Dítě prvňák může ke kadeřnici taky jen s testem? Nebo stačí čestné prohlášení, když se testují ve škole každé pondělí a čtvrtek? Má jít ve čtvrtek na stříhání, poradíte EDITH4B nebo Catherinne ? Děkuju, jsem z toho jelen
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato diky moc. A jeste jeden blby doplnujici, znamena to tedy, ze v tydnu ano? Nepodarilo se mi to dohledat.
jinx Co já vím, tak standardně otevřeno nemá vůbec, on jen dělá "akce". Nevím jak letos, ale ona je živí/živila zahradnická údržba jinde, takže to není tak, že by statek měl pravidelné otevírací hodiny. Co ale funguje, je domluva s ním. Tak mu napsat a domluvit si termín, já tam takhle kdysi jela ve všední den v podvečer.
JankaM stačí čestné prohlášení, že se testuje. Ústní, žádné papíry neshromažďujeme.
Catherinne Děkuju
Victoria jo takto, ok, diky!
jinx Není zač. Já do toho nechci nějak kafrat, nevím co máte v plánu, ale pokud píšete příští víkend, tedy nějak 22.5.? A chcete tulipány? Já se totiž obávám, že toho už moc nebude. Teď jsou všechny cibuloviny v plném květu, ty horké dny dnes a zítra to hodně urychlí a fakt nevím, kolik toho bude mít příští víkend. Ale možná že chcete něco jiného, jen upozornění na zkušenost z vlastní zahrady... bude v kytkách asi trochu pauza obávám se, na tulipány bude pozdě a na pivoňky brzy, vzhledem k tomu, jak je to letos posunuté.
Victoria no mne se to v tydnu stejne moc nehodi, takze myslim, ze to necham byt ...a pockam na pivonky na naplavce:)
jinx To já vás nechtěla od té cesty odradit, to v žádném případě. Fakt nevím, co má, třeba bude mít nějaké hodně pozdě kvetoucí kultivary anebo pryskyřníky a taková kytice bílých pryskyřníků... jen jsem chtěla upozornit, že o tulipánech to asi už moc nebude, když jsem viděla na jeho Instagramu, kolik toho má v záhonech v květu (je mi jasné, proč ten statek v neděli otevřel). Na férovku bych se ho zeptala, co má, když už bych tam jela, zase úplně kousek to není...
Victoria to urcite ne, ja se rozhoduju podle sebe:) v pohode
jinx S otevřením zahrady je to přesně jak píše Victoria , ale fakt není problém se domluvit na soukromé návštěvě.
TULIPÁNY BUDOU - tady s Victoria musím nesouhlasit, kluci mají tulipány roztříděné tak, že budou skoro do poloviny června (samozřejmě s přihlédnutím k počasí). Takže neváhej, i příští týden ta zahrada bude famózní, s dostatkem pozdních tulipánů.

andulka01 diky za odpoved :)
andulka01 Moc díky za upřesnění. Já to samozřejmě nemohu všechno vědět, jen jsem odhadovala dle vlastní zahrady a červnové kultivary neznám. To je přesně ta fotka z Instagramu, kterou jsem měla na mysli. Neberte to proboha konfrontačně, ale právě tyhle tulipány příští víkend vhodné ke koupi už nebudou, lépe, já bych si je rozhodně nekoupila, pokud by na nich nějaké květy byly. Ale pokud mají někde v záloze další, třeba ve dvoře, právě ty hodně pozdní, tak tím lépe.
Victoria Ale to nebylo míněno konfrontačně! Přece nebudou fotit záhony zelenýho listí :-) a prošlý kytky fakt neprodávaj.
andulka01 Bože to jsme si nějak neporozuměly! Já jsem se bála aby vy jste to ode mě nebrala konfrontačně! A pochopila jsem tu fotku jako dokumentující ten názor, že příští víkend tulipány budou... ať se do toho nezpleteme, já rozumím, máte rozhodně lepší informace než já. Je dobře, že tulipány budou, budou mít co prodávat a dlouho sezonu:-)
JankaM Trochu mimo mísu, ale první stupeň se testuje už jen jednou týdně.
tv děkuju, take jsem už dohledala.
Nevite, co to razitko jako dela? Jen placebo, ze deti maji pocit, ze stipanec je osetreny?
baltik Bez chemických sloučenin prý![]()
baltik To mě tak zaujalo, že jsem si to musela vygooglit a prý to je vlastně škrtátko, zmáčknutí vyšle ke štípanci jiskru, která prý zapříčiní lepší prokrvení v místě a tím se má lokálně snížit produkce histaminu, kterej způsobuje svědění. Na Amazonu si to dost lidí chválí, asi to nebude úplný šarlatánství... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.