Já mívala 47 kilo na 168cm, nijak mne to netěšilo, prsa bych fakt byla měla celkem ráda a tigh gap tehdy nefrčel. Je fakt, že jídlo jsem k životu tehdy moc nepotřebovala, hlad jsem měla výjimečně a byla jsem hodně mlsná, co mi nechutnalo, to jsem nejedla. To mi teda zůstalo, ale dnes mi toho chutná už mnohem víc. A můžu si koupit cokoli. Kdybych se na tu váhu z mládí vrátila, byla bych na tom asi dost špatně.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu Já bych řekla, neřeš mě, já jsem v pohodě. To podle mě odpovídáš jak na obavu tak i na tu pripadnou závist;-).
super, dik
Karja ségra tyhle míry měla taky tak okolo dvaceti a naší doktorce to přišlo hraniční. Ale ono záleží i na celkové konstituci, my máme širokou pánev a vůbec trošku mohutnější kostru, někdo, kdo je celkově drobný, bude vypadat zdravěji.
Mám tip na dárek elektrický kartáček. Vůbec se v tom nevyznám. Kupovala jsem ho jen dceři a to Philips na doporučení dentistky a dětský mají jeden. Ovšem teď potřebuji pro dospělou a koukám opět na Philips a ceny jsou od 1500-8000 Kč. To teda zírám. Obdarovaná nevyužije moderní aplikace. Bez nich je jen jeden, který ale nemá nevychytávky jako upozornění na příliš silný tlak na kartáček, různé režimy apod. Má cenu investovat do dražího nebo základní sonický philips je dostatečný? kartacek philips
notna mam diamond clean, ten starsi typ bez apky. Pry je cimsi lepsi, nez ty levnejsi modely, ale neptej se me cim.
Ale spokojenost velika, neprijemny mi byly asi prvni dve cisteni, nez jsem si zvykla, a ted to miluju...! Pocit hladke skloviny je ![]()
notna Neporadim s porovnanim, ale poridila jsem ted tu nejvyssi radu Diamond clean smart. Vyuzivame kartacek dva. Aplikaci mam, ale neplanuju ji nejak extr casto vyuzivat. Ale to ani neni nutne. Aplikace jen hlida, aby clovek neco nevynechal. Pocit cistych zubu opravdu skvely, ale toto je muj prvni elektricky kartacek, tak neposoudim, jak rozdilne jsou nizsi rady.
Pavlena Diamond je teď už s apkou a má právě tu funkci na rozpoznání tlaku, víc režimů. Jsem nejdřív byla šťastná, že mám tip na dárek a teď jsem naštvaná, že musím řešit, čemu nerozumím ![]()
notna já si myslím, že je to úplně jedno. Dokonce nám hygienistka řekla, ať klidně všichni zkraje používáme ten dětský, že v tom není takový rozdíl.
Stejně z těch pěti režimu používám jen jeden, aplikaci chvíli používaly děti, než si zvykly na režim.
Jos Jak čtu chválu, nakonec se do toho ponořím a koupím i sobě
Máš jedno tělo pro dva kartáčky?
continuity Dceru ta aplikace bavila chvilku. Taky už čistí bez ní. Ten dárek koupím bez apky. Je to pro starší osobu, je sice technicky zdatná, ale určitě by to nevyužívala.
notna jo taky to tak používame, ničemu to nevadí. To tělo do pusy nedavas. Akorát se musí přehazovat ty hlavicky, ale tak alespoň to člověk pořádně umeje. Jinak cestovní pouzdro které méně k tomu, obsahuje místo na jedno tělo a dvě hlavičky, tak to asi takto zamyslel i výrobce.
Jinak,co bych asi doporucila, pokud se ti chce investovat, je ten UV sanitizér. Já tam ty hlavičky z času na čas nechám vydezinfikovat, přijde mi to fajn, hlavně po nemocech. Zároveň má i nabíjení.
notna Ano, prehazujeme jen nastavce. Dostala jsem od kamaradky slevu na phillips, takze cena byla podobna jako za stredni kategorii nekde na alze. Ale mam ho jen par dni a zatim pouzivam jen zakladni rezim clean, tak nedokazu rict, jak moc je potreba tech ostatnich pro bezneho uzivatele bez nejakych extra naroku.
notna zaměřila bych se spíš na hlavice kartáčku podle toho, zda je třeba řešit nějaký problém. Philips k tomu měl hezky udělanou brožurku. Jinak já mám asi rok nějakou střední třídu, aplikace nepoužívám a spokojenost velká.
notna máme tenhle, používáme tělo pro dvě osoby. A velká spokojenost. Máme ho teda už dva roky, tehdy byl z těch dražších.
continuity Jos tina Pinot Noir Tak dík, už si vybiram kartáček i pro sebe ![]()
notna my mame kazdy svuj kartacek. Protoze rano. Deti maji teens, muz zakladni a ja diamonds. Rozdil neni, program furt pouzivame jeden.
Loni jsem je poridila i tchyni a rodicum, nejdriv se jim to nezdalo ale uz si zvykli.
Na cesty je dobra ta krabicka na uschovani.
Ted chci saniter a sprchu.
Nahradni hlavice jsou i pod dm znackou
Candance Díky za info. Hlavice z DM myslíš tím, že pasují na Philips?
notna ano, maji radu co sedi na Phlips a je o polovinu levnejsi
Candance To by mě nenapadlo.
Renusatko ja mam jednoho vysokyho a hubenyho syna, roky byl uspech, kdyz dosahnul na 60 kilo. Sestry se na nem ucily kosti. Zmenilo se to az s prichodem do zamestnani.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí