rasaNori Evru jsem zkousela taky cca 10 let zpet a jak pise Zarinya, za par dni ta naplast vypadala dost jete, jak se to tre o obleceni. Hodne mi vyhovovaly krouzky Nuvaring, planuju se k nim vratit, az se mi zase vrati cyklus po poslednim porodu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity promiň, ale po Mireně myomy nezmizí- jen když už jdu kolem.
Fakt? Já měla před otěhotněním jeden vnější takový menší. Pak během těhotenství dva strašlivě narostly, ja tu bouli cítila i přes bricho. Mezi tetotenstvimi mi je lékař měřil, furt tam něco bylo. A teď jsou už zas neměřitelné. No ať zmizely z čeho chtěly, hlavně že jsou pryč.
Zuzuli ta míra symptomů je dost rozhodující. Každého, kdo takhle trpí, lituju. Pak tě řeči o potřebě lepšího napojení na svoje tělo asi přivádí k šílenství. Někomu se to prý zlepší po porodu
Tak ty duvody muzou bejt ruzny. Ja se nepotrebuju napojovat na svoje telo, ale antikoncepci uz roky neberu, zrovna u ni rizika pro me prevazujou nad benefitama.
Lilly_Ku Taky mam duvody spis racionalni nez ezo. Proste dispozice, ktere jsou pro experimentovani s hormonama problematicky.
continuity nepřísluší mi to dál nijak komentovat. V každém případě dobře, že jsi bez obtíží.
rasaNori já používala Evru před dětma, a úplně mi vyhovovala, lepila jsem na zadek tak jsem ji moc neviděla, trochu opatlané to tedy bylo, ale nic hrozného. S jinou HA nemám zkušenosti, teď tedy nemáme žádnou antikoncepci, a asi to už tak zůstane. Po mám menstruaci asi stejně silnou jako před dětma, ale břicho už nebolí, to je asi celý rozdíl.
711990 Já se přidávám k vám. Bez ATK si to nedovedu představit. Já ji po dětech už beru bez přerušení. Maxmálně jednou ročně nechám projít dva cykly, kde si teda musím vzít dovolenou, protože je to naprostá hrůza. Pořád lepší než tahle hrůza každý měsíc. K tomu mi pomáhá ještě i s akne a s migrénami, takže vynález století. Naštěstí já teda nepociťuju žádné vedlejší účinky, doktor mi opakovaně dělá všemožné testy a mám minimálně 10 měsíců klidu.
prosimvas byla jsem par dnu mimo a posledni pamatuju prispevky o kurzu malovani u nejake pani a pak i v nejake instituci - bylo to v Brně a (i) pro dospele. mohl by me nekdo nasmerovat kde to je? potrebovala bych akutne pro rodinu. diky moc!
viktorka_od splavu ZUŠ na Smetance a
https://www.portretistka.cz/vytvarne-kurzy-brno
viktorka_od splavu ten odkaz mi nějak blbne,ale je to Pavla Kantorová na Rybkové.
Lilly_Ku já vůbec o tom nemluvila v souvislosti s HA. Myslela jsem to tak, že když ti při ms víceméně nic není, tak to bereš jako nutné zlo nebo dokonce jseš ráda. Když někdo pět dní trpí, nějaké ezo řeči mu moc nepřidají. Já ha vysadila ne kvůli početí a vrátit se k tomu taky neplánuju.
Miru super...Akorat klasicky mi zmizela pulka kosiku jako nedostupná
Potrefenáhusa :-D:-D Já jsem si ve slevách objednala tuhle 14 položek, sambo si tukal na hlavu, jak si toho jako mužů tolik objednat:-D. No nechávám si 3, možná 4. Takže možná žádná marnost, já mám u Zalanda docela velkou vratkovitost pokud se teda nejedná o boty.
Miru díky, ale já mám vyhlídnutý neslevněný kousek, na ten to neplatí... ![]()
EDITH4B moc dekuju
viktorka_od splavu Doporučovala jsem jí, že k ní chodil syn před zkouškama, ale nevím, jak má místo. Kluci například pokračují a od dvou kamarádek už tam šly dcery. Myslím, že má menší dítě a ještě je někde zaměstnaná. Tak uvidíš.
Pinot Noir ale teraz si ma celkom vystrašila, to som zvedavá, ako to bude po druhom pôrode. Už dlho mam menštruáciu takú, že o nej vôbec neviem, s menštruačným kaliskom ma to žiadno neobtazuje, koľkokrát úplne zabúdam, že ju mám. Tak dúfam, že to tak aj zostane
betsey u mě ani druhý porod nic nezměnil, menstruaci mám téměř takovou, jak popisuješ.
Evaeva ja som brala HA asi desať rokov a keď som ju vysadila, veľmi sa mi uľavilo a už nikdy viac ju nechcem.
Ja mam svoj cyklus rada ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí