Já vím, že existujete, mám mezi vámi kamarádky i kamarády.
A závidím vám to.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Emerald mne matika sla, telocvik jsem mela rada - akorat trpim disloptii
,
Zato ve vytvarce nebo hudebce jsem trpela, nebo trpela ucitelka. Az tak, ze jsem z nich na zakladce mela jedine dvojky na vysvedceni.
Tělocvik jako takový ok,ovšem při vybíjené jsem se děsně bála,že mě trefí míč
a při volejbale jsem neuměla podání,páč mě vždycky ukrutně bolely zápěstí z podání...no a smečovat???...levá jak turecká šavle...ne,oporou týmu jsem fakt nebyla![]()
Emerald
mne sla i ta matika ![]()
A nejradsi jsem mela chemii s fyzikou
Trpela jsem a trpim dal jako zvire u cizich jazyku, to me ukrutne nebavi (ackoliv jsem se taky naucila vzdycky rychle).
Mne jde v podstate jakejkoliv sport, akorat jich tak 99% nesnasim
Gymnastika laska nejvetsi!
Negativne vedou kolektivmi micovy hry (nez nekdy hrat volejbal, to radsi kulku do spanku) - ale uz pro me nasli pratele vyuziti a jsem velmi oblibeny komentator ![]()
Lama_z_Lana nejradši chemii s fyzikou???
tak to radši tu kulku do spánku...zato slohy a rozbory básní...joooo...to jsem byla k nezastavení![]()
Maureenno jo! Vsak mi to vydrzelo dodneska a pracuju v tom oboru vicemene ![]()
No to je prave to hezky, ze jsou ty obliby pestry ![]()
Lama_z_Lana chemie a fyzika!
to byly moje lásky na základce, škoda, že jsme je pak na střední neměli.
Lama_z_Lana mě matika, chemie i fyzika bavily a šly mi na základce, vyhravala jsem olympiady... i střední začala v tomto duchu, ale ve druháku jsem měla delší záškoláckou epizodu, po které jsem na předchozí úspěchy už nenavázala
v jiných předmětech to nevadilo, ale tady jo. Ale porad mi to stačí k životu - pracuji s čísly :)
Tělocvik jako takový ok,ovšem při vybíjené jsem se děsně bála,že mě trefí míč
a při volejbale jsem neuměla podání,páč mě vždycky ukrutně bolely zápěstí z podání...no a smečovat???...levá jak turecká šavle...ne,oporou týmu jsem fakt nebyla
Mám to úplně stejně. Jediná přijatelná hra s míčem je pro mě golf. Tam má míček letět ode mě, ne ke mně.
Zarinya Ale zas bys dost ušetřila za letenky, kdyby tě pašovali v příručním zavazadle.
OliveOyl
stejně bych byla v tenzi,ze mně sejme míček souseda opodál..
Maureen Což o to, já se dokážu ohrozit i vlastním míčkem ![]()
OliveOyl Při žádném sportu jsem se tak nezrakvila, jako při golfu. Prostě jednou nemehlo, vždycky nemehlo![]()
Tak do statistiky :-). Udělám most, svíčku, stojku, v době jógové formy jsem dělala i škorpiona, ale vránu nikdy :-). I když se nebojím, nechybí mi síla, ale je tam asi nějaká disbalance v rovnováze :-).
Fiction A nebo dovolená dost na prd, kdyby ji vzali, ale nerozmotali ![]()
OliveOyl no,z toho uz by me nikdo nevymotal kdyby se povedlo zamotat....leda pilkou.![]()
Sweet Potato Chuďátko, jak to? Záda?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.