RoSa typove podobna kamaradka nosi zde nedavno probirany chanel chance, pry s mnoha komplimenty. ten bych se asi nebala dat nikomu (jen netusim kolik stoji)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
RoSa Já bych se úplně vyprdla na kosmetiku a podobný a dala jí nějakou dobrou láhev nebo čokoládu a kytici
viktorka_od splavu No vidíš a já ho úplně nesnáším. ![]()
A po pravdě řečeno bych parfém od kamarádky asi dostat nechtěla. Před tímhle koníčkem mi nevonělo vůbec nic a teď jsem dost vybíravá.
Drž se zásady Sežrat, vypít, vymydlit![]()
jerry Souhlas, za sebe teda jenom to co se dá sníst, vypít a dát do vázy.
RoSa Existuje i whisky adventní kalendář :-)
RoSa mě se nejvíc líbí ten nápad s adventním kalendářem. Poukázku bych nedávala a asi ani parfém, přijde mi těžké trefit se do vkusu. U adventního kalendáře je velká šance, že se trefíš aspoň velkou částí.
Všem moc díky za nápady! Zkombinuju teda chlast, kosmetiku a květinu, s důrazem na chlast jako hlavní bod. Nějakej hodně dobrej kvalitní rum. Koukala jsem na rumovej adventní kalendář, ale zdá se mi takovej chudej, tak asi radši flašku. Plus kosmetickej adventní kalendář...
RoSa to zní jako dobrý plán. Dej vědět, jaký rum jsi vybrala, hledám inspiraci..!
RoSa já bych teda šla to nějaké dobré whisky, třeba rašelinové - Peated. Nějaká Connemara nebo Talisker, Laphroaig.
Přijde mi, že rum a whisky je dost rozdílné pití.
RoSa rumovej adventní kalendář nebrat, mě taky přišel nic moc.
continuity hm me by whiskou nikdo neuctil
viktorka_od splavu jenže RoSa píše, že paní whisky pije. To, že tobě nechutná není asi moc relevantní.
Pokud někdo napíše, že pije whisky, předpokládám že už pil i něco jiného než Tulamorku.
viktorka_od splavu ale RoSa psala, že kamarádka má whisky ráda.
continuity tak to jsem nepostrehla pardon
jinak kalendar mam nachystany rumovy a.h.riise no snad bude co k cemu
viktorka_od splavu loni právě byl nějaký viceznackovy. Byly tam dvě degustační skleničky. Jako množství 0.02l stačí možná(!) na degustaci jednomu. V tomto množství si to ve dvou neumím moc představit.
continuity tady je 0,04 a sobecká jedna sklenička
a mnohoznačkový
andulka01 týjo, ten je lepší než ten co jsem našla! a tipy na kvalitní rum/=flašky taky uvítám (prej přesedlala z whisky na rum - stačilo zavolat a zeptat se)
andulka01 asi díky, já už mám objednaný kávový, bude to asi lepší. Já jsem nakonec naskládala asi 18 lahviček a nějaké pastety. No dopijeli jsme to ještě o Velikonocích.
Si spíš udělám punč nebo svařák a zároveň jsme hodně někde venku, muž chodí na noční - to se nedá stihnout. Nestihame ani to kafe, ale to už vím, že mám začít pít hned jak dorazí a nečekat na prvniho.
RoSa přesedlala z whisky na rum
tak toto bych o sobě asi nechtěla číst ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí