Miru Mne je 70 a batoh nosím. Mám váhu nákupu rozloženou na zádech a ruce volný. Jsem ráda, že nemusím nosit nějaké berle nebo chiditko, a jestli se to ke mně hodi nebo ne, neřeším.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 do Čestlic do Alberta jezdim taky. Muzu se rozhodnout, jestli od nas doleva do Cestlic nebo doprava na Chodov, pesky nemame v dosahu nic. Ty dva Alberty jsou tak stejny, prijde mi to v soucasne dobe asi nejlepsi moznost. Na Lidl uz nadava i muz, ktery tam driv chodil rad, ted se to fakt zhorsilo.
JankaM Taky mám takovou kamarádku, navíc nakupuje hrozně nerada, Rohlík by jí vyhovoval, ale neumí to. :-) Mně tam vyhovuje i to, že si ho vedu v podstatě jako nákupní seznam, když něco dojde, nebo si na něco vzpomenu, jen to přihodím do košíku.
Miru Jasně že jo! Já kupovala květinový batoh tetě k 70, ještě jsem ho naplnila nějakýma dobrotama a byl to nejúspěšnější dárek celé velké oslavy!
Miru Nemáš foto nebo odkaz? Barev bych se nebála.
ja si zas nedolazu predstavit vymejslet v obchode, co budu varit, podle toho co zrovna maj. Ja mam ten tejdenni plan jidel a podle toho jen klikam rohlik:D uz to mam dost zautomatizovany a jen se doma podivam, co mame a co chybi.
Přesně, mám seznam takových základních věcí, co kupuje vdycky. Přihodím co není, vymyslím na vaření, v hlavě sjedu recept a naházím do košíku. V obchodě, i při sepsání podle pořadí, jsem lítala tam a zpět, do toho to každou chvíli přeskládalali a na to nemám nervy a čas na to mít nechci.
Miru Jo, hodně podobný, jen tmavý! ![]()
Přiznám se, že na Rohlíku jsem nakoupila přesně jednou a Lidl (znám dva) nedávám:) Možná jen blbý pobočky, ale nikdy jsem to všeobecný nadšení z něj nepochopila....
A to si vemte, že je spousta (vyspělých) zemí), kde služby podobný rohlíku vůbec neexistujou.
Pro mě je to teda taky drahý+neumím to, ale parkrat jsme to využili a je fajn, že to existuje jako alternativa.
tina no u vas jsou Lidly zoufaly vsechny tri...:D
Miru Dámy nevím, já nosím.
711990 my tu máme tři? To ani nevím... Znám ten za nádražím a pak v Hlinsku. A jeden horší než druhej...
díky![]()
když je řeč o Rohlíku...
já jsem tam teda zatim nenakupovala, ale láká mě to, třeba ty hotovky, zachraň jídlo, farmářské produkty... asi zkusím... kolik je tam minimální objednávka?
tina ten u nadrazi je jeste nejlepsi:D dalsi dva jsou v Polabinach
Miru Mně se líbí a myslím, že se k Tobě bude hodit. Žádný ostych a klidně do něj jdi.
...díky za podporu![]()
Miru Není zač. Udělej si radost. ![]()
Do statistiky - na Rohlíku nakupuju hlavně černý čaj bez kofeinu od M&S, plus nějaké drobnosti.
Ale já obecně hrozně nerada nakupuju online pokud nejde o něco konkrétního.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí