najde to svoje. A není nutný dělat krkolomný pozice. 

Offline Fiction
1645 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 21:34
Reakce na Karja:

Ale zas mi šla atletika. A bavila vybíjená

Online Tulipe
2474 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 21:45

bram Fiction ja taky, ve vybíjené kapitánka :) a ve skoku dalekém  prebornice

ale u hvězdy bych si asi zlomila vaz :)

A jóga, nejlepší, tolik variant a možností  provedení svíčky jsem si zkontrolovala v zrcadle a dobry

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 21:49

Karja Most umím, teda ze stoje už ne. Hvězdu jsem neudělala v životě. Ne že bych se bála, ale protože jsem nemehlo. Vránu kupodivu na pár vteřin zvládnu.

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 21:55
Reakce na Karja:

Catherinne Ale do tebe bych to neřekla;-). No člověk se trochu stydí, když tu ženský o generaci starší píšou ,,že udělají most že stoje,,:-D. Jsem takovej fyzickej negramot:-D. 

​ty zase umíš jiný věci a uběhnou maraton? Ha! Takže já se nestydím každý umí něco!

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 22:06

mitford sister velmi motivační, ale zatím si raději vystačím s vránou .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 22:07

bram Toto je uklidňující fotka .

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 23:18

Tabea ja to s dovolenim upresnim - byla by to babicka, ktera se prizabila pri pitomem  pokusu udelat stojku!

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 23:22

Fiction a ja byla v behu vzdycky predposledni, diky jedne opravdu tluste spokuzacce, ktera to posledni misto brala na sebe. A na micove hry tak leva, ze jsem dodnes nepochopila ani pravidla volejbalu. "Tocime se" je proste takova formule, aby si vsichni zkusili podani.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 23:31

Tak taky jsem musela zkusit svíčku, že

I ten most, ale ten teda nedám, nějak mám na to slabý ruce. Ale teda ze země, ze stoje nikdy, ani v mladších letech. 

Patřím do týmu Karja taky jsem fyzický negramot. A jak jsem u toho měla být hlavou dolů, tak to ani náhodou.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2021 23:39
Reakce na Kokoska:

Tabea ja to s dovolenim upresnim - byla by to babicka, ktera se prizabila pri pitomem  pokusu udelat stojku!

​O tom by taky věděla celá školka

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 23:45

Evaeva o tom nepochybuju, ale ja jsem skromne devce, nemusim byt popularni za kazdou cenu 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 00:40

Tak me telocvik vzdycky bavil a na zakladce i na stredni mi slo tak nejak vsechno od gymnastiky po micove hry. Asi jsem mela talent a dobrej zaklad ze sokola a z atletiky. Jediny, co me nebavilo a moc neslo, byl basket, a taky jsem nikdy nezvladla toc na hrazde ( na rozdil od nasi obtloustle telocvikarky, ktera byla pohybove neuveritelne sikovna ). Most teda zkusim az zitra, ale hvezdu, rondat nebo stojku zvladnu ukazkove i ted, jen se predtim musim vyrazne dele rozcvicovat, abych si neublizila. Ale provaz teda uz nedam ani s rozcvicenim...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 01:00

Emerald 

Seš dobrá a určitě máš ke sportu vlohy, když se to podpoří těmi aktivitami v dětství, musí to být výborný základ. Já jsem z toho druhého břehu, totální dřevo. Velice mě pobavilo, že ani nevím, co je rondat. Hvězdu jsem nikdy nedokázala.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 01:14

dynda Ja jsem spis jen chtela ukazat, ze jsou tady i takove vyjimky, ktere telocvik bavil a nebraly ho jako nutne zlo. Ale zase mi nesla matika, no...