Evaeva Zkus se podívat tady https://www.kutil-florenc.cz/popruhy-popruhy-c694?sort=3
Tam jsem u takovýchle věcí vždycky pochodila nejlíp :)
Evaeva Zkus se podívat tady https://www.kutil-florenc.cz/popruhy-popruhy-c694?sort=3
Tam jsem u takovýchle věcí vždycky pochodila nejlíp :)
Super, díky!
DruI díky! Popruh sáňkový
to bude ono.
Evaeva řempo / kutilske potreby - florenc, dlouha...
Kutilské potřeby na Florenci, přímo u tramvajové zastávky.
dynda My svěřili staré sáně čalouníkovi.
Mimochodem, nechcete někdo takovou tu miminí opěrku na sáně?
Sweet Potato Teď jsem po diskusi o antikoncepci četla intimní ![]()
Aranel Mně po několika posledních příspěvcích o saních jedou v hlavě velkoplošně obrazy Josefa Lady ![]()
Jitka77 Jo, kéž by ![]()

Jimik jojo díky, to je ta stránka, co dávala i drul, tam si určitě vyberu![]()
Evaeva jsem ve skluzu se čtením, tak jsem příspěvek Drul viděla až po odeslání toho mého. Každopádně cíle bylo dosaženo a to je hlavní ![]()
Jimik přesně tak![]()
![]()
Taky bych ještě chtěla pár dní zasněžené zimy ![]()
už 14 dní mi leží na celní poště zásilka, dovolat se tam nedá...při příchodu zásilky do ČR mi přišla sms od pošty, že mám vyplnit celní oznámení..ale když jsem podala celní oznámení přes aplikaci celnice, na stránkách pošty ho znova vyplňovat nemusím ne? Jak přiměju poštu, aby zásilku předložila k proclení?
SunEclipse mam uplne stejny problem. Uz jsem jim i psala mail, jestli nemam neco doplnit, ale ticho po pesine.
Nevíte, prosím, jestli se dá v Praze někam zajet s akutními neurologickými potížemi bez objednání? Zkoušela jsem se objednat na dvou místech a všude je objednací lhůta tak měsíc. Ale asi zase na pohotovost ty potíže nejsou. Každopádně je to nepříjemné a chtěla bych to řešit co nejdříve
bram s akutnim by te meli vzit vsude, zkus nejblizsi spital, kde maj ambulanci, treba VFN v Katerinsky. V Krci te taky vezmou (ale asi to mas dost z ruky a taky nevim, jestli muzu doporucit...)
Kokoska já na tu celní poštu volala...třikrát mi 10 minut hrála hudba, prokládaná vemlouvavými hláškami, jak je pro ně můj telefonát důležitý a pak se to ukončilo. Počtvrté jsem se propracovala i k vyzváněcímu tónu, ale nikdo to nezvedl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.