"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 30. června 2017 12:46
Reakce na Karja:

v tomto pripade se nabizi otazka, jestli to vnimani tykani nemaji treba posunuty, protoze jim hodne lidi tyka ... to jsou takovy ty bludny kruhy, no.

Online Karja
44760 příspěvků moje polička 30. června 2017 12:51
Reakce na Lilly_Ku:

To je pravda. Každopádně se to jen tak neodnaučej:-)

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 30. června 2017 12:58
Reakce na :

co jsou gps? Jestli cikáni, tak mně minulej tejden jeden vykal, říkal mi madam a když jsem prošla, tak mi pochválil zadek (od tý doby dost intenzivně přemejšlim, jestli bych na ten zadek fakt už pomalu neměla začít pořádně cvičit...)

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 30. června 2017 12:58
Reakce na Potrefenáhusa:

no to je presny.

idealne si vlastni starnuti predstavuju tak, ze se postupne zacnu menit v tildu swinton  

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 30. června 2017 13:04
Reakce na :

do byznysu bych s žádnou kamarádkou v životě nešla!!!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 30. června 2017 13:04
Reakce na Karja:

Já jsem zaznamenala tykání také jen ve vietnamských večerkách a podobně, ale podotýkám, že polovina vietnamských prodavačů, které znám taky jen tyká. Máti se kamarádí s jedním vietnamcem, žije tady dvacet let, česky umí velice dobře a tyká všem, u doktora jsem s ním teda nebyla, možná mají to vnímaní tykání taky posunuté. Jako není to omluva, ale pokud někdo chodí obden pro cigára k prodavači co jen tyká, tak chápu, že mu začne tykat taky.

Aby netykali, když to slýchavaj od mnohých "zákazníků" dnes a denně. Nápodoba. Já jsem tuhle familiérnost a nadřazenost, projevovanou tykáním vietnamským prodavačům, odjakživa nemohla vystát. A vím, že mnoho z nich to štve. 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. června 2017 13:23
Reakce na domenica:

Já jsem ještě ze starý školy, takže to tykání Vietnamcům se mnou vždycky úplně škubne a naprosto se vyděsím - v očekávání nějakýho příšernýho škandálu (kterej bych ztropila na místě toho tyknutýho).

Samozřejmě ti to berou se stoickým klidem.

Na druhou stranu tykání ve Švédsku mi naprosto nevadí ani mě nezaskočí, neb všeobecně používáno i pro hlavy pomazaný (jedině snad královna - stará to snobka - jak jsem slyšela, trvá na zdvořilým oslovení, což je po staru ještě ve třetí osobě).

Online Karja
44760 příspěvků moje polička 30. června 2017 14:35
Reakce na barbucha:

@Amun Jo třeba ten blog o Švédsku, kterej mi teď každý den vybíhá na facebooku, jak Češka potkala svého vysněného prince ze Švédska na seznamce pro milionáře???

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 30. června 2017 14:35
Reakce na Potrefenáhusa:

co jsou gps? Jestli cikáni, tak mně minulej tejden jeden vykal, říkal mi madam a když jsem prošla, tak mi pochválil zadek (od tý doby dost intenzivně přemejšlim, jestli bych na ten zadek fakt už pomalu neměla začít pořádně cvičit...)

Tři týdny zpátky mi taky jeden vykal. Musela jsem teda vyndat z ucha i druhý sluchátko než mi došlo, že " sedmnáct cenťáčků" není poptávka peněz v cizí měně, ale udané míry a nabídka kvalitního sexu . Ble.

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 30. června 2017 14:45
Reakce na Krehutka:

ten muj byl dobrej, vypadal jako by vypadnul z nějakýho Kusturicova filmu, takovej švihák lázeňskej, a byl fakt milej, pak to teda trochu zazdil

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 30. června 2017 14:49
Reakce na Potrefenáhusa:

No ten "můj" měl na sobě kšiltovku, sluneční brýle a ke krku zapnutou fialovou šusťákovku, ačkoliv bylo venku tak 33. A teda zradil mě pes, protože místo toho, aby na něj vrčel nebo aspoň výhružně koukal ve snaze bránit čest paničky, tak vrtěl nadšením ocasem a chtěl se kamarádit. Takového hada si tady v pelechu hřeju!

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. června 2017 18:53
Reakce na :

stara to snobka  nemas nahodou blog? Tvuj zivot ve Svedsku me hrozne zajima :D

Karja 

Žádnej blogísek nemám! Ale ani milionáře, hergotfix. Ovšem co není, může být - radši bych teda toho milionáře, mám vyhlídnutej hezkej zámeček 

Já tam ale nežiju, jen tam často jezdím za vnučkou, takto zřítelnicí oka mého  Už asi šest let, pětkrát-šestkrát ročně (dovolená není bohužel nevyčerpatelná), tak za tu dobu tam jezdím jako domů... no a když tam nejsem, tak samozřejmě pečlivě sleduju tamní cvrkot včetně drbů o královský rodině - proto ta "snobka" 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 30. června 2017 19:23
Reakce na :

"Šmarijá cigáni ne, myslela jsem gps navigaci..."

tak tohle mě totálně odbouralo! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. června 2017 20:01
Reakce na siouxsie:

Mne rovnez, mezi lidma vencic psa!

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 30. června 2017 20:23
Reakce na :

A takovou vášnivou diskuzi jsi tou nevinnou poznámkou způsobila!

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 30. června 2017 20:46
Reakce na :

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. června 2017 21:13
Reakce na :

Šmarijá cigáni ne, myslela jsem gps navigaci, ta mi tyká a všem ostatním co ji mají vyká.