"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline kariii
52 příspěvků moje polička 15. června 2017 11:18
Reakce na continuity:

"- navstivene stranky a cas na nich stravenych (to je celkem osidna velicina, uz jsem videla vystupy, kdy chudak zamestnanec stravil na netu delsi cas nez v praci - hrozne zavisi, jak se stranka chova)"

Ha ha, to se stalo mně. Jsem zvyklá mít pořád zapnutý gmail a v tomhle sledování to zřejmě vypadalo, jako že jsem na něm celou dobu aktivní

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. června 2017 11:23
Reakce na 999:

Potrefenáhusa continuity Hlavně dámy, že se dobře bavíte . Počkejte, až se to rozšíří...

Ja se nebojim, ja jsem za vodou 

Mne se od sousedu nastehovala skumpa. Taky desnej nezmar odnozovaci.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. června 2017 11:23
Reakce na continuity:

moc zajimavy dik. jako mne je jasny ze kdyz si nekdo polici tak ses v pr..:-) ale o nejaky obecny principy fungovani tech beznych "hromadnych" metod sberu dat apod. mi slo. mne teda strasne mrzi ze se mi nevyvedla hlava na cisla, protoze by me tohle byvalo zajimalo i profesne pokud bych na to mela

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. června 2017 11:28
Reakce na RoSa:

Jo, čaj pro žlučníkáře, to je přesný. Já z toho nejdřív křivě obvinila chudáka dýni, až po dalším pokusu mi došlo odkud vítr vane. Příště zkusím jen ty listy a když to nevyjde, bude na ozdobu. Kvete pěkně žlutými květy a taky hezky voní.

+ viktorka od splavu

Rozmarýn mám nasazený hned vedle, ten teda používám dost často chuť je na rozdíl od smila velmi příjemná (nejlepší kombinace je teda Gin Mare a Fever tree tonic Mediterranean ).

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 15. června 2017 11:37

no hlava na cisla. jak vidim vic nez deset radku v excelu, tak se o mne pokouseji mdloby :)

Offline Isca
4892 příspěvků moje polička 15. června 2017 11:39
Reakce na Sweet Potato:

Zachovej klid. Bambusu je asi 2000 druhů a vsadím boty, ba i kabelku!, že ten váš stromových rozměrů nedoroste. A kdyby se na tebe přece jen moc vytahoval, do očí mu řekni "dyť seš prachobyčejná lipnice, trávo jedna!"

Do očí, to jako z třetího patra? 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 15. června 2017 11:39
Reakce na continuity:

Tak to bych vam neprala muj soubor dat k diplomce o 3500 radku :D

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. června 2017 11:40
Reakce na continuity:

o to prece nejde. radku v excelu zvladnu kolikkoliv;-) ale ja ta cisla "nevidim" stejne jako nejsem schopna v notovem zaznamu "videt" hudbu. to se asi tezko vysvetli nekomu kdo to nema. prirovnala bych to mozna treba k barvosleposti.

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 15. června 2017 11:43
Reakce na Sweet Potato:

Přečetla jsem "krávo jedna" a řekla si, že tu přituhuje .

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 15. června 2017 11:55
Reakce na moora:

Sweet Potato Já mám poměrně široké vzdělání, ovšem kromě botaniky. Takže mě ty vaše škumpy, lipnice a jiné termíny vždycky překvapí :-). Ale proto sem chodím, abych se něčemu přiučila... :-).

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 15. června 2017 12:11
Reakce na 999:

Lipnicovité jsou ty nejobyčejnější trávy (prosím pěkně!), to aby se ten bambus moc nenafukoval Já už se roky mračím na živý plot z tújí. Byly tu dřív než my a mám zábranu jen tak zlikvidovat živé, zdravé stromy. Ale pořád doufám, že je něco potrefí a budu je moc bez výčitek dát pryč. Bambus by místo nich nemusela být špatná možnost.

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 15. června 2017 12:44

nevim, kam to mam dat, ale pokud mate v O2 volaci tarif Volani bez hranic a chcete vyuzit te roamingove regulace, tak je potreba si to nastavit na SvetBasic - pak budou ale drazsi hovory mimo EU.

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 15. června 2017 14:30
Reakce na Sweet Potato:

Taky jsem nechtěla tůje (100 kousků podél plotu). A naštěstí to za mě vyřešili berani :-) dobře se bavili tím, že trhali větve a trkali do kmínků, až je všechny zahubili. Já pak jen vykopala kmeny a kořeny. Tchána málem trefil šlak (on je nechal totiž vysázet).

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 15. června 2017 15:02

Jedu na víkend do Berlína, fakt jen na skok, ale večer bych ráda zašla do prý strašně dobrého a populárního swingového klubu... a neznám jméno, adresu, nic. Jen že by tam něco takového mělo být :-) Nevíte náhodou někdo?

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 15. června 2017 15:53
Reakce na Sweet Potato:

Ty máš něco společného  s  botanikou? A co   zoologie ev. hmyz? Potřebovala bych určit motýla, ketrý je ve fotícím vlákně.. :-) Předem eventuálně děkuji :-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. června 2017 15:55
Reakce na andulka01:

Ja jsem (dvakrat) cetla swingers klubu a rikam si, hmmm cool, to jsme tady jeste nemeli  

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 15. června 2017 16:20
Reakce na jinx:

Už když jsem to psala, bylo mi jasné, že k tomu dojde  a velmi pečlivě jsem to po sobě četla.
Tak hustý zase nejsme, fakt :-) chceme si jít zatančit a poslechnout swing, i když, ano, pravděpodobně tam bude větší skupina lidí :-)

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 15. června 2017 16:24
Reakce na Berta:

Kdeže. Jen mi občas nějaké zcela zbytečné vědomosti uvíznou za nehty. Teď se už dva dny mořím s moořinou můrou - a do toho ty s australákem! Zkus napsat na nějaký motýlopravecký web.

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 15. června 2017 16:25
Reakce na jinx:

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 15. června 2017 18:10
Reakce na Krehutka:

Ale Smil italský by mala mať žlté kvety...

Takže je pokojne možné, že je to niečo iné. V tom linku od Unnamed (inak ďakujem, o tomto som netušila) sa spomína, že ten karí strom sa volá aj "sladký Neem" čo sa môže pliesť s Neemom, ktorý je horký.

Lenže Neem má úplne iné listy, toto mi pripadá ako nejaký druh šalvie, alebo rozmarínu ...