999 Wow, škorpióna! Tu pozici jsem ani neznala, musela jsem si ji vygooglit, natož abych ji udělala.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
notna Jak jsem psala, byla k tomu potřeba super forma, o kterou jsem teď za rok přišla. Už aby otevřeli :-).
OliveOyl Napřed rameno, pak loket. Golfový. Mohla to být i shoda náhod, ale když jsem se pak konečně zas dala dohromady, už jsem se bála.
999 taky jsem si to musela vyguglit a to uz je teda repertoar hadi zeny!
Telesnú som rada nemala, som športové drevo. Z atletiky mi ako-tak išiel skok do výšky a krátke behy, dlhé behy (1500 m, dvanásťminútovka), skok do diaľky boli pre mňa utrpením. Z gymnastiky som zvládla jedine tú hviezdu a s pomocu stojku na rukách. Nikdy som nevedela poriadne urobiť kotúľ vzad, výmyk na hrazde bola moja ďalšia gymnastická nočná mora. Po preskoku cez kozu som dopadla na zadok namiesto na nohy. Naopak, mala som rada a doteraz mám rada kolektívne športy, vybíjaná, volejbal, futbal, badminton je fajn, zato aeorobik, zumba, joga, posilňovanie na strojoch a pod. neznášam. Nikdy v živote som nebola vo fitku. Ani netuším, ako tie pozície v joge, o ktorých hovoríte, vyzerajú.
Kokoska Ono to spíš mělo vyznít, že vrána není moc těžká a já ji neudělám, i když jsem zvládla fakt obtížné pozice.
999 no ja urobím vranu, stojku, most aj škorpióna, ale nie som schopná urobiť bojovníka jedna. To je trest boží a moje telo to proste nie je schopné urobit
Pro mě jsou namáhavé některé stojné asany, protože přirozeně stojím se špičkami od sebe, takže už jen samo srovnání chodidla rovně je úkon, na který se musím pořádně soustředit.
999 Škorpión
, to je tedy výkon.
Emerald Tělocvik
. Jasně, některé hodiny byly zábavnější, jiné méně, ale celkově to byl můj oblíbený předmět. Co jsem neměla v oblibě, bylo plavání - tedy bavilo mě, ale plavání ve správném režimu, hlava pod vodou, to byla muka.
Výtvarná výchova mi sloužila k případnému dopracování domácích úkolů z jiných předmětů, protože žádný extra výtvor mi z ruky stejně nevypadl.
Matika mi bohužel moc nešla, ale snaha byla :-).
betsey To je přesně to, o čem mluvím :-).
dorota Kolektivní hopsání (aerobik, zumba atp.) mě nebavilo nikdy, ale naštěstí to nebylo povinné, takže jsem zkusila párkrát a stačilo.
dzizisketa ja som si teraz zaplatila kurz tehotenskej jogy a je tam veľa cvikov na chodidlá ako prevencia pred opuchanim, a to som skoro plakala
Já výborně zvládám šavásanu. Na ostatní mám prostě málo kloubů.
Já tělocvik ráda měla, atletika i gymnastika, jakž takž, mi šly. Na kolektivní sporty jsem dřevo, ještě tak fotbálek, ale zahraju si je ráda. Co jsem fakt ráda neměla, je vybika, ten sport vůbec nechápu. Matika mi šla:)
Mha tak to by mohla byt moje oblibena pozice ![]()
Mha ![]()
tu mám ráda!
Tak jsem uvažovala o józe, ale jak to tu sleduju, tak asi nic pro mě, ty pozice jsou strašidelný, něco jako vránu nemám šanci udělat ![]()
A do záznamu, tělocvik mě nebavil. Teda bavilo mě, když jsme šly třeba bruslit nebo nějaká taková nezávazná hodina.
Jsem totiž dřevo a zároveň se o sebe bojím, takže většina věcí mi nešla nebo mě to nebavilo, protože jsem byla stejně poslední.
Zumba mě baví, ale musí k tomu být správná hudba, čím víc originál latino, tím líp.
Ignis neee, to sis špatně přebrala :) jógu právě můžeš podle svých možností. Žádné extra pozice nejsou nutné, ve vráně to není ![]()
Tak jsem uvažovala o józe, ale jak to tu sleduju, tak asi nic pro mě, ty pozice jsou strašidelný, něco jako vránu nemám šanci udělat ![]()
A do záznamu, tělocvik mě nebavil. Teda bavilo mě, když jsme šly třeba bruslit nebo nějaká taková nezávazná hodina.
Jsem totiž dřevo a zároveň se o sebe bojím, takže většina věcí mi nešla nebo mě to nebavilo, protože jsem byla stejně poslední.
Zumba mě baví, ale musí k tomu být správná hudba, čím víc originál latino, tím líp.
Ignis Já musím říct, že jak jsem se k józe stavěla skepticky, tak se jí musím omluvit. Praktikuji sice jen jednou max dvakrát týdně, ale i tak cítím pokrok, zpevnění a procvičení celého těla. A přesně, ty pozice a pružnost se dotahují postupně, těžko čekat, že do toho člověk vlítne a hned vystřihne ásany jak z učebnice. Myslím to ani není žádoucí a bezpečné očekávat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.