Můžou teď restaurace dávat jídlo s sebou do vlastních nádob?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
JankaM urcite, chodim tak pro obedy celou dobu :)
Jen bych k té józe ještě dodala, co říká můj učitel - cíl jógy není dostat se do krkolomné pozice, ale narovnat záda. :)
JankaM můžou, ale hodně z nich to teď odmítá dělat.
Candance neviem, či Ti to pomôže:
EU 40= UK 7 = US 9 = 26 cm
pecka ano dik. Ted mi doslo ze jsem srovnavala US a UK. Takze ano, pomohlo. Dekuji
Candance za málo, rada som pomohla :)
bram
děkuji, tomu říkám milý vzkaz a velmi motivační, až zenový
.
Pro mě je každý pokrok v józe jako malý zázrak. Nikdy bych nevěřila, že po 40 zvládnu věci, které jsem nezvládla ani na základce. Když jsem překonala strach a postavila se na hlavu, byl to úžasný pocit a pro mě takové malé vítězství. Ale je to dlouhodobý proces a vím, že některé pozice nezvládnu nikdy. Přesto mám raodst, že se k ním aspoň přibližuju.
A když už jsme u té jógy, tak jedno takové spíš přiznání. Nemám ráda pohled na muže cvičící jógu. Většinou mi připadají hrozně asexuální. Je to možná i tím, že cvičí většinou v trenkách. Má to někdo taky tak?
Jen bych k té józe ještě dodala, co říká můj učitel - cíl jógy není dostat se do krkolomné pozice, ale dostat sa z nej
sorry hrozne ma to lakalo
eeny-meeny ja to nesleduju, ale prave se mi libilo to video, ktere jsem davala kvuli "vrane". Ten chlap nebyl zadny tintitko a ta lehkost, s jakou se odlepil od zeme, byla krasna. Ale je fakt, ze trenky nemel ![]()
eeny-meeny Ja chlapy na joze obdivuju a nekoukam na ne, pokud teda muz nevede lekci. Skoro zadnej z nich neni tak ohebnej jako zeny /baletaka jsem tam asi nikdy nepotkala/ a kdyz do toho presto jdou, i s tim, ze nebudou vypadat nejlip a neco jim nepujde skoro vubec, tak jsou dobry!
eeny-meeny rekla bych ze nekteri (urcite ne vsichni!!) chlapi kteri cvici jogu proste jsou takove ty nemuzne vypadajici typy:-) jednoho znam a proste.. jen nevypada, je takovy. suchy, zeleny, asketicky typek. to moc muzne neni![]()
mirajo Já spíš myslela ty, co vidím na IG a tak podobně. Prostě moc vyzáblí nebo jak to říct. Na běžných lekcích jsem zažila spíš normální chlápky.
eeny-meeny ja to nesleduju, ale prave se mi libilo to video, ktere jsem davala kvuli "vrane". Ten chlap nebyl zadny tintitko a ta lehkost, s jakou se odlepil od zeme, byla krasna. Ale je fakt, ze trenky nemel
Určitě jsou výjimky. Budu si to muset dohledat. ![]()
eeny-meeny taky myslim ze cvicenim jogy si chlap nevycvici takovy ten "muzny" typ postavy do T, velka ramena, bicepsy.. ale hlavne, netusim cim to je, mi pripadaji proste takovi vysuseni. coz se mi jevi ponekud nepritazlive;-)
Mně přijdou muži cvičíci jógu úplně stejní jako ženy cvičící jógu. A některé bych vysloveně chtěla vidět jógovat v trenýrkách.
viktorka_od splavu nemůžu si pomoct, mě ta joga přijde takovej nemuznej sport. Ještě když se to zkombinuje s vegetariánstvím. No imponují mi jiné věci....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.