Fiction tak jsi lepší, já mám jen čtvery plus jedny Papillio (ty se určitě nepočítaj!) ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kravata vysloveně být nemusí (u škol uměleckého směru se leckdy ani neočekává), ale je vždycky lepší, když je. U státnic je to celé takové konzervativní (i zkoušející mají kravaty), takže se tak nějak automaticky očekává i konzervativní ošacení i u studentů.
JankaM podle me to bez kravaty vypada casto lip, nez s nejakou demodé:) takze klidne bez, to nikdo neresi
Pavlena Tak to mě pobavilo. A opravuji své původní sdělení, protože vlastně mám také 4 birkeny a 1 papillio. Takže můžu směle nakupovat.
Fiction tak vidis..!![]()
starší nevim, ještě mu není ani 40
to mě rozesmálo
neže by čtyřicátník byl starý, ale u státnic bych ho ke "starším" i počítala![]()
JankaM Já prvně chtěla napsat dospělý muž a pak mi došlo, že všichni u statnic jsou dospělí. Takže prostě starší student;-)
Mám spotřebitelský problém, přišel mi balíček s produkty na vlasy, slepě a nadšeně jsem se vrhla na stylingový produkt a teprve po aplikaci zjistila, že dorazila varianta s jinou parfemací. Jakože pro mě no go parfemací s kokosem. Eshop pochopitelně načatý produkt nechce vracet, jako satisfakci nabízí 20% z ceny zpět ( původní cena 500,-). Přijaly byste, nebo byste zkoušely řešit dál?? Na jednu stranu se mně nechce dohadovat, na druhou budu nakrklá, kdykoliv uvidím lahvičku, na kterou sedá prach...
marieu kdyz te to dal nebavi resit tak nato pristup a nekomu daruj.
marieu Tak to vyměň nebo prodej za něco. V kovidu se u nás rozjelo tolik swapovacích skupin, dokonce i jídlo.
marieu Jo ty sis koupila Cantu? Tak ten jsem dobrala a u odbornice si nechala sestavit péči na míru.
Kan jessicurl gelebration. Místo "citrus lavender" přišel "fantasy island". Kokos ve vlasech ne-e...zatím celkově tápu, pracuju metodou pokus-omyl, co se týká péče. Znáš nějakou kadeřnici??
marieu Možná bych to užila, resp.dcera, napíšeš mi víc?
marieu Tak kadeřnici bohužel ne, ale tahala jsem rozumy z www.curlymyself.cz tak ta by kadeřníka mohla poradit.
Sweet Potato napíšu sz, až se dostanu ze školky domů...
marieu Díky.
Mám pnutí si něco koupit a vyjely na mě tyto sandály. Myslíte, že nebudou červené vypadat blbě? Mám sandály černé, modré a béžové, jen těmi červenými si nejsem tak jistá. K čeným , bílým, khaki a červeným šatům. - všechny jsou jednobarevné. :-)
https://cz.ecco.com/cs-CZ/Novi/Zeny/product/5642846326/ECCO-SIMPIL-SANDAL
Nevíte, proč se přestala vyrábět Framykoin mast? Pro mě je to zázračná mastička a suslim si tady poslední zbyteček. Nějaká adekvatni náhrada, nevíte?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.