barbucha zisťovanie, ako človek jazdí do práce, je dôležité pre plánovanie dopravy, pre MHD, budovanie ciest a železníc. To sa z dostupných verejných databáz zistiť nedá.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MaeGandal to mam vyplnit ten normalni fotmular pro vsechny?zadny pro lidi zijici v zahranici jsem nenasla.![]()
dorota ale asi se vi, jak jsou vytizene vlaky, autobusy a plne silnice, ne?
Jako ja jsem taky chronicky vyplnovac dotazniku, nijak me to neurazi, ale ta reklama na scitani, ze diky tomu budou vedet, kde postavit skolku a kde posilit vlaky mi neprojde uplne presvedciva, to bych rekla, ze jsou udaje, ktere opravdu najdou i jinak
Že by nedokázali spárovat bydliště (policejní databáze) a zaměstnavatele (třeba socspráva)? ![]()
Zarinya Jako já být v zahraničí, tak to dost možná ani nechytnu. A vůbec by mě nenapadlo, že se mě to taky týká. Ale zase kdyby ta informace ke mně dorazila, tak bych se sečetla, mě vlastně tyhle různý statistiky přijdou docela zajímavý, takže bych asi ráda přispěla.
mne to zas prijde strasne otravny.![]()
barbucha to môžu sparovať, ale nevedia, či chodíte pešo, autom, metrom. Ja napríklad žijem a pracujem v BA, ale trvalé bydlisko mám inde, tak im veľmi nepomôže sparovať miesto pracoviska a bydlisko.
barbucha sidlo zamestnavatele muze byt uplne jinde, nez pracuji jeho zamestnanci.
Zarinya Však se na to vyprdni, asi nikdo nezjistí, že jsi nevyplnila? Jinak teda, jestli ses do toho pustila, je to normální dotazník, jen se tě to v jednu chvíli zeptá na bydliště (ne konkrétně, ale je tam ta možnost "v zahraničí".)
Jasně, ale neříkej mi že někde není seznam provozoven taky (u zaměstnavatele, kterej provozuje partu instalatérů, je to ale celkem zbytečný tak jako tak).
Jinak já se na to eště nepodívala, a je klidně možný, že k tomu a priori přistupuju značně nerudně jako pokaždý, když ode mě stát něco žádá ![]()
baltik Myslím, že pre plánovanie dopravy im nestačia len štatistiky vyťaženosti dopravy, odtiaľ sa nedajú vyčítať údaje, odkiaľ kam človek cestuje, nedá sa tam urobiť korelacia medzi bydliskom a pracoviskom. Myslím, že pre plánovanie dopravy či pre plánovanie budovania škôl, škôlok a pod. im nestačia len údaje z existujúcich databáz, navyše tie nemusia byť aktuálne, veľa ľudí žije mimo trvalého bydliska. Niektorí môžu žiť v menších obciach mimo väčších miest a trvalé bydlisko majú v meste, tá obec potom na to môže doplácať.
Garfieale nejdriv tam musim zadat to cislo obcanky ne? Tak pak uz je risk to bojkotovat.
Ve 2011 jsem zila v blahe nevedomosti.![]()
ted me pokuta 10000 trochu vydesila.![]()
Zarinya formular je jeden stejný všechny, nevyplnovat manžela, pokud nemá českou národnost, i když máte společnou domácnost ![]()
MaeGandal a proc me tedy nemuzou rodice zapsat pri tom jejich vyplneni kdyz je stejny formular?same otazky![]()
Zarinya protože tam se nescita podle oficiálního bydliště, ale opravdového. Kde doopravdy kdo bydlí
MaeGandal dik.
Zarinya Aha, tak o pokutě jsem nevěděla, to by mě taky poněkud vyděsilo.
Rodiče tě nemůžou napsat, protože s nimi nebydlíš ve společné domácnosti.
Do kdy to musím sakrapráce vyplnit?
Zarinya že momentálně nepracuješ. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.