Sweet Potato
drzim palce!
(zrovna malujem![]()
Sweet Potato
drzim palce!
(zrovna malujem![]()
Sweet Potato ukaž muchomůrky, prosííím ![]()
Evaeva A prosím tě, je tam About you a Lindex? Včetně dětského teda;-)
Pinot Noir Ty jsou dárek pro kámošku. Asi tyhle
https://www.obi.cz/zahradni-dekorace/dekorativni-houba-12-cm/p/5822952
Karja nejsou, akorát ca
Evaeva Tak to je škoda, Lindex má ted fakt pěkne potisky pro děti:-)
Karja No mě přijde, že letos je tam akorát alza, ta zabírá tak půlku té knížečky.
Evaeva Tak jo, tak to nebudu nic honit aspoň a budu šetřit:-D
Evaeva a to má Alza slevy už teď. Nějaké šrotovné nebo co, právě jsem zakoupila mikrovlnku.
Sweet Potato četla jsem interaktivní houba ![]()
continuity já asi budu potřebovat nějaký stříhací strojek na kluky:)
Sweet Potato som zvedava na vysledok. Ehm ehm dufam ze pouzijete pred malbou penetracny nater.
Sweet Potato těším se na pokračování, tenhle příběh má velký potenciál :)
Sweet Potato som zvedava na vysledok. Ehm ehm dufam ze pouzijete pred malbou penetracny nater.
já myslela, že se penetrace používá jenom na novou omítku
Luna zkus se podivat na hotel Meda, Narodni obrany, P6. Provozuji ho rodice zname. Jednou tam bydleli pribuzni. Mozna ale zvedli ceny, to nevim. Nebo airbnb?
My v Medě byli ubytovaní (je to teda asi dva roky)a byli jsme celkem zklamaní.Byla tam docela špína.Dnes to může být samozřejmě jinak.
Janulik03 Ehm?
Sweet Potato Janulik03 my jsme taky nikdy před malováním nepenetrovali
.
A čeká nás na podzim obývák. Umřel nám poslední osmáček
a tu zeď za klecí teda pěkně zaneřádili....
Mulen Ach jo![]()
Penetrujeme ve starých barácích. Tohle je relativně nová sádrokartonová věc, tam snad není potřeba.
Pentrácia je nutnosť, vyhnete sa neskorším fľakom na stene. A najlepšia je hĺbková. Ja by som ju nevynechávala. A najlepšie všetko od jedného výrobcu, penetráciu aj farbu. Nie sú to vyhodené peniaze, práve naopak.
EDITH4B fakt jo? Pribuzni tam bydleli asi 4 roky zpet a chvalili si to, to je skoda :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.