viktorka_od splavu Tak nějak, asketické, nesexy typy. Pro mě, spousta lidí to může vidět jinak.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu muži cvičící jógu se mi líbí, ale nelíbí se mi ty typy, co popisuješ, ti typičtí jogíni. Ale obecně se mi muži při cvičení jógy líbí jako při jakémkoliv jiném sportu.
eeny-meeny hele, nejaky kratasy mel, vubec jsem si nevsimla, jak jsem koukala na tu silenou pozici ![]()
https://www.jogavirtual.cz/video/joga-video-naucte-se-vranu-a-albastrose-2676/
eeny-meeny Je pravda, ze "stastneho bobra" Nespora jsem zrovna nemela na mysli...![]()

Třeba tohle. Jinak hrozně sympatickej chlap, ale ne teda při cvičení. 
eeny-meeny Beru zpatky reci o ne/ohebnosti. Hadi muz, to je neuveritelny!
eeny-meeny pri tomhle by nebyl koukatelnej ani ten nevic sexy chlap na planete ![]()
eeny-meeny Haha, přesně Davida Robsona jsem si hned vybavila. :D Mám moc ráda jeho videa na IG, ale jeho cvičební úbor mě občas vyloženě znepokojuje!
Občas ale koukám na nějaký ashtangový videa na youtube channelu Purple Valley, kde je mužů lektorů taky dost a většinou mají normální kraťasy a tílka, ty slipáče jako u Robsona vídám naštěstí spíš míň.
Karoleena JJ, David Robson. Mně se ty jeho krátký videa na IG hrozně líbí. Nemám ráda, když se někdo moc vykecává a oni to s tou jeho přítelkyní fakt moc hezky vysvětlují, i beze slov. Ale ty úbory, to už je jiná kapitola.
eeny-meeny pri tomhle by nebyl koukatelnej ani ten nevic sexy chlap na planete
No nebyl ![]()
Karoleena eeny-meeny tiež na jeho videa občas pozerám, dávajú dobre tipy ako robiť pozície ale okrem úboru má dost ruší aj to ako sa neustále usmieva. Mne ako typickému morousovi je to tuze podezrele!
Sambo cvičí jógu a přijde mi v pohodě při cviceni, i má pěknou postavu. Ale teda vránu neudělá. Tak možná třeba od určité pozice nasadej ty chlapi slípky a vypadaj blbě;-)
Karja Porad premyslim, jak vypada chlap v pozici slipky, a konecne mi slipky docvakly ![]()
mirajo přesně, taky mi to chvilku trvalo :)
Jestli je pozice slípky to, co dělával Čejka, tak to se nedivím, že při tom chlapi vypadaj blbě ![]()
Kokoska Taky jsem si vzpomnela na Čejku![]()
Třeba tohle. Jinak hrozně sympatickej chlap, ale ne teda při cvičení.
já nemůžu odtrhnout zrak... józe vubec nerozumím... ale je toto jeste zdravý pohyb? To už je nějaká hypermobilita, ne?
Fiction a teď si představ, že by ztratil rovnováhu a fláknul sebou dopředu, teda jako na kolena. A že by u toho nikdo nebyl... ![]()
Fiction Ja uz se drzim vic pri zdi, joga pro zdrava zada atd. a takhle to nevypada
Hypermobilni trochu jsem, tak vim, jak ty vytahany vazy neni uplne dobry podporovat. Ale vypada to zajimave!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.