tv Přestala? Nee![]()
Když měla výpadek, měli jsme místo ní Bactroban.
tv Přestala? Nee![]()
Když měla výpadek, měli jsme místo ní Bactroban.
tv Pred mesicem jeste byla. Ted uz neni? Treba je to jenom vypadek.
Sweet Potato Černá kočka co jsem pátrala na netu, tak není, ale pokud před měsícem byla, tak jsem zbytečně plašila.
tv framykoin je na předpis, ne?
Mirka Ano je.
Černá kočka léky na předpis se při vyhledání na netu zobrazují s hláškou typu "nedostupné zboží". Tak jestli není problém jen v tom.
Mirka s kupovanim leku na predpis pres internet nemam zadne zkusenosti, ani nevim, ze to u nas uz jde. Nejspolehlivejsi je asi overeni pres stranky SUKL.
Černá kočka asi jsem se nevyjádřila srozumitelně, datluju z mobilu. Když budu na netu vyhledávat lék na předpis, tak se u něj objeví ta hláška, což může vyvolat dojem, že zmizel z trhu.
Mirka Ja jsem puvodni dotaz od TV pochopila tak, ze ji to rekli v lekarne, ale jestli se divala na internet, tak to bude asi jak pises.
Černá kočka aha, mě zas napadl net![]()
Prosím vás,jak je to s nákupy na Amazonu?
Když je to ten prime program, to je přímo Amazon? A kdo to pak vozí domu?
Se omlouvám, jsem líná to hledat.
continuity mne dovezl balik z Amazonu minuly tyden PPL, vloni to vozilo UPS.
Prosím vás, není tu někdo, kdo se vyzná v analýzách nutričních hodnot, tedy v tom, jak se dělají (laboratoř, VŠ...)? Potřebovala bych poradit s něčím konkrétním pracovním. Děkuji
continuity nám Amazon vozí buď pošta nebo doručovací služby, ale je to teda z DE do BE. záleží na velikosti balíku a z jakého skladu to přivezou. Prime je pořád Amazon, akorát to vozí rychleji nebo zadarmo.
MaeGandal já jsem myslela, že to ostatní kromě Prime není Amazon, že to jsou ty přidružené e-shopy.
continuity vzdycky tam pisou u toho zbozi, od koho to objednavas, tam vidis, jestli je to Amazon nebo jiny prodejce
ale kdo to doruci podle me nikde videt neni, mozna v nejakem potvrzovacim mailu ?? (to nevim, mam tam uvedeny mail, ke kteremu uz se nedostanu)
Mám opravdu blbý dotaz. Myslíte, že je možné, že by se na Answear prodávalo nepravé zboží
?
Jde mi o stélku Birkenů (Arizona, Birkoflor). Na stélce není označení, že jde o kůži (bývá tam znak, nebo vepsání o materiálu). Je to normální? Co jsem prohlížela na netu, bez tohoto znaku jsem žádné neviděla. Krabice je normální, boty vypadají také běžně (až na kus lepidla u špičky boty). Díky.

whiskas boty, co nám aktuálně na nohou vypadají navlas stejně. Žádné označení navíc tam nemám. A to jsem je kupovala přímo na stránkách Birkenstock.
continuity Díky. Tyhle nejsou moje, kupovala si je kamarádka a já nebyla schopná jí odpovědět, protože nejsem Birko odborník
. Ty své mám jinde než se aktuálně nacházím a tento detail si vůbec nevybavuju. Tak ji uklidním, díky
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.