Já se teda přidam ke zkraslovacim dotazům. Mám na obličeji na nose něco jako takové vystouplé světlé znaménko. Ale co s tím? Nemá to jasné ohraničení ani vyvýšeni jako znamenko, ono to v podstatě vypadá jako takovej stálej beďar nebo štípnuti od komára, kdyby bylo světle teda;-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja díky za tip! Mám to na rameni, cca rok a půl. A je to moje blbost, dokud to bylo čerstvé, nevěnovala jsem se tomu, jak jsem měla. Je zvýšená, ale zkusím i tak. Děkuju.![]()
RoSa Já teda na rum moc nejsem, ale manžel má kvalitní rum občas rád. Loni jsme byli v hotelu, kde měli velkou rumotéku a z těch ochutnávek, každý večer, mi nejvíc chutnal Blue Mauritius. Zacapa je takové to pití, kterým určitě milovníka rumu neurazíš. Bumbu je dost výrazný, aromatický, mně chutnal, ale každému nemusí. Ještě mi utkvěl desetiletý Don Papa. Ale já znalec nejsem, spíš naopak.
tv Možná laser?
RoSa možná s tím jdu pozdě, ale Plantation Pineapple je výbornej rum a není drahej ani profláklej.
Prosím pěkně, nedávno se tu doporučovala dobrá značka pánví, já si to neuložila, můžete mi některá připomenout?
zlatahouba woll
continuity děkuju
extra blby dotaz, ale uz me to vazne michne: co byste odpovidaly na "dobre minene" rady typu
uz nehubni
prosimte najez se
vypadas hrozne
...
ja uz mam sto chuti rict jasne, a ty prestan zrat, ses tlusta jako prase!![]()
viktorka_od splavu No tak to řekni, no
a pak nám napiš reakce prosím. Tyhlety dobře míněny rady (do obou směrů) jsou prostě ![]()
viktorka_od splavu vítej v klubu. A nic, nejlepší je nereagovat. Urážením pitomců klesneš na jejich úroveň. Pokud tohle zazní od lidí, které máš ráda a vážíš si jich, pak je tu i možnost, že mají pravdu.
zlatahouba já nedavno dostala doporučení na pánve AMT. Je. Pozor, nejdou všechny na indukci.
viktorka_od splavu lidi jsou neurvalí, no
Pinot Noir souhlasím, někdy se to výrazné zhubnutí podepíše na obličeji, bohužel
viktorka_od splavu dorovnávám a přihazuju:
kolega 1: Jedlas o víkendu vůbec něco?
kolega 2: Ty máš teď takovej kulatej obličej. Moje žena taky bojuje s váhou.
Oboje během 14 dnů. ![]()
Tabea díky, kouknu se, ale vypadá to, že Woll je láska na první pohled ![]()
Pinot Noir no jasne ze to rikat nechci, proto se ptam, driv, nez mi rupnou nervy
jinak jo, kdyz to rika blizka osoba, tak moje odpoved zni, jestli si mysli, ze to nejak pomuze.
viktorka_od splavu Píšu SZ
viktorka_od splavu tak já netuším, co je příčinou tvého hubnutí, naznačovala jsi problémy, ale víc nevím. Předpokládám, že s blízkými si to můžeš vyjasnit, na cizí dobré radílky kašli. Vycházela jsem z vlastní zkušenosti, kdy jsem hubla vědomě a cíleně a teprve zpětně jsem pochopila, že tyhle "blbý kecy" byly prostě pokusy, zachránit mi život.
viktorka_od splavu Je to opruz. Znám od syna, kterýmu to někdo říká neustále. Jenže on nehubne, vypadá tak od narozeni.
Jinak souhlasím s Pinot Noir,někdy je těžké v té radosti z hubnutí odhadnout, kdy už je to moc a okolí o tebe začne mít strach. Možná chtějí i slyšet, že to není žádná nemoc a nechtějí se ptát přímo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí