Pavlena tak to je děs ![]()
A nsly by někam výš instalovat uzamykatelné mříže? Aby se nikdo nedostal dal.
To bych asi zesilela, vědět, že se někde na té chdbe může pohybovat kdekdo. A taky je to dost nebezpečné. ![]()
Pavlena tak to je děs ![]()
A nsly by někam výš instalovat uzamykatelné mříže? Aby se nikdo nedostal dal.
To bych asi zesilela, vědět, že se někde na té chdbe může pohybovat kdekdo. A taky je to dost nebezpečné. ![]()
Tak Betty no to horší pravdaže.
crazydaisy mě je datová schránka na Slovensko na dve veci. Ja uz vím, že když pošlou zpět to potvrzení, je to v pořádku a v ČR je zas zpětná vazba, že je vše ok, ten vráceny přeplatek.
Jinak, když na podací lístek od česke doporučene zásilky zadas telefon, přijde ti sms, že to doručili.
Mha evidentně málo žabích pilulek ![]()
continuity já vím, snacha měla snad i nějaký sledování přes internet a bylo jí to na prd, no.
crazydaisy no ale víš, že to ztratili, tak se to dá v nejhorsim celé vytisknout a poslat znova. Já teda daňové přiznání posílám do dvou států jenom poštou už asi 15 let a nikdy se dikybohu nic neztratilo. Proto mě tam štve, že jsem tam dnes musela osobně. A ještě se všichni, od vratnyho až po podatelnu, tvárili, jak je obtěžuji.
nemate nekdo tyhle saty?Ja se nemuzu rozhodnout jestli objednat xs nebo s....
Zarinya ob jednala jsem si takové z HM a byly obrovské, dlouhé a široké. Mají je tam jako
" teplákové šaty z kapucí " .
Zarinya no a nejdds ich pozriet osobne? Mam ich vybrane a tieh neviem velkost. Tak pockam s tebou
Antje kouknu se.u cos je to s velikostma osemetny.
Janulik03 u nas se cos otevrelo,ale do kramu se smi jen po online prihlaseni a negativni test sebou.![]()
na test sice jdu v patek,ale kvuli ceste do cech,v pondeli uz mi bude na nic.
Zarinya ahha no mne by sa hodili k teniskam na bezne nosenie. Na foto vyzeraju ze budu fajn.
Janulik03 me by se taky moc hodili,ja myslela,ze ten test uz nebude v pondeli k nicemu.![]()
ja mam cos deset minut od baraku,jenze na test musim objednat a dojet autem,i to online prihlaseni.....no opruz.![]()
Máma má 20/28 domu, zbytek má sedm lidí. Jedná se dům z dědického řízení. Nedalo se to vyřešit, ostatní se dědictví vzdát nechtěli, navíc je tam věčně břemeno dožití( ústní, ale máti by to nikdy neporušila). Už je to moře let, dům chátrá, ovšem jeho cena stoupá. Až tam teda ten člověk nebude, může se ten dům zbourat? Finančně se to nevyplatí, vyplácet ostatní, vzhledem k tomu, v jakém je dům stavu. Prodávat to nechceme, dům je bez pozemku, vedle máme nějaký pozemky a nechceme je prodávat. Takže ho můžeme zbourat, i když není celý náš?
Na demolici potřebujete stavební povolení, to bez souhlasu všech vlastníků asi nedostanete.
A můj dotaz - není někde nějaká sleva na lednice nebo u důvěryhodných prodejců takového sortimentu?
dynda díky. Ten dům chceme pořešit v rámci rodiny, asi to pripadne do budoucna na mě, tak ať vím, co mě čeká. To je teda nanic.
Ona i ta demolice něco stojí a je to špinavá blbá práce, tak je pak otázka, jestli ten pozemek pod domem chceš mít bez toho, nebo to radši prodat, jak to stojí, ať se potrápí někdo jiný.
tv tohle je nocni mura...
tv tak pokud jsou tam spoluvlastníci a věc má nějakou hodnotu, tak asi nelze jinak než je vyplatit?
Nejak tomu nerozumím. Dům je bez pozemku a na jakém pozemku stojí, resp. z čeho plyne jeho rostoucí hodnota, když je ve stavu na demolici?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.