Kokoska Premyslim, jestli by se prastil do zadku nebo do predku a jak by probihalo rozmotavani...![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Fiction a teď si představ, že by ztratil rovnováhu a fláknul sebou dopředu, teda jako na kolena. A že by u toho nikdo nebyl...
Fakt se bavím.
Ukazuju manželovi, tak prej kobra a vrána dobrý, dal i škorpióna a to jógu nikdy necvičil a ty pozice ani neviděl a tohle prej už vážně ne. ![]()
Renusatko tak ono kterej normální chlap chce mít svoje genitálie na břiše a koukat na vlastní pr*el.
eeny-meeny no ale tak keď napríklad cvičí Dylan Werner slintám blahom a príde mi strašne sexy ![]()
betsey no ty bláho! ten teda je![]()
švagriná bude mať narodeniny a vôbec neviem, čo jej kúpiť. Kozmetiku alebo šperky nechcem, to sa bojím, že sa netrafím. Ale v poslednej dobe sa začala venovať kresbe ceruzkou, učí sa tieňovať a tak. Dá sa jej kúpiť niečo v tomto smere?
prípadne mi ešte napadla nejaká dobrá horká čokoláda, máte nejaký tip? Vôbec sa v tom neorientujem
betsey Dobrý skicak v různých rozměrech.
nonemy jej, to je pekne. Dik, to by sa jej mohlo hodiť
betsey Moc pěkné dárkové sady má Koh-i-noor
betsey uzasna je silviemahdal_art na IG a youtube. Da se zaplatit prispevek na patreonu na jeji tutorialy, treba by se ji to libilo
Tak ani nevim jestli se mam taky zapojit do scitani lidu???![]()
Trvaly pobyt mam v cesku,ale to je jen formalita,a nikdy jsem se jeste scitani nezucastnila.....
Zarinya Neviem, ako v ČR, ale na Slovensku je sčítanie povinné pre všetkých, ktorí majú na Slovensku trvalý, prechodný pobyt, tiež aj pre občanov Európskej únie, ktorí majú na Slovensku obvyklý pobyt.
Zarinya já jsem to hledala a pochopila, že jo, že trvalého pobytu je třeba se nějak aktivně vzdát. My to taky máme velmi formálně, ale ničeho jsme se nevzdali, takže jsme se sečetli.
Zarinya myslim, ze musis, je to v "caste dotazy", treti radek
MaeGandal ja mam ten trvaly pobyt hlaseny u rodicu....ale uz za me ani neplati popelnici,protoze jsem prokazatelne v cizine,a jak pisu ve 2011 jsem se nesecetla.
Zarinya tak mozna by te mohli secist rodice jako dalsi osobu v domacnosti?
Kokoska mne to prijde naprosto uhozeny,protoze tam proste neziju a vyplnit se maji osoby zijici ve spolecne domacnosti.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.