Ano a ano
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
JankaM 1.Ano 2.Ano
Klara no toho se taky bojím. Ty od andulky mají prostor pro culík.
My penetrujeme vždycky. Stěna pak tolik nesaje a nepotřebuje tolik barvy
JankaM ano a ne
euridike Není to standard. Normálně jsou tady všem před očkováním protilátky fuk.
Díky, taky mě to vcelku překvapilo... :)
JankaM Ano a ano, i když v běžné řeči používám jen, že je na mateřské, tam nerozlišuju
Tady se ví všechno a umí poradit, tak se zeptám - mám podezření na ostruhu v patě. Nemáte tip, kam se v Brně obrátit, na kterou ortopedii nebo kam se vlastně s tímhle chodí?
Díky za návrhy.
Mha Bod tři mne zaskočil!
Sweet Potato Mě taky! Musela jsem začít znovu od začátku stránky! ![]()
Torrah konkrétní místo v Brně Ti neporadím, ale u mě byl postup takový:
- praktická lékařka vypsala žádanku na ortopedii
- tam mi to zrentgenovali a poslali mě (opět se žádankou) na
- radiační onkologii... tam jsem docházela ob den cca 14 dní na nenádorovou radioterapii = ozařování paty, asi tak á 2min. vždycky... a od tý doby mám pokoj!
(tfuj tfuj tfuj, abych to nezakřikla!)
RoSa aha, díky moc, tak já se objednám k praktické
Torrah Někdy se chodí na fyzio na rázovou vlnu anebo na laser, asi podle konkrétního stavu.
Evaeva jestli mas dlouhy vlasy tak si kup plavaci cepici s prostorem na culik. Pak ti dobre sedne a snad to zabrani dlouhemu fenovani. Ja teda v cepici plavu a mam mokre vlasy jen kolem okraje te cepice ( kdyz si ji nasadim vcas).
na Mha je nutno si dávat pozor, je to zákeřná potvora, kdyby člověk měl nedejbože něco v ústech, mohlo by dojít ke škodám na zdraví a/nebo majetku ![]()
euridike Naše praktická doporučí si nechat udělat protilátky, ale očkovat neodmítne. Mám z ní dojem, že při protilatkach se k variantě neockovat kloní, ale nenabádá k tomu.
Evaeva Kup si čepici na ven a nebudeš muset tolik fenovat. Já právě kvůli tomu nekonečnýmu fenovani nosila i v těch teleplejsich měsícicu takovou lehkou capku, říkala jsem tomu ,,pytlík od mlíka,,. Pak to doschlo doma;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí