JankaM hm..
1. já bych teda googlit musela (i jsem googlila
)
2. v běžné řeči taky nerozlišuju
JankaM 1) Chvilku bych musela přemýšlet o správné formulaci, googlit asi ne
2) Rozlišuju (jsem na volné noze), v běžném hovoru bych pod pojmem "mateřská" chápala, že jde o oboje.
JankaM 1.ano, 2.rozlisuju, ale taky postizeni z prace v HR
Evaeva ja jsem si zapletla 2 francouzsky copy, vzadu je zauzlovala a pres to cepici. I pres tyhle opatreni sem mela vlasy mokry skoro na cely hlave
Evaeva prosim te, ony jsou 2 druhy, jeden je fakt gumove peklo, ale diky ni mam vlasy suche, a ten druhy typ je lehci nasadit, ale podle meho je jen na to, aby vlasy nebyly ve vode v bazenu
Sweet Potato Isca Evaeva Pinot Noir Peetra1 děkuji!
711990 Hm, to nejsou dobré zprávy. Asi mě holt pokaždé čeká 15 minut fénování.
rasaNori a jak je od sebe poznám?
Evaeva holky nekam zasantrocily tu moji, az ji najdu napisu znacku. Ty co maji na plavani cepky z decathlonu, mivaji mokre vlasy.
JankaM 1) ano
2) ano
rasaNori no já do toho nebudu moc investovat. Koukala jsem na ten Dekáč a mají dva druhy, jednu, do které teče, a druhou, do které se zase nenasoukám![]()
Evaeva no a o tom to je:D
Evaeva https://www.swimaholic.cz/cepice/cepicky-na-dlouhe-vlasy/
nejlíp silikonové
andulka01 dík
Janulik03 Tak to pak jo.
JankaM jo a jo
rasaNori no já do toho nebudu moc investovat. Koukala jsem na ten Dekáč a mají dva druhy, jednu, do které teče, a druhou, do které se zase nenasoukám
Mám tu silikonovou za 19, nasoukám se tam celkem v pohodě, ale má strašně malej objem. Mám malou hlavu a stejně tam nenacpu vlasy tak, aby mi ta čepice sahala aspoň po linii vlasů :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.