viktorka_od splavu no to jsou věci. Ať ti to dobře dopadne.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Viz předchozí strana ![]()
Držím palce, ať ti všechno dobře dopadne. Jizvama se netrap, je to víc cool než tetování![]()
Mha me ta vizualni stranka celkem netrapi, ale znamena to delsi narkozu, narocnejsi hojeni a delsi rekonvalescenci. to me naopak sere velice. ono samozrejme takova vec se nikdy nehodi, ale ted to vazne nepotrebuju
continuity diky moc
Achjo, tlapkam. ![]()
Mha ale di ty, nerozpouštěj se, to byla pochvala, že jsi třeskutě vtipná ![]()
A to jsem přitom taková vážná a seriózní osoba. ![]()
Ani vtipy neumím vyprávět... Umíš vyprávět vtipy? Já se vždycky začnu smát a tím jaksi zapomenu říct pointu.
viktorka_od splavu blby dotaz - jakoze na plastice ti to spravi PO te operaci kyly nebo si mas nechat odoperovat kylu na te plastice?
Lamicka ona mi rekla, at se tam jdu zeptat, jestli mi odoperuji kylu a udelaji to s lepsi jizvou-jestli jsem to teda spravne pochopila
viktorka_od splavu aha diky, ja to nejak nepochopila. To by bylo dobre, kdyby to umeli nekde udelat rovnou bez velke jizvy. Tak drzim palce, je to pech :(
Lamicka ja uz jsem z toho nejaka otravena, nikam se mi nechce. a dekuju
viktorka_od splavu ty jizvy se dovedou docela ztratit, ale chce to dobre osetrovat, masirovat a promastovat hned jak je to mozne.
viktorka_od splavu nerozumim tomu, ale to se nedá udělat laparoskopicky?
RoSa ne a to ani nechci teda. ale neda.
viktorka_od splavu Tlapkám a držím moc palce. A nevím, jak je to u kýly, ale u jiný břišní operace jsem se utěšovala tím, že mi při tom větším kuchnutí na ten pajšl aspoň pořádně uvidí a bude se jim líp vyndávat, než kdyby to šmrdlali malejma dírkama.
Isca jo, proto bych nestala o tu laparo:-)![]()
Kokoska pokud nemas sklon ke keloidnim jizvam jako ja treba. Ja mam teda bricho jak vystavku operaci, a proste to tak beru, co uz. Zajimave je ze nemam ani jednu strii:D
rasaNori tak to máme stejnou kůži
Strie jsem brala jako jistotu a břicho je čisté. Chtěla bych si nechat operovat spadlá víčka, ale bojím se těch hnusných jizev.
Lamicka ona mi rekla, at se tam jdu zeptat, jestli mi odoperuji kylu a udelaji to s lepsi jizvou-jestli jsem to teda spravne pochopila
tak ona ani plastika neni zaruka,ze bude "hezka"jizva....bohuzel.![]()
Zarinya jo, o tom neco vim takze na to dlabu a hlavne, jak jsem psala, vzhled primarne neresim.
viktorka_od splavu zaujala me ta cesta k odolnosti - mas to jako eknihu? Nikde eknihu nemuzu najit.. diky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí