martek01 děkuju hezky!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosím, nemá někdo slevový kód na zalando?
Zdravím, přišla mi nabídka práce, firmu jsem si vyhledala na Atmoskop.cz a teď ta otázka z blbých, dá se tomu hodnocení zaměstnavatelů tam věřit?
Kan spíš bych si přečetla komentáře. Protože co vadí jednomu,může jinému vyhovovat. A samozrejme je to validnejsi u firem, kde je těch hodnocení hodně a taky, kdyz se trochu shodnou.
Kan já si kdysi vyhledala naši firmu na Atmoskop a tam teda to hodnocení lidí vcelku sedělo. Ale samozřejmě, co je validní u jedné firmy, nemusí být u druhé. Jak píše continuity , prošla bych komentáře.
Kan nasla jsem si tam ted jak aktualniho, tak predchoziho zamestnavatele a ty komentare sedej. Lidi si tam stezujou na nejcastejsi problemy, ale pokud je co ocenit, tak jsem to tam nasla. Ale asi zalezi na firme, no.
continuity Torrah 711990 Díky.
Obracím se na vás s prosbou o radu. Dcera mě poprosila, ať se zeptám na vaše zkušenosti. Zajímá ji, zda je dobrý nápad koupit vakuový čistič pleti. Je jí sedmnáct a má problematickou pleť. Pravidelně chodí ke kosmetičce, která používá Hauschku, sama Hauschku taky používá, ale odličuje micelárkou (hodně si maluje oči). Jo a polyká Acnevac. Už se to hodně zlepšilo, ale pořád to není ideální a klasickému "nimpání" se neubrání.
alibi Já ho koupila k Vánocům a zatím je teda asi brzy na hodnocení. Používám ho já i dcera, jednou týdně (a míň), u sebe nevidím žádný efekt, ale zdá se mi, že má dcera pleť v lepším stavu. Je jí 13 a pleť má hroznou, asi je to dědičné, její starší bratr měl pleť tak od patnácti příšernou a akné se zbavil až ve dvaceti díky antibiotikům. Jak dlouho bere dcera Acnevac? Já bych asi na jejím místě zrušila tu micleárku, ať si když tak pořídí něco speciálního na oči a zbytek myje nějak šetrněji.
Garfie bere to od podzimu 2019 a na kosmetiku chodí asi o půl roku dýl. Nejdřív po měsíci, teď už kosmetička postupně protahuje termíny, protože pleť už to zvládá lépe. A zlepšilo se jí to fakt hodně, byla samý bolák. tu micelárku jsem ji taky rozmlouvala, prý tím čistí jen oči a pak to vezme tou Hauschkou. Dekorativku používá normální, ne přírodní. Naštěstí nepoužívá make-up na zakrývání, v tom ji obdivuju
alibi Já nevím, jestli to není zbytečné, když chodí k té kosmetičce, možná bych se s ní zkusila poradit. Jestli používá micleárku jen na oči, tak ať si ji nechá, chápu, že má asi spotřebu. :-)
Garfie spotřebu má, a hlavně tím čistícím mlékem od H. to prý nejde tak lehce dolů. a jakou značku jsi prosím vybrala?
alibi Vakuový čistič jsem kdysi měla a byl dost nanic. Jestli chcete investovat víc peněz, tak můžu doporučit ultrazvukovou špachtli (něco sama vyčistí, ale hlavně uvolní ty póry) a pak dočistit expresorem.
Paní Ef děkuji za radu. Musela jsem si to vyhledat. Nikdy jsem o tom neslyšela
Garfie děkuju za tip. Špachtli možná zná od těch kosmetiček před tím. Ale ty jí nikdy nepomohly. Ta Hauschka funguje jinak.
https://alibi-notes.webnode.cz/l/dr-hauschka-sada-pure-and-fine/
alibi Díky, mrknu na to, taky sbírám každý tip. :-)
Dá se zmrazit šlehačkový dort? Dostali jsme od tchýně půlku dortu který je víceméně jakoby šlehačkový krém prokladany piškoty s nějakým alkoholem a moc nám nechutná. Ale nechci ho vyhazovat a až přijde krize a nebude doma nic lepšího tak ho určitě sprasíme, tak mě napadlo že bych ho dala mrazáku, ale nevím jestli pak bude k jídlu.
Sairon Nevydrží.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí