Posílá MaS oznámení, že si můžu na pobočce vyzvednout zásilku? Objednávala jsem 17.9., včera jsem si vzpomněla a začala to hledat, a podle DHL je "doručeno částečně", ale podle profilu na MaS "doručeno na prodejnu". Oznámení mi nepřišlo žádné. Má cenu tam jet pátrat nebo toho mají moc a pošlou mi mail/sms, až to zpracují?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Existují koberečky, předložky ke kulatému sprchovému koutu? Jakože vykrojené do oblouku aby kopírovaly ten oblouk?
JankaM určitě neexistujou a neměly by existovat ani k těm hranatým koutům a vanám. Fuj je to ![]()
ice a to jako proč? Trošku drsná reakce, ne? My ho tam máme, úplně vidím, jak kluci vylitnou celí mokří ze sprchy, ujedou jim nohy a vyrážíme na pohotovost, to fakt chci. Peru ho pravidelně v pracce, s praskem plus zde oblíbeným sanytolem.
JankaM nikde jsem neviděla. Obavám se, ze asi nebudou, vždyť tvaru a velikosti sprchových koutu a van bude strašně moc.
Malenge mně se to teda taky dost protiví, zvlášť, když je to nějak hodně chlupaté. Používáme pro kluky takové ty silné ručníky určené právě k tomu (nevím, jak se to jmenuje) a my, kdo už umíme stát na jedné noze, osušíme nohy postupně a nic nám neklouže. Samozřejmě záleží na vkusu, reakce byla zbytečně drsná, to souhlasím. Ale nohu bych na to nepoložila ![]()
Pinot Noir v cizi koupelne se jich taky stitim, vlastnich ale ne:-))
Pinot Noir já ty koberečky taky nesnáším. My používáme jeden ručník jako "hadr" na podlahu, já teda nastříkám skoro jako kluci. My to doma nikdy neměli. Ale úplně nejhorší mi přijdou ty předložky na záchod ještě s krytem poklopu.
Evaeva co poklop krytu... Ale plysovy potah na prkynko! To jsem dost premyslela, jestli nepujdu radeji pred domem do krovi ![]()
Zuzuli no ty vole
to ale musela paní domu sama ušít, ne? To jsem nikdy prodávat neviděla.
A vám, co nemáte v koupelně kobereček, není zima, když stojíte bosýma nohama na dlažbě?
Pokud teda nemáte podlahové topení samozřejmě...
Pinot Noir my taky máme něco na způsob hrubsiho ručníku, je to pevné a vespod to má nějaké pogumovane (či co) body, aby to na dlazdicich neujizdelo, žádné dlouhé chlupy to nemá. Ale je pravda, ze někde u cizích bych se teda taky vyhýbala ![]()
1010 bosýma nohama nestojíme, umíme si utřít hohu při vystupování z vany
1010 v paneláku zima od pohlahy není. Na chalupě máme takovou podložku z gumových proužků, ale i tu tam dáváme jen na sprchování.
moora a pak jdeš hned do pantoflí? Tohle neumím, resp. mě to hrozně obtěžuje, to radši zimu.
@Evaeva tak obalovat něčím wc je úplně jiný level, když vidím, jak to okolo mísy nekdy (=často) po chlapcich vypada, tak fakt ne, dekuji mockrát. Osobně ale vnimam hodně velký rozdíl mezi nasakavou věcí u wc, kde se vyskytuje množství tělesných tekutin a podložkou před vanou/sprchou, kterou člověk použije, když leze čistý z vody. Samozřejmě každý ať děla, jak uzná za vhodne. Jen mi přišla urážlivá ta prvotní reakce na dotaz, odpovědět se dá slušně nebo vůbec, ze jo.
moora ja teda mam jednu u vany a jednu i u umyvadla, je mi prijemnejsi stat na predlozce nez na studene dlazbe treba i rano pri cisteni zubu (s holyma/bosyma nohama) a s utiranim nohou to nijak nesouvisi
co se tyka hygienicnosti nevidim rozdil v chlupate predlozce a tlustsim rucniku, pokud oboji kazdy vikend peru
a jinak teda dalsi tema, co by me nenapadlo, ze muze byt tak problematicke :)
Malenge ten rozdíl samozřejmě vidím taky, na záchodě je to fakt ekl. Mě u těch podložek obecně vadí, že jak leží na zemi, tak mi přijde, že moc nevyschnou a můžou plesnivět. Což je spíš můj problém než fakt:) My ten ručník po setření hodíme přes vanu. Je pravda, že já dost naleju:)
Malenge Mám to samé a dost často to peru a suším (na tý podlaze to blbě schne). Jestě přemýšlím o takové větší bambusové předložce s protiskluzem. Strašně nerada se osušuju ve sprše a na dlaždičkách se bojím, že uklouznu (už mám takto šitou bradu). A taky nevedu pantofle, doma chodím naboso.
Evaeva jo tak, tenhle pohled mě nenapadl, my máme podlahové topení, takže ta předložka je sucha dřív než povesene osusky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí