andulka01 diky
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zu moc děkuju, tohle je přesně to , co jsem myslela, osobní zkušenost. Super shrnutí. Koupím je jako dárek, snad budou přijaté dobře.
ZuzuliPřece Lama_z_Lana ![]()
Mate nekdo multicooker? Jaky a jak s nim jste spokojene? Ja byc rada nejaky, co umi pomale vareni, klasicke duseni, ryzi, fajn by bylo zapekani a vareni v pare. Predstavuju si to tak, ze do nej rano nadam suroviny a vezmu malou ven a vratime se k teplemu jidlu. Funguje to tak a nebo u nej musim byt?
jo, já mám Thermomix od Vorwerku a nedám na něj dopustit
(jako člověk, co vařit moc neumí a hlavně ho to nebaví). Já mám ještě ten starší typ (TM5), ale co mají naši TM6 tak ten umí už i to pomalé vaření a restování kousků masa. Jenom klasické smažení, pečení (a ani zapékaní) neumí -jak ostatní multicookery, to netuším. Ale za mě skvělá věc, plně mi to nahradilo ostatní kuchyňské spotřebiče (váhu, mixer, šlehač, hnětač...)
V podstatě to tak je, že člověk ho nechá pracovat a přijde k hotovému - ale samozřejmě recept od receptu. Mně nejvíc vyhovuje, že zvládá to "víceurovňový vaření" a nemám to roztahaný po celým sporáku- že najednou vařím třeba v hrnci omáčku, v košíku nad omáčkou se mi dělá maso a vzniklá pára mi zároveň v nástavci udělá knedlík nebo třeba zeleninu...
Myslím, že se to zjistit nedá.
jerry hm, blbé, chtěla jsem neprodané věci nabídnout těm oblibovačům zdarma, takhle holt poputují do kontejneru. Každopádně díky za reakci.
Malenge když snížíš cenu, zobrazí se oblibovačům upozornění, tak třeba když tam dáš nulu, tak se někdo ozve?
Malenge možná, že když výrazně snížíš cenu, tak se ti ozvou.
Neumí mi prosím někdo dohledat tuhle vestu? Je z HM, ten obrázek mi vyskočil na ig, ale v prokliku je ten klobouk. Já ji hledala i na stránkách, ale nikde ji tam nevidím :-(.
999 nevidím obrázek vesty
Neumí mi prosím někdo dohledat tuhle vestu? Je z HM, ten obrázek mi vyskočil na ig, ale v prokliku je ten klobouk. Já ji hledala i na stránkách, ale nikde ji tam nevidím :-(.
To je neviditelná vesta:-)
999 to je vesta, jakou svět neviděl. ![]()
Lamicka Pinot Noir Sweet Potato Už? :-)
Karoleena To je ona, díky. Tak už vím, proč mi to nešlo.
999 Ne![]()
Sweet Potato Pořád nevidíš ten obrázek? ![]()
999 ja jo, je pekna. Skoda, ze uz neni :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí