marieu Díky, já bych právě taky radši stříbrnou :-).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 Ja je vracela, sponu mely zlatou. Stribrnou maji z tech svetlych ciste bile.
Makara tv ono na velké zahradě nikdy žádnou velkou zelenou plochu nevytvoříš. Nesekáš to každý týden a sekačka už to od nějaké výšky bere blbě. Takže kytky tam rostou pořád. S tím sekáním jak na louce je celkem problém. Je na to potřeba úplně jiný stroj a já třeba s tou lištovou sekačkou bych se bála a zátoveň je težká.Musela bych otravovat muže. Taky třeba nemáme možnost tam týden být a sušit seno, nemáme kam to seno potom dát a pokud bych to z té plochy měla odnášet v koši ze sekačky, tak se strašně nadřu. Takhle se to naseká, trochu vmáčkne do země a není s tím práce. Žádné hrabání a aní odnášení košů. Vyzkoušeli jsme tam kde co, ale tohle je nejméně pracné.
Lamicka Díky. Proč jsi je vracela, neseděly ti?
999 Já mám pearl white - se zlatou a černé - se stříbrnou. Zdá se mi, že s těmi světlými by se případná stříbrná spona trochu tloukla. Moje bledé nohy:

Fiction Díky, já je právě naživo neviděla, tak si nedokážu představit ten podtón :-).
999 já mám klasik madrid. Ale kromě parfumanie na mě cílí i všechny on-line eshopy s birkenama, takže odolávám, odolávám:D
999 Nebyly mi pohodlne a mam sirokou nohu, nevypadalo to hezky. Jsou ale krasne.
nellielovett Lamicka Díky :-)
Lamicka Pardon, docitam až teď. My máme syna v Mateřském centru Veverka, radši jsem se eda koukla na Google, kde je vlastně Praha 2, tak tihle je na hranici
Dotaci asi určitě nemají, jestli ano, na skolkovnem se neprojevila
Podívat jsem se tenkrát byla ještě ve Slovanském domě, ale tam mě to úplně neoslovilo a nějak jsme se tenkrát názorově nesešli - moje požadavky/jejich nabídka.
999 mam se stribrnou. Ale covece, uplne jsi me zmatla, musela jsem kouknout na fotky (nejsem doma).
Pavlena No vidíš, tak jsou i se stříbrnou :-). Díky
999 mam se stribrnou. Ale covece, uplne jsi me zmatla, musela jsem kouknout na fotky (nejsem doma).
A jsou to madrid big buckle?
MP Meri diky, pisu si :)
Fiction Jj, bily, perletovy a Madrid big buckle.
Musí být ke statnicím kravata? Nebo stačí oblek a košile?
Pavlena teda, tak to možná trochu závidím ![]()
Fiction já bych ti ráda poradila, odkud jsou, ale já už nevím...
Tak se mi trochu zdá, že z Asos, ale tam teda už nemají vůbec žádný... Ale je fakt, že google mi nabízí samý zlatý. ![]()
Pavlena Jé, díky, ale tak já už si na ty svý "zlaťáky" zvykla a 6. birkeny už bych snad nechtěla (nebo spíš neměla chtít
.....)
JankaM U nás všichni kluci kravaty měli. Ale asi je to jedno;-). I když u staršího chlapa bych ji očekávala o to víc. No u nás byli všichni kluci vyfiknuty....no a holky....samy upnutý šatičky! Já ne, já měla černý kostýmek s úzkýma kalhotama a jednoduchym bílym topem a hrozně mi to slušelo:-D. Teď nevím, jaký jsem měla boty a to mě teda dráždí! Dokonce i můj vedoucí diplomky šel okolo, a shrnul to ,,komise je dobrá a vám to dneska hrozně sluší, to dopadne výborně,,:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.