Já neudělala nikdy most;-). Ani hvězdu ne. Já se tyhle věci už jako malá bála učit:-D.
přesně ![]()
Já neudělala nikdy most;-). Ani hvězdu ne. Já se tyhle věci už jako malá bála učit:-D.
přesně ![]()
Kokoska ale zas babička, co umí stojku...
O tý by věděla celá školka. Natuty ![]()
Catherinne Ale do tebe bych to neřekla;-). No člověk se trochu stydí, když tu ženský o generaci starší píšou ,,že udělají most že stoje,,:-D. Jsem takovej fyzickej negramot:-D.
![]()
Koukám kolik nás tady s tím mostem kvůli strach je. Aź se divím![]()
Karja já jsem taky negramot! Hvězdu jsem se nikdy nenaučila, hrozně jsem se bála. Ale ta jóga je super, že si v ní každý najde to svoje. A není nutný dělat krkolomný pozice.
Ale zas mi šla atletika. A bavila vybíjená ![]()
Karja Most umím, teda ze stoje už ne. Hvězdu jsem neudělala v životě. Ne že bych se bála, ale protože jsem nemehlo. Vránu kupodivu na pár vteřin zvládnu.
Catherinne Ale do tebe bych to neřekla;-). No člověk se trochu stydí, když tu ženský o generaci starší píšou ,,že udělají most že stoje,,:-D. Jsem takovej fyzickej negramot:-D.
ty zase umíš jiný věci a uběhnou maraton? Ha! Takže já se nestydím
každý umí něco!
mitford sister
velmi motivační, ale zatím si raději vystačím s vránou
.
bram Toto je uklidňující fotka
.
Tabea ja to s dovolenim upresnim - byla by to babicka, ktera se prizabila pri pitomem pokusu udelat stojku!
Fiction a ja byla v behu vzdycky predposledni, diky jedne opravdu tluste spokuzacce, ktera to posledni misto brala na sebe. A na micove hry tak leva, ze jsem dodnes nepochopila ani pravidla volejbalu. "Tocime se" je proste takova formule, aby si vsichni zkusili podani.
Tak taky jsem musela zkusit svíčku, že ![]()
I ten most, ale ten teda nedám, nějak mám na to slabý ruce. Ale teda ze země, ze stoje nikdy, ani v mladších letech.
Patřím do týmu Karja taky jsem fyzický negramot. A jak jsem u toho měla být hlavou dolů, tak to ani náhodou.
Tabea ja to s dovolenim upresnim - byla by to babicka, ktera se prizabila pri pitomem pokusu udelat stojku!
O tom by taky věděla celá školka![]()
Evaeva o tom nepochybuju, ale ja jsem skromne devce, nemusim byt popularni za kazdou cenu ![]()
Tak me telocvik vzdycky bavil a na zakladce i na stredni mi slo tak nejak vsechno od gymnastiky po micove hry. Asi jsem mela talent a dobrej zaklad ze sokola a z atletiky. Jediny, co me nebavilo a moc neslo, byl basket, a taky jsem nikdy nezvladla toc na hrazde ( na rozdil od nasi obtloustle telocvikarky, ktera byla pohybove neuveritelne sikovna ). Most teda zkusim az zitra, ale hvezdu, rondat nebo stojku zvladnu ukazkove i ted, jen se predtim musim vyrazne dele rozcvicovat, abych si neublizila. Ale provaz teda uz nedam ani s rozcvicenim...
Seš dobrá a určitě máš ke sportu vlohy, když se to podpoří těmi aktivitami v dětství, musí to být výborný základ. Já jsem z toho druhého břehu, totální dřevo. Velice mě pobavilo, že ani nevím, co je rondat. Hvězdu jsem nikdy nedokázala.
dynda Ja jsem spis jen chtela ukazat, ze jsou tady i takove vyjimky, ktere telocvik bavil a nebraly ho jako nutne zlo. Ale zase mi nesla matika, no...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.