Vránu dělám skoro denně, ale albatrosa se teda bojím.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 tlustá tereza
tohle leporelo jsem milovala, musím ho zkusit někde vyhrabat
Ja si myslim, ze most ze zeme je jen o strachu, ze se clivek boji, ze ma ty ruce slabe a skonci na hlave nejak zalomeny. Ale je to samozrejme moje teorie, postavena na tom, ze ja jako naprosty necvicenec a drevo na vsechny sporty ho udelam. Svicku taky (samozrejme ne nejakym ladnym tahem brichem). V pluhu se strasne dusim prsama a spekem, tak to nezkousim.
baltik Na nácvik mostu mi právě přijde dobré začínat o zeď (ještě lépe u žebřin) a "ručkovat" až na zem, do mostu.
BowleNapadlo mě totéž. Měla bych ho stále mít někde u rodičů ... Ale nevím, jak hluboká čístka proběhla.
baltik ja mam dlouhodoby problem s ramenem, tak to nechci brat nasilim, abych si to nejak nevyvratila, nepodelala.
Kokoska
rameno, plotna ..., ne, nenechme se vyhecovat
.
Ale už jsem měla nakročeno
.
A mimo most :-D. Vyzkoušela jsem Moroccanoil hydratační a dobrý
, díky.
Kokoska
vyzkoušeno za vás! já bych možná tu rovnováhu nějak vychytala, jenže mám slaboučký ruce a prostě se na nich neudržím, jdu k zemi - ne že bych se převážila, prostě se mi podlomí/rozjedou
whiskas ja jsem to zkusila (most), ale na tech rukach to nevzepru. Sampon jsem rada, ze dobry. A voni ti?
Kokoska Voní. Možná je vůně intenzivnější než bych běžně volila, ale ano, voní mi. I den po mytí je z vlasů stále cítit, ale neotravuje mě to.
viktorka_od splavu Tak šup, šup. Každý den trénink a za pár dní máš vránu na 1*.
viktorka_od splavu popsalas to celkem presne :) Ale predpokladam, ze na to uz musi clovek mit s jogou nejaky zkusenosti, ne ze prijdu a vystrihnu cokoli.
Tak vrána ani náhodou :-(. Bolí mě v zádech, kolena tlačí na triceps a samozřejmě se ani náhodou na rukách neudržím. ![]()
Dobrá vrána i zde.
A hurááá. Podařilo se, tedy jen pár vteřin, ale mám radost i za to
.
Já jsem tu svíčku ještě nezkoušela, ale ještě párkrát se tu o tom zmiňte![]()
Sviečku aj pluh robím ale pri vrane som sa skoro prizabila![]()
Tak a teď zkuste pozici vrány :)
Tak u nás dobrý. Mně to teda chvíli trvalo, než jsem na to přišla, ale manžel to musí všechno zkoušet se mnou
a jemu to s jeho 93 kg šlo hned
. Nechápu. Zase ruce v kobře nenatáhne.
Kokoska moje joga instruktora říká, že při mostu se člověk na těch rukou nezvedá, že zvedají nohy, ruce jen drží. Ale tím neříkám, že je To třeba znova zkoušet. Nechci být zodpovědná za něčí záda
whiskas
ty takhle vyvratis zapesti? ja ani nahodou. uz jsem na to narazila u vice cviku, ale vubec, to nejde
Lovek si sadne zacne relaxovat a potom ma nutkanie ist robit sviecku a podobne. Zatial odolavam ale uz je to skoro tam ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.