RoSa No a tohle i vypadá jako luxusní parfém. Myslím, že tmavým rumem od cca 1500 rozhodně chybu neuděláš.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 Zacapa může být i levnější a chybu neuděláš. ![]()
continuity Tak někdy ani tuzemákem chybu neuděláš
, ale jestli to má být dárek za (pokud jsem dobře pochopila) hodně cennou službu, tak bych ty základní rumy přeskočila a šla do něčeho podstatnějšího.
Teda, teď jste mě úplně znejistěly, nedávno jsme kupovali panu údržbáři za jistou drobnost nad rámec jeho práce rum Republica jako něco extra, jestli není znalec a neurazil se ![]()
JankaM Tuším ale Rosa chtěla původně dávat parfém a kytku. Takže rum okolo 2tis mi zas přestřelený nepřijde. A tím naprosto nic nemám proti Republice pro pana údržbáře.
JankaM prosím te v klidu! A zcela bez nějakého despektu bych řekla, ze drobnost od pana údržbáře v porovnání s profesní pomoci právníka bude finančně a pravděpodobně i časově ne úplně odpovídající. Myslím, ze jste vašim rumem pana potesili a víc bych se tím určitě nezabývala.
JankaM Byla jsem na svatbě a z koutku pro gentlemany mizela Republica jako první, povolání na to nemá vliv.
JankaM Republika je v této cenové kategorii docela povedená.
RoSa Doporucuju Bumbu! Vtipnej nazev, lahodny rum, a ten zvuk zatky, kdyz ji vytahnes z hrdla lahve, udela pokazdy takovy typicky "blop"![]()
ankou koukám na něj, a má uvedeno "více zemí původu"... to se mi nelíbí... jedině snad ten XO, tam je jen Panama... a je to kolem tisícovky, tak se bojim, aby to nebylo moc "laciný"... ale tak v tom případě bych si k tomu ten poukaz do eshopu (třeba Notina) na pár tisíc Kč uměla představit...
někde tady diskuse o rumech byla, zkusim pohledat...
Je pravda, že ho vyrábí z třtiny, která pochází z vícero zemí... Pravda, rumový znalec nejsem, ani mě nenapadlo, že by to mohlo být na skodu. Tak jestli ho někdy ochutnas, dej vedet, jestli tě zaujme :) Je sladší, a není tak silný, na večírcích sklízel úspěchy.
Anebo mě ještě napadly švýcarské pálenky Etter nebo Fassbind, ty se taky pijou úplně samy :)
Pokud to má být něco excluzivnejsiho,co si nekoupila sama, tak by se mi líbilo tohle Diplomatico.
Ale ten rum sám o sobě je takový běžnější, ta Zacapa je myslím lepší.
Zkoušeli jste prosím dnes někdo uzavřít s Eonem smlouvu online? V pátek mi to ještě pro rodiče na jednom odběrném místě šlo, bohužel na druhém místě jsme to odložili, a dnes mi to nejde, vždycky se i po uvedení předchozí spotřeby a kontaktů dostanu jen k tomu, že slíbi, že pošlou nabídku.
RoSa nejsem teda rumový znalec, ale mně Bumbu chutnal ![]()
continuity asi tak 1,5-2-2,5tis. za rum + třeba 2tis. poukázku (parfém si fakt nelajznu vybrat, máte pravdu) + kytku 1tis. .... tak nějak to asi poskládám... ale tvoje tipy na rumy jsou fajn, dík! škoda toho Diplomatico, pěkný dárkový balení, ale obsah nicmoc...
Mam škaredou jizvu po odstraněném znaménku, jde s tím ještě teď, s křížkem po funuse, něco udělat? Nějaká zázračná mast třeba?
RoSa 2.5 za rum je uz i celkem dost, já bych zavolala do obchodu a poradila se. Vyhni se určitě těm navy, ty bývají docela ostré.
tv Záleží jak to máš dlouho. Celkově prý pomáhá tlaková masáž a promastovat, klidně sádlem. Pokud to máš déle, že tlaková masáž bude k prdu zkusila bych jednu mast Contractubexgel, ta mi docela pomohla na jizvy po popáleninách. Ale pokud to máš jako hodně zvýšené tu jizvu nebo rozjete, tu koloidní nebo jak se tomu říká, ta na to ta mast asi moc nepomůže. Sama mám po znaménkách hrozne jizvy, měla jsem je na zádech, kůže byla napnutá, mám to jak po šlehání bičem. No svatební šaty s odhalenýma zadama mít nemůžu, v tom jediném mě to limituje;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí