"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 10:15

martek01 děkuju hezky!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 15:20

Prosím, nemá někdo slevový kód na zalando?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 10:42

Zdravím, přišla mi nabídka práce, firmu jsem si vyhledala na Atmoskop.cz a teď ta otázka z blbých, dá se tomu hodnocení zaměstnavatelů tam věřit? 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 10:57

Kan spíš bych si přečetla komentáře. Protože co vadí jednomu,může jinému vyhovovat. A samozrejme je to validnejsi u firem, kde je těch hodnocení hodně a taky, kdyz se trochu shodnou. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 11:03

Kan já si kdysi vyhledala naši firmu na Atmoskop a tam teda to hodnocení lidí vcelku sedělo. Ale samozřejmě, co je validní u jedné firmy, nemusí být u druhé. Jak píše continuity , prošla bych komentáře.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 11:10

Kan nasla jsem si tam ted jak aktualniho, tak predchoziho zamestnavatele a ty komentare sedej. Lidi si tam stezujou na nejcastejsi problemy, ale pokud je co ocenit, tak jsem to tam nasla. Ale asi zalezi na firme, no. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 16:56
Offline alibi blogger
4209 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 17:40

Obracím se na vás s prosbou o radu. Dcera mě poprosila, ať se zeptám na vaše zkušenosti. Zajímá ji, zda je dobrý nápad koupit vakuový čistič pleti. Je jí sedmnáct a má problematickou pleť. Pravidelně chodí ke kosmetičce, která používá Hauschku, sama Hauschku taky používá, ale odličuje micelárkou (hodně si maluje oči). Jo a polyká Acnevac. Už se to hodně zlepšilo, ale pořád to není ideální a klasickému "nimpání" se neubrání.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 17:52

alibi Já ho koupila k Vánocům a zatím je teda asi brzy na hodnocení. Používám ho já i dcera, jednou týdně (a míň), u sebe nevidím žádný efekt, ale zdá se mi, že má dcera pleť v lepším stavu. Je jí 13 a pleť má hroznou, asi je to dědičné, její starší bratr měl pleť tak od patnácti příšernou a akné se zbavil až ve dvaceti díky antibiotikům. Jak dlouho bere dcera Acnevac? Já bych asi na jejím místě zrušila tu micleárku, ať si když tak pořídí něco speciálního na oči a zbytek myje nějak šetrněji. 

Offline alibi blogger
4209 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 18:12

Garfie bere to od podzimu 2019 a na kosmetiku chodí asi o půl roku dýl. Nejdřív po měsíci, teď už kosmetička postupně protahuje termíny, protože pleť už to zvládá lépe. A zlepšilo se jí to fakt hodně, byla samý bolák. tu micelárku jsem ji taky rozmlouvala, prý tím čistí jen oči a pak to vezme tou Hauschkou. Dekorativku používá normální, ne přírodní. Naštěstí nepoužívá make-up na zakrývání, v tom ji obdivuju

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 18:15

alibi Já nevím, jestli to není zbytečné, když chodí k té kosmetičce, možná bych se s ní zkusila poradit. Jestli používá micleárku jen na oči, tak ať si ji nechá, chápu, že má asi spotřebu. :-)

Offline alibi blogger
4209 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 18:55

Garfie spotřebu má, a hlavně tím čistícím mlékem od H. to prý nejde tak lehce dolů. a jakou značku jsi prosím vybrala?

Offline Paní Ef
příspěvků moje polička 29. ledna 2022 19:04

alibi Vakuový čistič jsem kdysi měla a byl dost nanic. Jestli chcete investovat víc peněz, tak můžu doporučit ultrazvukovou špachtli (něco sama vyčistí, ale hlavně uvolní ty póry) a pak dočistit expresorem.

Offline alibi blogger
4209 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 19:18

Paní Ef děkuji za radu. Musela jsem si to vyhledat. Nikdy jsem o tom neslyšela

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 20:34

alibi Tu špachtli předpokládám používá její kosmetička, dcera to určitě bude znát. My mámte tento,  ale koupila jsem ho o polovinu levněji, tohle je první odkaz, který mi to vyhodilo. 

Offline alibi blogger
4209 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 20:56

Garfie děkuju za tip. Špachtli možná zná od těch kosmetiček před tím. Ale ty jí nikdy nepomohly. Ta Hauschka funguje jinak. 

https://alibi-notes.webnode.cz/l/dr-hauschka-sada-pure-and-fine/

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 21:00

alibi Díky, mrknu na to, taky sbírám každý tip. :-)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 21:16

Dá se zmrazit šlehačkový dort? Dostali jsme od tchýně půlku dortu který je víceméně jakoby šlehačkový krém prokladany piškoty s nějakým alkoholem a moc nám nechutná.  Ale nechci ho vyhazovat a až přijde krize a nebude doma nic lepšího tak ho určitě sprasíme,  tak mě napadlo že bych ho dala mrazáku, ale nevím jestli pak bude k jídlu. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 21:18

Sairon 

Myslím, že ta šlehačka zkrystalkovatí

Můžeš narychlo zkusit zmrazit kousek?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 21:23

Sairon Nevydrží.