kterykoliv nebo nejaky konkretni model?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
No já mám jeden starej (ten už se asi nevyrábí) ale už tenkrát měli typ jakože specielně na zvířecí chlupy. Já mám obyč a i ten vysává dost dobře. Takže typ neporadím, koukla bych co maj a co by se mi líbilo.
jinak teda ještě chlupy hodně dobře vysává Rainbow, ale to je děsný monstrum a je tam otravný to skládání a nalejvání a vylejvání..
diky, ja se ted divam na jednu rowenut, mrknu jeste na to miele a chci to mit z krku. Rainbow vubec neznam, ale jestli je to heblo a nejak se s tim manipuluje, tak to vylucuju predem.
Jojo to je taková megaobluda..
Rainbow nám kdysi nabízela nějaká podomní prodejkyně. nekoupili jsme, stálo to asi 60 tis. a chtěla, ať se rozhodneme okamžitě. Asi hodinu a půl nám dáma předváděla, jak se do toho dají dát vonné olejíčky a jak se ta voda nalévá a vylévá a jak to úžasně saje, čehož dokladem byl špinavý hadřík, který vložila někam mezi hadici a tělo vysavače. Vyhodila jsem ji i s obludou, když se sápala do ložnice, aby nám ukázala, jak zatočí s roztoči.
No, takhle se to prodávalo.
Je černý nebo zelený? Nevíte někdo? Díky! :) Já vím, je to malé a fotka mizerná, ale co kdyby náhodou...
Ten spodní černý znak nevím, je to psáno hodně volnou rukou. Zkuste vyfotit detaily těch znaků v červených políčkách a pak ty ve sloupcích vpravo nahoře a přečtu vám to. Je to hodně nečitelné, když si to zvětším na ipadu, tak je to rozmazané a nejde to. Ten horní černý znak znamená jemné čajové lístky.
Není zde nějaká milovnice ručních prací a staré módy? Měla bych pro ni štod něm.časopisů z 50.let.
Esmee sem asi nechodí?
Tady :-) Ty ukázky vypadají skvěle.
Vy znáte moje dítě?
Někdy je i bažinka slabé slovo.
Edit: Vy jste asi myslela toho svého. ![]()
Ano, toho svého samozřejmě. ![]()
Ono to jde dost špatně vyfotit :-) Teď nejsem doma, ale přihodím starou fotku, obraz je tam jen tak opřený a nepatří tam. Tapeta i ta látka za postelí jsou ve skutečností méně kontrastní (tapeta teda podstatně míň, pokud k ní nepřijdeš úplně blízko, ten vzor téměř nevidíš). Mmch postel i šupletník mají stejnou barvu, z toho je vidět, jak se ta tmavá špatně fotí.

Kamarád si kuchyni Ikea kupoval do garsonky (tedy volil relativně malou) a výsledek je na pohled skvělý, je i praktická, žádné stížnosti jsem nezaslechla.
Děkuji! ![]()
Vypadá to nadmíru zajímavě a líbí se mi nábytek. Ale já bych se v černém pokoji asi necítila dobře. Skutečně potřebuji hodně světla.
Moc děkuji, zkusila jsem to vyfotit znovu a poslala v SZ. Snad tam bude něco vidět.
Spí se v tom ale vážně dobře, vidím to i na dětech, které vstávají mezi šestou a sedmou a když někdy přijdou v noci k nám, vydrží o minimálně hodinu déle spát. Ale pravda je, že samotnou by mě to nenapadlo a pokud bych dělala ložnici novou, tak bych šla do světlých barev, mám pocit, že s věkem mi víc vyhovuje světlější interiér, asi hůř vidím ![]()
Věřím, že na spaní je to fajn. ![]()
Mně dal docela zabrat i výběr barev do koupelny. Nechtěla jsem nic studeného, takže například modrou jsem zavrhla hned. Chvíli jsem byla nalomená na červeno-bílou, ale nebyla jsem si stále jistá, že to je to, co skutečně chci. Nakonec jsem šla do tlumených pastelových tónin béžové, fialkové a bílé.
To s tím vstáváním potvrzuju, mám vyzkoušené, že kde je hodně tma, tam se vyspává jedna radost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí