Renusatko @VSICHNI
Skvělý! Mě nenapadlo, že to někdo vůbec bude zkoušet :))
Renusatko @VSICHNI
Skvělý! Mě nenapadlo, že to někdo vůbec bude zkoušet :))
Len buďte pri tých skúšaniach nových cvikov bez rozcvicky opatrne, ja som tak raz išla skúšať šnúru, natrhla som si stehenny sval a vyradila sa na niekoľko mesiacov ![]()
Renusatko ty rovnovážné pozice jsou hodně o soustředění. Mě se vrána podaří jen na pár vteřin. Před dětmi jsem uměla i stojku, to teď zkoušet nebudu:)
Ja som urobila donedavna mostik zo stoja v pohode akurat teda kym som sa ho naucila mi to chvilu trvalo azoparkrat to riadne bolelo. S kratsou rukou logicky dopadnete krivo a tak som sa musela naucit rovnovahu drzat inak. Teraz iba zo zeme lebo bojim bojim.
A velmi mi chyba dochadzat na pilates sama doma to robit nebudem
viktorka_od splavu Myslíš tak, jako při nácviku vrány z mého odkazu? Tak absolutně jako dotyčná ne. Při dosedu na paty se mi začně mírně zvedat hrana dlaní a samozřejmě značně cítím zkrácené šlachy
.
betsey
tak provaz ... to fakt není zdaleka pro každého.
mitford sister Tady se chytí všechno
.
Jóga mě fascinuje, co všechno lidi s tělem dokážou
.
Evaeva jó, zamlada jsem umela stojku a z ni rovnou kotoul, aniz bych si srazila vaz nebo zablokovala krk. Davno jiz tomu ![]()
Na druhou stranu a co ma bejt, babicka nemusi delat hvezdy pres celou zahradu a kotrmelce pozpatku.
Kokoska Babička musí být trochu akční, aby stíhala vnoučata, kotoul a stojky s nima už fakt dělat nemusí
.
Kokoska vždyť jo. Nezapomeň, že nás dělí generace. Pochybuju že za dvacet let budu mít tolik energie co ty.
Já neudělala nikdy most;-). Ani hvězdu ne. Já se tyhle věci už jako malá bála učit:-D.
Renusatko možná bys ten míst zvládla, dobře se to učí u žebřin. A nebo tě může někdo jistit.
mitford sister čo je ruka a čo noha?![]()
mitford sister z toho mi je zle a nemozem to ani vidiet ![]()
Jsem na vás všechny pyšná!! Prosím vás, ale opatrně, ať sii neublížíte ![]()

Svíčku v pohodě, ani ten pupek u toho není tak hrozný, jste si zas zapřeháněly
.
Most taky udělám, ale nevydržím v něm nijak dlouho, budu trénovat, díky za nakopnutí!
mitford sister Já tak věřím, že tohle by dal u nás akorát syn. On dá obě nohy za hlavu a postaví se na ruce, já z toho dostávám infarkt.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.