"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:23

rasaNori Evru jsem zkousela taky cca 10 let zpet a jak pise Zarinya, za par dni ta naplast vypadala dost jete, jak se to tre o obleceni. Hodne mi vyhovovaly krouzky Nuvaring, planuju se k nim vratit, az se mi zase vrati cyklus po poslednim porodu.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:29
Reakce na marieu:

continuity promiň, ale po Mireně myomy nezmizí- jen když už jdu kolem.

​Fakt? Já měla před otěhotněním jeden vnější takový menší. Pak během těhotenství dva strašlivě narostly, ja tu bouli cítila i přes bricho. Mezi tetotenstvimi mi je lékař měřil, furt tam něco bylo. A teď jsou už zas neměřitelné. No ať zmizely z čeho chtěly, hlavně že jsou pryč. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:47
Reakce na Evaeva:

Zuzuli ta míra symptomů je dost rozhodující. Každého, kdo takhle trpí, lituju. Pak tě řeči o potřebě lepšího napojení na svoje tělo asi přivádí k šílenství. Někomu se to prý zlepší po porodu

​Tak ty duvody muzou bejt ruzny. Ja se nepotrebuju napojovat na svoje telo, ale antikoncepci uz roky neberu, zrovna u ni rizika pro me prevazujou nad benefitama. 

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:53

Lilly_Ku Taky mam duvody spis racionalni nez ezo. Proste dispozice, ktere jsou pro experimentovani s hormonama problematicky. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:55

continuity nepřísluší mi to dál nijak komentovat. V každém případě dobře, že jsi bez obtíží.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 21:00

rasaNori já používala Evru před dětma, a úplně mi vyhovovala, lepila jsem na zadek tak jsem ji moc neviděla, trochu opatlané to tedy bylo, ale nic hrozného. S jinou HA nemám zkušenosti, teď tedy nemáme žádnou antikoncepci, a asi to už tak zůstane. Po mám menstruaci asi stejně silnou jako před dětma, ale břicho už nebolí, to je asi celý rozdíl. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 21:34

711990 Já se přidávám k vám. Bez ATK si to nedovedu představit. Já ji po dětech už beru bez přerušení. Maxmálně jednou ročně nechám projít dva cykly, kde si teda musím vzít dovolenou, protože je to naprostá hrůza. Pořád lepší než tahle hrůza každý měsíc. K tomu mi pomáhá ještě i s akne a s migrénami, takže vynález století. Naštěstí já teda nepociťuju žádné vedlejší účinky, doktor mi opakovaně dělá všemožné testy a mám minimálně 10 měsíců klidu.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 22:56

prosimvas byla jsem par dnu mimo a posledni pamatuju prispevky o kurzu malovani u nejake pani a pak  i v nejake instituci - bylo to v Brně a (i) pro dospele. mohl by me nekdo nasmerovat kde to je? potrebovala bych akutne pro rodinu. diky moc!

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 23:32

viktorka_od splavu  ZUŠ na Smetance a

https://www.portretistka.cz/vytvarne-kurzy-brno
Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 23:34

viktorka_od splavu ten odkaz mi nějak blbne,ale je to Pavla Kantorová na Rybkové.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2022 23:38

Lilly_Ku já vůbec o tom nemluvila v souvislosti s HA. Myslela jsem to tak, že když ti při ms víceméně nic není, tak to bereš jako nutné zlo nebo dokonce jseš ráda. Když někdo pět dní trpí, nějaké ezo řeči mu moc nepřidají. Já ha vysadila ne kvůli početí a vrátit se k tomu taky neplánuju.

Online Miru
16899 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 04:04

Pavlena 

...tak jsme si to asi "vyprosili"...:

15zima

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 06:30

Miru super...Akorat klasicky mi zmizela pulka kosiku jako nedostupná 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 07:39

Potrefenáhusa :-D:-D Já jsem si ve slevách objednala tuhle 14 položek, sambo si tukal na hlavu, jak si toho jako mužů tolik objednat:-D. No nechávám si 3, možná 4. Takže možná žádná marnost, já mám u Zalanda docela velkou vratkovitost pokud se teda nejedná o boty. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 07:46

Miru díky, ale já mám vyhlídnutý neslevněný kousek, na ten to neplatí...

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 08:05

EDITH4B moc dekuju

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 09:23

viktorka_od splavu Doporučovala jsem jí, že k ní chodil syn před zkouškama, ale nevím, jak má místo. Kluci například pokračují a od dvou kamarádek už tam šly dcery. Myslím, že má menší dítě a ještě je někde zaměstnaná. Tak uvidíš.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 09:46

Pinot Noir ale teraz si ma celkom vystrašila, to som zvedavá, ako to bude po druhom pôrode. Už dlho mam menštruáciu takú, že o nej vôbec neviem, s menštruačným kaliskom ma to žiadno neobtazuje, koľkokrát úplne zabúdam, že ju mám. Tak dúfam, že to tak aj zostane 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2022 09:49

betsey u mě ani druhý porod nic nezměnil, menstruaci mám téměř takovou, jak popisuješ.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 09:49

Evaeva ja som brala HA asi desať rokov a keď som ju vysadila, veľmi sa mi uľavilo a už nikdy viac ju nechcem.

Ja mam svoj cyklus rada