"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:21

Renusatko ne to fakt ne, skutecne cizi lidi jsou vetsinou mili ale takovi ti napul typu kolegyne, sousedka.. co si radi rypnou, jako kaslu na ne to jo, ale na druhou stranu fakt nevidim duvod proc si to opakovane nechat libit

Pinot Noir ja zhubla cilene na vahu, kterou jsem mela vyjma poslednich cca 5 let kdy jsem plizive tloustla cely dospely zivot. jelikoz mi nechutna ve stresu, tak jsem se dostala niz, nez jsem puvodne chtela, ale porad je to v norme, jen by bylo v mym veku asi lepsi malinko tech vycpavek mit:-)) ale kdyz si ja myslim ze by zname stacily o dva knedliky min, tak drzim hubu, kdezto ona se nezdraha vmest mi at se najim?

no nic, to jsme se dostali kapku mimo, ja bych rada nejake trefne odpovedi, ne dalsi navazeni byt v dobrem..

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:25

viktorka_od splavu A co jim otevrene rict, ze ti tyhle poznamky nejsou prijemne?

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:30

viktorka_od splavu Z trefných odpovědí ve smyslu usazení skoro nikdy nevzejde nic dobrého. Když slušně požádáš, ať to nedělají, jak radí ziginka , stejně v lidech bude hlodat pochybnost, že máš problém. Lidi holt řeší jiné lidi, s tím nic neuděláš. 

Ale teda jestli v mých odpovědích čteš navážení, pak já zas vidím přecitlivělost.

49375 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 11:24

Pinot Noir me to asi michne protoze to ve mne probouzi ty stolete rany, ja byvala hodne drobna, stihla uz jako dite a tech posmesku bylo.. vpodstate se mi nestalo, ze by mel nekdo uprimnou starost nebo snahu, coz mi pripada fakt smutny. proste slusny clovek to nekomentuje, a ti ostatni si to s gustem uzivaji

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 11:30

viktorka_od splavuJá nevím, syn většinou odpovídá, že je rád, že není tlustej a že už se dneska najedl 8x, protože on opravdu strašně moc jí. Jenže co se snese od dítěte, tak nemusí dospělý vzít od dospělého. Hlavně když už ti to někdo říká, tak má jen dva důvody. Opravdu obavu nebo závist, ale z osobního pohledu je to častěji ta obava. Já tě dlouho neviděla a před 5ti rokama jsem tě neznala, silná si mi nikdy nepřišla, takže pokud výrazně zhubneš, tak se musíš připravit i na tohle. Lidi si minimalně myslí, že ti pomáhají.

49375 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 11:37

Renusatko ale to je super, to pouziju:-)

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 12:13

viktorka_od splavu ja bych odpovidala nezavid, tlustochu:D

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 13:49

viktorka_od splavu Já bych řekla, neřeš mě, já jsem v pohodě. To podle mě odpovídáš jak na obavu tak i na tu pripadnou závist;-). 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 14:08

Renusatko Já mám hubenou dceru.  A ptám se jí, jak jí, protože o ni mám starost a vím, že menza jí moc nejede, nechce moc utrácet a do bytu se vrací až večer. O víkendu byla doma a jak ji teď vidím málo, tak ty drobné ručičky a kolínko ve slimkách, úplně jsem se dojímala, ale mlčela jsem.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 14:20

MirkaNo u nás je stres spíš ze strany syna. Letos nebyl ani jednou u vody, protože se stydí, jak je hubenej a ještě tyhle "dobře míněné řeči" mu fakt nepomůžou. Už jsem se i kolikrát zeptala, když tak rozumí té výživě, proč nedělají něco ze sebou. Většinou začnu významným pohledem, ale když nepochopí, tak si taky rýpnu. Zase je mladší, takže my to s ním zatím doma probíráme ve smyslu, že teď bude v pubertě a určitě se to zlepší, ale je pravda, že lidi dokážou být neskuečně oražení, když jde o štíhlost. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 14:28

Renusatko já vlastně nevím, jestli dceru komentuje někdo cizí. Hubená studentka asi není žádný exot, ale myslím, že 48 kilo na 165 cm je už na hranici. Aspoň pro moje mateřské nervy. Když jsem s ní ještě chodívala k dětské a ptala se, zda je to přijatelné, tak říkala, že naprosto. Ta hodně brojila proti obézním dětem.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 14:33

Mirka Tak si to představ u nás, když ta váha bude tak stejná a výška o 20 cm víc. Možná teď něco málo nabral, ale už se to zase zarazilo. Jen teda doufám, že už se zarazila i výška nebo to alespoň už nepůjde tak rychle. Mimimálně budu doktorku otravovat po letech zase s odběrama, ale zatím se žádná zdravotní příčina nezjistila. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 14:37

Renusatko chápu, že to tvého syna trápí. Ale někdo je holt takový typ, má dobré spalování. Jestli ještě roste, asi tělo už nezvládá ještě tvořit nějaké tukové zásoby nebo extra svalovou hmotu.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 14:40

Mirka Ja byla hubenejsi než dcera, byla jsem zdravá, jedla jsem objektivně úplně běžne a cítila jsem se dobře, jen neatraktivne, ale to bylo spíš sebevědomím, objektivne jsem atraktivní určitě byla:-D:-D. Takže pokud ji vicemene pravidelně a vše, nedelej si starosti;-)

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 14:46

Karja no, nejí vše. S přítelem se stravují nízkosacharidově. On má zdravotní problém, ona je s ním solidární. Když je doma nebo bez něj, tak jí i přílohy.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 14:48

Renusatko Dcery přítel je taky hodně štíhlý, jemu pomáhá cvičit. Nabral svaly a vypadá moc dobře. Ale z mládí si pamatuju, že tyhle typy s dlouhými štíhlými svaly ani cvičením moc nepřibíraly.

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 14:50

Renusatko to jsou teda krutopřísné míry! Ale tak jestli se cítí dobře a normálně jí, tak se s tím holt nedá nic dělat. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 14:57

Mirka Přesně, hubené kolínko leze z díry v džínách.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 15:05

Mirka Aha, to já nevím, zda to je OK či ne. Ale nepřijde mi tolik hubená na dívku jejího věku. Myslím, že je jí kolem dvaceti let ne? 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 15:08

Mirka no tak ja mam i v dospelosti skoro presne miry a vahy tvoji dcery a nikdo se nade mnou nedojima, ani na dort me nikdo nepozve.  Ale ja teda nevypadam nijak vyhuble, tak bud mam porezni kosti nebo dutou hlavu.

Moje mama ma trochu snahu mi podstrojovat i na stara kolena, ale jinak si nevybavuju zadne nevyzadane komentare. Jedine v tehotenstvi, kdy jsem mela male bricho a vubec jsem nenabirala, do me obcas nekdo rejpnul , at se poradne najim a at to mimino nemucim hlady.  To me teda stresovalo, protoze jsem sama vedela, ze tehotenstvi probiha mimo tabulky, ale co s tim.